#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Darbe Karşıtı Askerler Cuntacılarla Çatışmış 02:13

Darbe Karşıtı Askerler Cuntacılarla Çatışmış

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığında yaşanan olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, Tümgenaral İnce'yi almaya gelen cuntacılar ile darbe karşıtı askerler arasında yaşanan çatışma g..

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle 48:28

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Türkiye’de 1968 yılı sonrasında yaşanan gençlik hareketleri, Adalet Partisi’nde yaşanan iç çatışmalar ve 1970 yılı bütçesinin reddedilmesiyle gelişen olaylar r..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 6 Ocak Ichabod Crane, kendini bulunduğu mevkinin düzenini sağlamaya atayan, esrarengiz bir adamdır. Bir gün yaşanan kanlı cinayet vakaları silsilesini çözmek..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Adnan ve Gökhanın İlk Kavgası 03:53

Kısmetse Olur - Adnan ve Gökhanın İlk Kavgası

Kısmetse Olurda daha önce yaşanan ama tv de hiç yayınlanmayan Adnan ve Gökhan arasında yaşanan ilk kavga sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
San Andreas Fayı Film İzle 1:47:32

San Andreas Fayı Film İzle

California’da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi’nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom’un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal haya..

  • Tv Series tarafından
  • 24.950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Dolmuşçu Abi Afetin Ortasında Ücretleri Topluyor 01:26

Dolmuşçu Abi Afetin Ortasında Ücretleri Topluyor

İstanbulda yaşanan dolu olayından sonra yaşanan görüntüler bir afet manzarasına dönüştü.Başka ülkede yaşayamam!! Dolmuşçu abi afetin ortasında ücretleri topluyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.554 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı 00:52

Trafikte Yol Tartışması : Sizce Kim Haklı

Trafikte motosikletli ile araç sürücüsü arasında yaşanan yol tartışması sosyal medyada farklı yorumlara sebep oldu. Arabaların sağından giden motosiklet sürücü ile az önce aynı yerde arabasına bir motosiklet çarpan adam ..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın 01:00

Trenin Önüne Atlamak Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kadın

İngiltere'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda bir adam telefonla konuştuktan sonra öfkeleniyor ve o sırada geçmekte olan bir trenin önüne atmaya karar veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..