#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkek Tavus Kuşu'nun Dişisine Kur Yapması 00:27

Erkek Tavus Kuşu'nun Dişisine Kur Yapması

Tavus kuşu, sülüngiller familyasında Pavo cinsindeki iki tür kuşa verilen isimdir. Kur yapma döneminde, erkek tavusun açarak sergilediği kuyruklarıyla tanınır. Erkek tavus kuşun şovunu alkışları topladı. , iyi seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Oğlum Menderes'i Asmışlar' 02:08

'Oğlum Menderes'i Asmışlar'

27 Mayıs darbesi döneminde ortaokul öğrencisi olan Bayram Annemi bir gün sessizce ağlarken gördüm. 'Niye ağlıyorsun?' diye sorduğumda 'Oğlum, Menderes'i asmışlar' dedi, böyle hüzünlü bir sesle. Hiçbir zaman unutmam, ana..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat 06:47

Hayvanlara Yapılan Eziyetin Altında Yatan Nedenlere Dikkat

Hayvanlara zarar verme psikolojisinin, genellikle ebeveynlerin yanlış davranış ve yaklaşımlarından ve çocukluk döneminde yaşanılan bir travmadan kaynaklandığını belirten, Dr. Öğretim Üyesi Filiz Şükrü Gürbüz, “Tüm duygu ..

Sihirli Annem - Genç Kızlık Tokatı 02:21

Sihirli Annem - Genç Kızlık Tokatı

Genç Kızlık Tokatı Nedir Anadolu Geleneklerimizde Büyük Önem Arzı Mevud 'Eden Bu Mukkades Vesile Her Genç Kızımızın İlk Regl (Adet) Döneminde Başına Gelir Hep Beraber İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tataristan'da Evden Çıkmak İçin Mesajla İzin Almak Gerekmesi 01:20

Tataristan'da Evden Çıkmak İçin Mesajla İzin Almak Gerekmesi

Rusya'da bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde ülkede ilk olarak izolasyon döneminde vatandaşların evden çıkması için izin belgesi uygulaması yürürlüğe girdi. Vatandaşların ilk önce 2590 telefon numarasına sms gönderip siste..

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaziantep’te tedirgin eden görüntü 02:06

Gaziantep’te tedirgin eden görüntü

Yeni tip korona virüs ile başlayan ‘sosyal mesafe’ döneminde sosyal mesafe kuralına en az uyan il Gaziantep oldu. Kentte bugün insan yoğunluğunun en fazla yaşandığı çarşı ve caddelerde kaydedilen görüntüler ise ürküttü...

Selçuklular'dan kalma Çeşnigir Köprüsü turistlerin ilgisini çekiyor 04:18

Selçuklular'dan kalma Çeşnigir Köprüsü turistlerin ilgisini çekiyor

Kırıkkale'de Kızılırmak Nehri üzerinde 13. yüzyılda Selçuklular döneminde yapılan Çeşnigir Köprüsü, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanları arasında yer alıyor...

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler 06:11

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler

Aydın’da yeni eğitim-öğretim döneminde covid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlanan okullara Karacasu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan atölyede maske ve dezenfektan desteği sağlandı. İl genelindeki ilkokul ve anaokullar..

Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı 01:55

Muratpaşa siperlikli maske üretimi yeniden başladı

Muratpaşa Belediyesi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) yeniden siperlikli yüz maskesi yapımına başladı. Salgının ilk döneminde 63 bin 700 maske üretip aralarında sağlık kurumlarının da bu..

Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti 02:19

Kısa Çalışma Ödeneğinde Tarih Değişti

Koronavirüs salgını döneminde zor duruma düşen iş yerlerine destek amacıyla kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirilmişti. Şimdi yeni dönemde uygulamanın şartları değişti. Peki, kısa çalışma ödeneğiden kimler, nası..

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

Sağlık Çalışanlarının Eğlenceli Anları 00:15

Sağlık Çalışanlarının Eğlenceli Anları

Sağlık çalışanları pandemi döneminde oldukça emek harcadılar. Bir vaktini bulup hep beraber eğlenceli bir video çekmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 226 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Spora Karşı Olan Kedi 00:44

Evde Spora Karşı Olan Kedi

Pandemi döneminde sporunu evde yapmak isteyen adam kedisinin engeli ile karşılaşmış. Adam sporunu yapmaya çalışsa da kedi buna hep engel olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hazır döner rezaleti! 01:41

Hazır döner rezaleti!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN BİR REZALETİN GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA... HAZIR DÖNER İŞLETMESİNDE ÇALIŞAN 2 ADAM, MİLLETİN SOFRASINA GİDECEK O DÖNERLERİ MURDAR ETTİ, BİR DE ÜSTÜNE GÖBEK ATIP KLİP ÇEKTİ. SALGIN DÖNEMİNDE GÜLE OYNA..

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir)

Pandemi döneminde kendilerine çok iş düşen moto kuryelerden biri, karlı havada siparişini teslim ettikten sonra isyanını dile getirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Evde Boksun Gözünü Çıkaran Çift 00:22

Evde Boksun Gözünü Çıkaran Çift

Pandemi döneminde evde sıkılan çift boks yapmaya karar vermiş. Çift odayı ringe çevirmiş ancak kadından kocasına sert bir hamle gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce