#Gazeteci dediği isimlerin

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt 02:02

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le arasında geçen konuşmayı anlattı. Kendisinden Die Welt Gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını isteyen Merkel'e Erdoğan şöyle cevap ve..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor 00:49

Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor

Danimarka'da görülen Peter Madsen davasında savcılar gazeteci Kim Wall'ü öldürmek suçundan mucide ömür boyu hapis cezası isteyeceklerini açıkladı. Madsen'ın 30 yaşındaki gazeteciyi boğazını bıçakla keserek ya da boğarak ..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:38

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Somali Korsanları Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları aras..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Depreme Canlı Yayında Yakalanan Spikerlerinin Paniği Kamerada 01:58

Depreme Canlı Yayında Yakalanan Spikerlerinin Paniği Kamerada

Kaliforniya’daki depreme canlı yayında yakalanan televizyon spikerlerinin paniği kameraya yansıdı. Kaliforniya’da meydana gelen deprem anında bazı kanallardaki spikerler canlı yayında yakalandı. Canlı yayında depreme yak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Ben Size Taarruz Emretmiyorum Ölmeyi Emrediyorum - Gallipoli 07:54

Ben Size Taarruz Emretmiyorum Ölmeyi Emrediyorum - Gallipoli

Avustralya yapımı Gallipoli dizisinden, Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerine Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum dediği sahne. İyi seyirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi 00:10

Bülent Ersoy'un Geyik Filtresi Yerine Tavşan Filtresi İstemesi

Snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un bu videosu sosyal medyada kahkaha fırtınası estirdi. Magazin muhabiri Seyhan Erdağ, snapchat uygulamasıyla çekilen Bülent Ersoy'un videosunu Instagram'da yayınladı. Bülent E..

  • PITIRCIK tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'nin Deaş'a Neden Müdahale Etmediği Ortaya Çıktı 01:40

Abd'nin Deaş'a Neden Müdahale Etmediği Ortaya Çıktı

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, 22 Eylül'de New York'ta Suriyeli muhalifler ve bazı Batılı diplomatlarla gerçekleştirdiği toplantının ikinci bölümü de sızdırıldı. Kerry'nin ikinci ses kaydında, Rusya DEAŞ'la daha ç..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman 00:50

Kiralık Aşk 68. Bölüm 2. Fragman

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 8 yıl önce