#Gaziantep valisi yerlikayadan deaş operasyonu açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

80 Daeş Hedefi İmha Edildi 00:50

80 Daeş Hedefi İmha Edildi

80 Daeş Hedefi İmha Edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 53. gününde; 80 DEAŞ hedefinin etkisiz hale getirildiğini, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı...

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı 02:20

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı A AA Irak'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda, terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Musul'un çevre köylerinden kaçan siviller Irak Ordusunun kontrolü altın..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağlar 01:47

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağla

Başbakan Yıldırım, PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle aynı anda mücadele etmek durumunda olan Türkiye'nin desteklenmesi, bu mücadelelerin başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır. dedi...

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi 02:15

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk askerleri destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri, merkezdeki bir kaç mahalleye girdi. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab'ta terör örgütü DEAŞ'e yönelik mücadelesini sür..

Fırat Kalkanı - Şehitlerimize Selam Olsun 01:11

Fırat Kalkanı - Şehitlerimize Selam Olsun

Türkiye, Fırat Kalkanı Harekatı'nda Çobanbey'den başlayarak El Bab'a kadar indi. TSK ve TSK destekli ÖSO DEAŞ ve PYD-PKK terör örgütmerini süpürerek yoluna devam ediyor. Sırada Mümbiç var. Bu yolda şehit düşen askerlerim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Ünlü Yıldız Rod Stewart'tan Büyük Skandal! 00:18

Ünlü Yıldız Rod Stewart'tan Büyük Skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı 00:50

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı

Irak'ın merkezine polislere yönelik deaş saldırısında 7 kişi öldü. Ölenlerin arasında siviller ve polislerde bulunuyor...

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri 00:25

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri

Görüntülerde, kıyafetlerinin kolunda elebaşı Öcalan'ın resmi olan iki teröristin, iki erkek sivili, elleri ve ayaklarından bağlayarak yere yatırdığı görülüyor. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntüde teröristler, DEAŞ üy..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor 07:00

Cerablus’ta Hayat Normale Dönüyor

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ten kurtarılan Cerablus’ta hayat normale dönüyor. Bölgenin DEAŞ terör örgütünden kurtarılması ile evlerine dönen Cerablus halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’..

Abd'nin Pkk_Pyd'ye Askeri Yardımı Sürüyor 02:03

Abd'nin Pkk_Pyd'ye Askeri Yardımı Sürüyor

DEAŞ'la mücadeleyi gerekçe gösteren ABD'nin, Suriye'de terör örgütü PKK/PYD'ye askeri yardımları devam ediyor. Önceki gün 70 tır yardım, Rakka'nın kuzeyindeki örgüt unsurlarına gönderildi...

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

Başbakan Yıldırım Yeni Masum İnsanların Katline Sebep Olacaklar 02:14

Başbakan Yıldırım Yeni Masum İnsanların Katline Sebep Olacaklar

Başbakan Yıldırım, Rakka'da DEAŞ'lıları temizlemek yerine, silahlarıyla birlikte Rakka'dan çıkmaları için destek olmuşlar. Bu DEAŞ mensupları dünyanın her tarafından kim bilir yeni masum insanların katline sebep olacak...

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu 00:55

Harekatın 21.Gününde Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 1.141 Oldu

TSK'den Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yapılan son açıklamada ''Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1.141 olmuştur'' denildi. Açıklamada ''Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..