#Gaziantep sokak

1,5 milyon liralık kablo çalan hırsızlık şebekesi çökertildi 01:28

1,5 milyon liralık kablo çalan hırsızlık şebekesi çökertildi

Gaziantep’te elektrik trafolarına dadanan 14 kişilik hırsızlık şebekesi polis operasyonu ile çökertildi. Şebekenin keşif yaptığı yerlerde aracı bozulan çift ve piknik yapan aile görüntüsü sergileyerek dikkat çekmediği be..

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı 01:02

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı

Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda bankadaki parasını çekmek için dışarı çıkan kadın, çantasındaki 7 bin TL’sini kaptırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kadın ve çevredeki vatandaş..

Sağlık çalışanlarına saldırı kameraya yansıdı 03:13

Sağlık çalışanlarına saldırı kameraya yansıdı

Gaziantep’te, korona virüsten hayatını kaybeden şahsın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Saldırı anları, güvenlik kameralarına yansıdı...

Genç kadının banyoda sır ölümü 01:14

Genç kadının banyoda sır ölümü

Gaziantep’te, duş almak için girdiği banyoda hareketsiz halde bulunan genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti...

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor 02:49

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan kahkesi tezgahtaki yerini alırken, ustalar yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Gaziantep'te genellikle sadece Ramazan ayında yapılan, iftar ve sahur sofralarını..

İntikamını araçtan aldı! 01:26

İntikamını araçtan aldı!

GAZİANTEP'TE BİR KADIN İDDİAYA GÖRE KOMŞUSUNA KIZDI, İNTİKAMINI DA ARABASINI ÇİZEREK ALDI... SANİYELER İÇİNDE BİNLERCE LİRA ZARAR EDEN EMEL KONT, YAŞADIKLARINI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERDİĞİ VİDEOYLA ANLAT..

Aslan geliyor, kaçın! 02:05

Aslan geliyor, kaçın!

GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİNDE KAFESTEKİ ASLAN BUGÜN BAKICISINI YARALADI, SONRA DA KAÇTI... ZİYARETÇİLERİ DE BİR HAYLİ PANİKLETEN O FİRAR BAKIN NASIL SONLANDI..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Kasap dükkanı yetmedi çiftlik kurdu! 02:46

Kasap dükkanı yetmedi çiftlik kurdu!

Gaziantep'de kasap dükkanı olan esnaf azim etti ve kendine çiftlik kurdu..

İkinci doz aşıya kebap bedava! 01:04

İkinci doz aşıya kebap bedava!

Gaziantep'te, bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi, geldiği lokantada aşı kartların..

Kadın hasta hemşirenin saçını yoldu 00:59

Kadın hasta hemşirenin saçını yoldu

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire, bir kadın hastanın kendisine saldırıp saçını yolduğunu öne sürerek şikayetçi oldu...

Manava otomobil daldı! 01:19

Manava otomobil daldı!

Gaziantep’te, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu markete dalan otomobil, manav reyonunda alışveriş yapan müşteriye çarparak durabildi. Kaza, marketin güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR 01:47

13 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRMAYA ÇALIŞTILAR

Gaziantep'te okuldan eve dönmek üzere yola çıkan sekizinci sınıf öğrencisini kaçırmaya kalkıştıkları öne sürülen şahıslar, olayın ardından kendilerini şikayet eden kızın babası, annesi ve kardeşlerini dükkanlarını basara..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü 01:08

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü

Gaziantep Karkamış karakoluna düzenlenen hain terör saldırında Balıkesirli Piyade Er Oktay Salar şehit düştü. Şehidin baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesine acı haber ulaştı...

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada 06:17

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada

Gaziantep'te özel bir hastanenin acil servisinde önce kendisiyle gelmek istemeyen kızına, ardından sağlıkçılara saldıran şahıs bıçakla dehşet saçtı. Hastanede yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, öfkel..

OTOYOLA TONLARCA ATIK AKTI! 01:52

OTOYOLA TONLARCA ATIK AKTI!

GAZİANTEP Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) dün gece 3 bin metreküp kapasiteli atık havuzunu çevreleyen setin yıkılması sonucu tonlarca çamurlu atığın aktığı TAG otoyolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyo..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Kebap çeşitleri nasıl yapılır..Gaziantepten... 12:45

Kebap çeşitleri nasıl yapılır..Gaziantepten...

Kebap çeşitleri nasıl yapılır; Antepten ustasından..Sokak Lezzetleri..

Dayının Tek Kız Kardeşinin Kocası Neyin Olur Röportaj 01:49

Dayının Tek Kız Kardeşinin Kocası Neyin Olur Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara dayının tek kız kardeşinin kocası senin neyin olur sorusu sorulmuş İşte birbirinden ilginç cevaplar....

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Gözlere şaşkınlık veren olay böyle görüntülendi 03:29

Gözlere şaşkınlık veren olay böyle görüntülendi

Gözlere şaşkınlık veren olay böyle görüntülendi Sokak köpekleri otomobili parçaladı..

Mükemmel Müzik 04:41

Mükemmel Müzik

Sokak Çalgıcısı adam Özel Müzik Aletiyle Çok HArika Eser Döktürüyor. Haydi Seyredelim:-D..

  • Cowboy tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adanalı Gençler Cevaplıyor: Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız? 00:56

Adanalı Gençler Cevaplıyor: Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız?

Adana'da yapılan bir sokak röportajında gençlere 'Görünmez Olsaydınız Ne Yapardınız?' sorusu yöneltildi. Haliyle de birbirinden ilginç cevaplar geldi.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Galerilere sığmayan sanatçı: Adnate 00:57

Galerilere sığmayan sanatçı: Adnate

Avustralyalı sokak sanatçısı Matt Adnate tahıl silolarını devasa sanat eserlerine dönüştürüyor. Adnate'in Avustralya yerli halkını resmettiği eser çok sayıda turisti bölgeye çekti...

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Sıla - Yan Benimle 04:44

Sıla - Yan Benimle

Sıla - Yan Benimle Şarkı Sözleri Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın 5'i kapına dayandım Erbabım aşk maden Maden yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce