#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Helikopter Pilotunun Fırtınada Gemi Üzerine Heyecan Verici İniş Mücadelesi 01:26

Helikopter Pilotunun Fırtınada Gemi Üzerine Heyecan Verici İniş Mücade

Eğer kötü hava şartlarında uçağa bindiyseniz o midenize giren ağrının hissini bilirsiniz. Bir de Danimarka Hava Kuvvetleri pilotunun, bir gemiye Seahawk MH-60R helikopterini indirmeye çalışırken hissettiklerini az buçuk ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Migren Nasıl Tedavi Edilir 01:32

Migren Nasıl Tedavi Edilir

Migrenin iki türlü tedavisi var. Bunlardan biri ağrı başladığı zaman ağrıyı ortadan kaldırmaya yönelik tedavi. Diğeri ise ağrının gelmemesi, seyrekleşmesi ya da hafif geçmesi amacıyla başvurulan tedavi. Ağrı seyrek gelse..

  • NABIZ tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyruk Sokumu Ağrılarının Tedavisinde Enjeksiyon Yöntemi Nasıl Uygulanır 01:48

Kuyruk Sokumu Ağrılarının Tedavisinde Enjeksiyon Yöntemi Nasıl Uygulan

Kuyruk sokumu ağrılarının tedavisinde enjeksiyon yöntemi, hasta çocuk ve çok zayıfsa ağrının olduğu nokta tespit edildikten sonra muayene odasında yapılabilir. Hastada çıkık veya bir başka özel durum varsa görüntüleme yö..

  • NABIZ tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyun Fıtığı Nasıl Bir Rahatsızlıktır 01:23

Boyun Fıtığı Nasıl Bir Rahatsızlıktır

Boyun omurlarındaki kıkırdakların sinire batması sonucu oluşan boyun fıtığı şiddetli kol ağrılarına neden olur. Bu ağrı ense kökünden başlar, kürek kemiği üzerinden kola yayılır. Boyun fıtığı, bel fıtığı gibi hemen hemen..

  • NABIZ tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Yaşta Hangi Ağrı Normal 01:34

Hangi Yaşta Hangi Ağrı Normal

Doç. Dr. Dıraçoğlu: Ağrının olması çoğunlukla normaldir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar 01:41

Oruçluyken Hangi Durumlar Orucu Bozar

Orucu bozan durumlar hakkında bilmeniz gerekenler... Fitil kullanmak orucu bozar mı? Vücuda merhem ya da krem sürmek orucu bozar mı? Merhem ve krem kullanımı ile ilgili genel kurallar nelerdir? Cünüp olan kişi oruç tutab..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle 15:01

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle

Nasreddin Hoca, Orta Çağ döneminde Akşehir ve Konya'da, Selçuklu veya Osmanlı Devleti döneminde var olduğuna inanılan mizah kahramanı. Nasreddin Hoca, komik hikâyeleri ve fıkralarıyla hatırlanan ve aynı zamanda popülist ..

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm 14:38

İstanbul Muhafızları 18. Bölüm

Gürgen'in adını tüm dünyaya duyurabilmek için bu bölümdeki hedefi Çemberlitaş. Çemberlitaş sütunu, Bizans İmparatoru I.Konstantin onuruna Roma'daki Apollon tapınağından getirilerek İstanbul'a dikilmiştir. Bizans dönemin..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Türk Ünlülerin Ölüm Sebebleri!! 02:59

Türk Ünlülerin Ölüm Sebebleri!!

Ekranlardan ve sinemalardan yakından tanıdığımız ve çok sevilen ünlü sanatçılarımızın ölüm sebebleri nelerdir.....

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lisede Ki Arka Dörtlü - Scorp 10:31

Lisede Ki Arka Dörtlü - Scorp

Lise döneminde arkada oturma sebepleriniz nelerdir sorusuna verilen yanıtlar.. Hey siz arka dörtlü! :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Hamilelikte 9. Hafta 01:16

Hamilelikte 9. Hafta

Gebeliğin 10. haftası gebelik haftasının tam tayini bakımından ideal haftadır. Bakın anne adayları bu haftada neler yaşarlar…..

  • SAGLIK tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kimler Spiral Kullanabilir 01:05

Kimler Spiral Kullanabilir

Uzun süreli doğum kontrolüne ihtiyaç duyan herkes spiral yöntemini kullanabilir. Bu yöntem vajinal enfeksiyon, anormal vajinal kanama veya gebelik söz konusuysa uygulanamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kürtaj Hangi Durumlarda Gereklidir 01:13

Kürtaj Hangi Durumlarda Gereklidir

Düşük, gebeliğin kendiliğinden sonlanması veya anne karnındaki bebeğin kalp atışlarının durması hallerinde kürtaj yapılması gerekebilir. Vücut gebelik kesesini kendiliğinden atabilir. Bazı durumlarda düşük sonrası rahimd..

  • NABIZ tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce