#Gaziantep sokak

Rengarenk  Antep Kurutmalıkları Tezgahları Süslüyor 02:05

Rengarenk Antep Kurutmalıkları Tezgahları Süslüyor

UNESCO'nun gastronomi dalında Yaratıcı Şehirler Ağı na dahil olan Gaziantep'te binbir emekle yapılan rengarenk kurutmalıklar tezgahlardaki yerini aldı...

Yetmiş Çeşit Malzemeden Mozaik 01:40

Yetmiş Çeşit Malzemeden Mozaik

Gaziantep Mozaik Merkezi Koordinatörü Gülçin Sökücü, ekibiyle 70 çeşit malzeme kullanarak, Yunan mitolojisinde evrensel ırmağın tanrısı kabul edilen Okeanos ve eşi Tethys'in mozaiğini hazırladı...

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu 02:23

Gaziantepspor Kongresi Çıkan Olaylardan Dolayı İptal Oldu

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasının ardından kongre kararı alınmıştı. İlk kongrede gereken çoğunluk sağlanamayınca, kongre 6 Ağustosa ertelenmişti. Hasan Şahin ile Mutlu Özpineci’nin yarıştığı kongre tartı..

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor 02:13

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Cerit Yeni Yapan kırsal Mahallesi'nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Abdullah Çiloğlu’nun dört boynuzlu koyunu görenleri şaşırtıyor. Çiloğlu kendisine yüksek miktarda para teklif ..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı 03:29

Annesini Kaçıranları Polise Yakalattı

Gaziantep'te Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Başkanı Sevilay Kale Çete, kendisini darp ederek kaçıran şahısların elinden kızı sayesinde kurtuldu. Çete'nin kızı, annesini kaçıran şahısların kullandığı araç plakasını alınca ..

Yangın Anında Çıkan Patlamalar Ürküttü! 01:21

Yangın Anında Çıkan Patlamalar Ürküttü!

Gaziantep'te kozmetik ürünler satan bir dükkandaki yangın anında meydana gelen patlamalar cep telefonları ile kaydedildi...

İlkokul Öğrencisinin Çantasında Tabanca Bulundu 01:06

İlkokul Öğrencisinin Çantasında Tabanca Bulundu

Gaziantep'te bir ilkokul öğrencisinin okul çantası içerisinde kuru sıkı tabanca bulundu...

Öğrencileri Taşıyan Araç Kaza Yaptı 12 Yaralı 03:38

Öğrencileri Taşıyan Araç Kaza Yaptı 12 Yaralı

Gaziantep'te öğrencileri taşıyan bir araç kaza yaptı. İki aracın karıştığı kazada, 7'si öğrenci 12 kişi yaralandı...

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Devrilen Asfalt Yüklü TIR Alev Aldı 00:16

Devrilen Asfalt Yüklü TIR Alev Aldı

Şanlıurfa-Gaziantep otobanında devrilen asfalt yüklü TIR alev aldı...

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Zeytinlere Beşiktaşlı Futbolcuların İsmini Veren Adam 01:22

Zeytinlere Beşiktaşlı Futbolcuların İsmini Veren Adam

Gaziantep’te bir satıcı, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin göğsünü kabartan Beşiktaş’ın oyuncularının isimlerini sattığı zeytinlere verdi...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Halay Çeken Yurdum İnsanı 00:59

Markette Halay Çeken Yurdum İnsanı

Gaziantep'te marketi kapatıp müziği açan, eline mendil alıp halaya duran sanki bir düğündeymiş gibi müziğin ritmine kendilerini kaptıran adamların görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurallara Uymayınca Kaza Yaptı 00:27

Kurallara Uymayınca Kaza Yaptı

Gaziantep'te kurallara uymayan otomobilin kaza anı MOBESE kamerasına yansıdı. Gaziantep'te sola dönüşün yasak olduğu 25 Aralık kavşağında, sola dönerek kurallara uymayan otomobil karşıdan gelen başka bir otomobil ile çar..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi 00:14

Gaziantepte'ki Şapkalı Kapkaççıları Marka Ele Verdi

Gaziantep'te kendileri şapka ile kamufle eden kapkaççıları şapkanın markası yakalattı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde meydana gelen k..

Park halindeki araçtan hırsızlık anları güvenlik kamerasında 00:19

Park halindeki araçtan hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Gaziantep'te park halindeki bir araçtan yapılan hırsızlık yapan zanlı polis ekiplerince yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi...

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı 02:22

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı

Gaziantep'te bir mahalleye dadanan hırsızlık şüphelisi, şafak vakti duvardan tırmanarak girdiği evden 50 bin lira ve bir cüzdan çaldı. Şüpheli şahsın, çaldığı cüzdanı boşalttıktan sonra cüzdanı fırlatıp sokaktan uzaklaşm..

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü 02:19

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü

Gaziantep'te, kavşaktan dönüş yaptığı esnada freni boşalan vinç kimseye çarpmamak için yüksek kaldırıma çıktı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede kimsenin burnu bile kanamazken, facianın eşiğinden dönüldü. O an..

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı 01:51

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı

Gaziantep'te, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, önce intihara kalkıştı sonra da ailesini rehin aldı. Yaklaşık 2 saat süren uğraşlar sonucu ikna edilen şahıs, polis ekiplerine teslim olurken o anları izl..

Kendi yaptığı kazayı görüntüledi 01:18

Kendi yaptığı kazayı görüntüledi

Gaziantep'te, seyir halinde olan bir otomobilin önündeki traktöre çarpma anı araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

TEKNOEST 2020-den Görkemli Açılış 02:50

TEKNOEST 2020-den Görkemli Açılış

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 Gaziantep’te kortej yürüyüşüyle başladı. Festivalin ilk gününe SOLOTÜRK ve Türk Yıldızl..

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ 01:02

İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN 3 KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuk annesi S.K.Ö., bilinmeyen bir nedenle yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairesinden aşağı..

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak- 02:05

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak-

TEKNOFEST 2020 tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep'teki festivalde milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası Cezeri'ye de yer verilirken, öğrenciler tarafından geliştirilen insanlık yararına teknolojiler..

Covid-19 servisinde hayat kurtarırken cep telefonu çalındı 00:58

Covid-19 servisinde hayat kurtarırken cep telefonu çalındı

Sağlık çalışanları gece gündüz demeden korona virüs hastalarını hayatta tutmak için mücadele verirken Gaziantep'te refakatçi gibi hastaneye giren hırsız, sağlık çalışanının cep telefonunu çaldı...

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _ 01:30

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına şifa olacak bir tesis inşa ettiklerini, üretecekleri moleküllerle hem ithalatın önüne geçecek hem de yenilikçi bilimsel çalışmaları destekleyecek..

5. kattan aşağı düştü 01:37

5. kattan aşağı düştü

GAZİANTEP'TE 20 YAŞINDA BİR GENÇ APARTMANIN 5. KATINDAN DÜŞTÜ. O,, HASTANEDE ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ VERİRKEN, ANNESİ KUZENLERİ TARAFINDAN BALKONDAN ATILDIĞI İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLDU...