#Gazeteci dediği isimlerin

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Türk Gazeteci'den Yahudi Gazetesinde Şok Yazı! 02:40

Türk Gazeteci'den Yahudi Gazetesinde Şok Yazı!

İçimizdeki düşmandan dışardaki düşmanlara Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirme tüyoları verildi.Bu haberleri okuyunca düşmanı dışarda aramaya ne gerek var asıl düşman içimizde diye düşünmemesi imkansız insanın...

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyetin İlan Haberini İlk Veren Gazeteci Mecdi Sadrettin Sayman izle 10:03

Cumhuriyetin İlan Haberini İlk Veren Gazeteci Mecdi Sadrettin Sayman i

Mecdi Sadrettin Sayman ile cumhuriyetin ilanına giden süreç ve cumhuriyetin ilan haberi hakkında röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dürüst Gazeteci 00:55

Dürüst Gazeteci

Kocası tarafından fuhuşa zorlanan Naciye (Gülşen Bubikoğlu), onu kaynar suyla haşlamaktan mahkum olur. Cezaevindeyken boşanan Naciye, çıkınca çocuklarıyla annesinin evine sığınır...

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması 01:59

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

Gazeteci Cüneyt Arkın'dan Karete Dersi 00:46

Gazeteci Cüneyt Arkın'dan Karete Dersi

Kahreden Gençlik. Kemal (Cüneyt Arkın) başarılı bir gazetecidir. Eşi Aynur (Nebahat Çehre) ve oğlu Cengiz (Yılmaz Zafer) ile mutlu bir ailesi vardır...

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi 00:26

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir'de yakalanmasının ardından İstanbul'a getirildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlı burada yapılacak sorgusunu..

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması 01:59

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Gazeteci Ali Tarakçı'yı Kim Vurdu 05:10

Gazeteci Ali Tarakçı'yı Kim Vurdu

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazeteci Ali Tarakçı'yı Vuran Saldırgan Yakalandı 05:22

Gazeteci Ali Tarakçı'yı Vuran Saldırgan Yakalandı

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor beyin mağduru gazeteci Ömer Faruk Aydemir serbest bırakıldı 03:46

Mor beyin mağduru gazeteci Ömer Faruk Aydemir serbest bırakıldı

Terör örgütü tarafından kullanılan bylock haberleşme sistemini kullandığı gerekçesiyle 5 ay önce tutuklanarak cezaevine konulan İhlas Haber Ajansı’nın İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir tahliye edildi...

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! 01:23

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı!

Can Dündar'ın Yalanı Ortaya Çıktı! Kaçtığı Almanya’da “dünyanın en büyük gazeteci hapishanesinden geliyorum” diyen Can Dündar’ı gerçekler yalanlıyor. Dündar’ın gazeteci dediği isimlerin tümü ya terörist, ya da katil..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Ünlü Oyuncuya Kötü Sürpriz! 02:36

Ünlü Oyuncuya Kötü Sürpriz!

Düğününde Merve Sevi'ye Kötü Sürpriz! Konuklardan Biri Senden Çocuğum Var Diye Bağırdı Oyuncu Merve Sevi, spor eğitmeni Çalkan Algün'le nikah masasına oturdu. Nikah kıyılırken, damat Çalkan Algün'ün 'Evet' dediği sırad..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

En Saçma Nedenlerle Sahneyi Terk Eden Ünlüler 05:47

En Saçma Nedenlerle Sahneyi Terk Eden Ünlüler

Hayran olduğunuz ünlü isimlerin sahneyi hangi gerekçeyle terk ettiğine inanamayacaksınız. Uzaktan ışıl ışıl görünen hayatlarına imrendiğiniz ünlü isimlerin, bazen sahnede olur olmaz çıkışları bizi hayrete düşürebiliyor. ..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Türk Televizyonlarında Bir İlk! Canlı Yayını Cinler Bastı 01:14

Türk Televizyonlarında Bir İlk! Canlı Yayını Cinler Bastı

Her hafta Gazeteci Lütfü Bulut'un Yaşam Tv'de Canlı olarak hazırlayıp sunduğu Kent ve yaşam isimli programında Bu hafta Havasci Hocalar ve Ufo bilimciler buluştu... Uzaylılar ve Cinler'in konu edilip Havasçi Metafizik Uz..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı 05:28

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı

İngiliz Gazeteci Tony Gosling 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ABD'ye güvenmediğini söylemesi üzerine saldırıların başladığını dile getirdi. Reina saldırısını yapan teröristin mutlaka Batılı ülkelerle bağlantılı olduğunu ..

Merkel Terörü Destekleyenleri Almanya'ya Davet Ediyor 10:54

Merkel Terörü Destekleyenleri Almanya'ya Davet Ediyor

Alman Gazeteci Martin Lejeune Türkiye'de casusluktan aranan Can Dündar'ın Alman koruması altında oluşunu Yazboz programında değerlendirdi. Deutsche Bank ve Alman hükümetine yakın vakıfların Dündar'ı koruduğunu ifade eden..

Helin Avşar'dan  Esra Erol'a Destek Geldi! 00:51

Helin Avşar'dan Esra Erol'a Destek Geldi!

İstanbul Kırmızısı Galasına katılan Esra Erol'un giydiği kıyafeti eleştiren gazeteci Huban Ayşem'e, Helin Avşar; eleştirmeden önce modayı takip etmeni öneririm diye açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce