#Gaziantep valisi yerlikayadan deaş operasyonu açıklaması

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı 00:20

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı Musul yakınlarında DEAŞ'lı keskin nişancı canlı yayında basın açıklaması yapan gruba ateş açtı. Bir kişinin vurularak öldüğü saldırı sorası yayın kesildi...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Simit Katmer - Yok Böyle Birşey ACİLEN YEMENİZ LAZIM 00:42

Simit Katmer - Yok Böyle Birşey ACİLEN YEMENİZ LAZIM

Gaziantep'e özel, herkesin isteyeceği bir lezzet... Bu ve daha fazlası için lütfen http://www.gazi-antep.com 'u ziyaret edin...

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu 00:38

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu JeansBiri nin yakalandığı evde 236 bin dolar bulundu JeansBiri adlı Twitter hesabının sahibi Ahmet Kemal A'nın, yakalandığı Gaziantep'teki evde toplam 236 bin 755 ..

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta 19:15

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta

Beyran ve Yılların Ustası Sakıp Usta Murat yeni Türkiye Yollarında Gaziantep izle hd..

Fatih Erkoç - Antep Türküsü 02:46

Fatih Erkoç - Antep Türküsü

Fatih Erkoç - Antep Turkusu Fatih Erkoç - Antep Turkusu Şarkı Sözleri Bahçalarda mor beni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni(2) Ben sana yandım gelin Yanağı allı gelin Gaziantep yolunda Öldürd..

  • Candy tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tostçu Erol İle Kapışmak 11:52

Tostçu Erol İle Kapışmak

Tostçu Erol ile atom tost yapmak konusunda kapışmak için Gaziantep'e gidilmiş. Eğlenceli de bir video olmuş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Cumhurbaşkanı  Ümmühani Nineyle Telefonda Görüştü 02:16

Cumhurbaşkanı Ümmühani Nineyle Telefonda Görüştü

Gaziantep'te dükkandan bozma, elektrik ve suyu olmayan sıvasız odada yaşam mücadelesi veren Ümmühani Dağcıoğlu ile telefonda konuşan Erdoğan, yetkililere yaşlı kadının taleplerinin karşılanması talimatını verdi..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Fatma Şahin’in Zor Anları 01:40

Fatma Şahin’in Zor Anları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hayvanat Bahçesi’nin maskotu şempanze Can’ı sevmeye çalışırken beklenmedik bir tepki gördü...

Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan Gazianep'te 11:05

Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan Gazianep'te

Altın Baklava Festiveli için Gaziantep'e giden ünlü sanatçılar Gaziantep'te buluştu...

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sonet İnternet Erişim Hizmetleri 00:26

Sonet İnternet Erişim Hizmetleri

İnternetin zengin dünyasına kolay ve hızlı erişmek için SONET'in size uygun avantajlarından yararlanın Şimdi 24 ay SONET’li olma sözü veren herkes, AirFiberNET internet paketine sahip oluyor... AirFiberNET'e hemen baş..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Solo Türk’ün Gazi Kentteki Deneme Uçuşu Nefes Kesti 03:45

Solo Türk’ün Gazi Kentteki Deneme Uçuşu Nefes Kesti

Dünyada jet uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timleri arasında önemli bir yere sahip olan Solo Türk ekibi, Gaziantep'te yapacağı gösteri öncesinde test uçuşu yaptı. Renkli görüntülerin oluştuğu gösteri, izleyenl..

Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı 05:09

Türkiye Minik Miray'ın Çığlığına Sessiz Kalmadı

Türkiye minik Miray’ın çığlığına sessiz kalmadı Gaziantep'te, üzerine kaynar vaziyetteki kuru fasulye dökülerek başı ve vücudunun çoğu yanan Miray’ın ameliyatı için gereken 155 bin TL hayırseverler tarafından tamamlandı...

Arabasını Yıkatana Serinletme Hizmeti Veren Adam 01:27

Arabasını Yıkatana Serinletme Hizmeti Veren Adam

Hava sıcaklığının 40 derecenin üstüne çıktığı Gaziantep'te, bir oto yıkamacı vatandaşlara arabasını yıkatana bedava serinletme hizmeti veriyor. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Tokat Hakkın Olsa Kime Vururdun ??  - Süslü Mikrofon 02:08

Bir Tokat Hakkın Olsa Kime Vururdun ?? - Süslü Mikrofon

Bugün sokaktakilere Bir tokat atma hakkınız olsa kime vururdunuz Diye sorduk Eğlenceli ve bir o kadarda komik cevaplar aldık. Bu sokak ropörtajları izlemek istiyorsanız kanalımızı takip ediniz. İyi seyirler..