#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Dağ 2 İzle 2:08:51

Dağ 2 İzle

Yaşanan olaylar üzerinden tam tamına 6 sene geçmiştir. Gizli bir görev için başka bir time atanırlar. Bu yeni görevde ise kuzey ırak’da kaçırılan bir gazeteci kurtarılacaktır. Tür: 2016 Filmleri, Dram Filmleri, En İyi F..

  • Tv Series tarafından
  • 39.993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 01:05

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitird

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ortaokuldaki silahlı saldırıda üç kişi yaşamını yitirdi. San Bernardino şehrinde bulunan North Park Ortaokulu’nda yaşanan olayda 53 yaşındaki saldırgan C..

İçerde Dizisinin Setinde Olay Çıktı.Silahlar Patlayınca Panik Yaşandı 05:13

İçerde Dizisinin Setinde Olay Çıktı.Silahlar Patlayınca Panik Yaşandı

İçerde dizisinin Maçka parkında yaşanan çekimlerinde patlayan kuru sıkı tabancalar yüzünden panik yaşandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle 11:03

32. Gün-1986 Sirte Körfezi Krizi İzle

ABD ve Libya arasında 1986 yılında yaşanan Sirte Körfezi krizi. Ronald Reagan ve Muammer Kaddafi'nin karşılıklı demeçleri. Ali Kırca'nın Mehmet Ali Birand ile Libya'dan yaptığı canlı bağlantı...

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle 05:25

32. Gün-Litvanya'nın Bağımsızlık Mücadelesi İzle

1990 yılında Litvanya’nın bağımsızlık kararı ile Moskova arasında yaşanan gerilim. Türk işadamlarının Sovyet pazarına girmeleri ve Şarık Tara ile konu hakkında yapılan röportaj...

32. Gün-Sovyetler Birliği'nin Dağılma Sürecine Girmesi İzle 15:57

32. Gün-Sovyetler Birliği'nin Dağılma Sürecine Girmesi İzle

1990 yılında Sovyetler Birliği'nde yaşanan bağımsızlık hareketleri, birliğin dağılma sürecine girmesi ve Sovyetler Birliği Komünist Partisi kongresi. Konu hakkında yapılan röportajlar...

32.Gün-1990 Doğu Avrupa'da Yaşananlar 09:44

32.Gün-1990 Doğu Avrupa'da Yaşananlar

Doğu Avrupa'da gerçekleştirilen seçimler ve seçimlerin ardından yaşanan gelişmeler. Romanya'daki şiddet olayları ve Ahmet Doğan'ın Bulgaristan'daki Türklerin taleplerine ilişkin açıklaması...

32. Gün-1990 Türkiye İle Avrupa Topluluğu İlişkisi 12:00

32. Gün-1990 Türkiye İle Avrupa Topluluğu İlişkisi

1990 yılında Türkiye ile Avrupa Topluluğu arasında yaşanan gelişmeler. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Avrupa Topluluğu Komisyonu Başkan Yardımcısı Martin Bangeman ile konu hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Çevre Kirliliği 10:18

32. Gün-1990 Çevre Kirliliği

1990 yılında yaşanan çevre felaketleri ve insan eliyle doğaya verilen zararlar. Konu hakkında yapılan röportajlar...

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya 13:40

32. Gün-1989 Devrimi Sonrası Romanya

1989'da Nicolae Ceauşescu'nun iktidardan indirilmesi ile gerçekleşen devrim sonrasında, Romanya'da yaşanan ekonomik zorluklar ve yeni demokrasi sistemine alışılamaması. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Romanya Devlet Başkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

32. Gün-1990 Güney Afrika'da Irk Ayrımı 11:08

32. Gün-1990 Güney Afrika'da Irk Ayrımı

1990'da Güney Afrika'da yaşanan ırk ayrımı. Mithat Bereket'in; Winnie Mandela, Frederik Willem De Klerk, Eugene Terre'Blanche ve Desmond Tutu ile konu hakkındaki röportajı...

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler! 05:12

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler!

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına telefonla bağlanan A Spor yorumcusu Turgay Demir, Fransa'da yaşanan saha olaylarını anlattı. Demir, Fransız polisinin Beşiktaş taraftarına karşı uyguladığı şiddeti dile getirdi...

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

1992 Yılı Adana Yüreğir'de Çevre Kirliliğinin Sebepleri 04:50

1992 Yılı Adana Yüreğir'de Çevre Kirliliğinin Sebepleri

1992'de Adana Yüreğir'de yaşanan çevre kirliliği ve Yüreğir Belediyesi'nin çalışmaları. Ünal Akdağ'ın konu hakkında Sabahattin Eşberk ile yaptığı röportaj...

Kısmetse Olur -  Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu? 05:29

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu?

Kısmetse Olur 13 Nisan Perşembe yayınlanan yeni bölümde, önceki gün Tuğçe ve Didem arasında yaşanan tatsızlık Emre ve Adnan'ı da karşı karşıya getirdi, ikili arasındaki dostluk zarar gördü! Didem, Tuğçe'nin özrünü kabul ..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm 30:46

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 1.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 1. bölümünde; İzmir'in Konak, Kordon, Karaburun ve Narlıdere kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması kon..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm 24:44

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 2.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 2. bölümünde; İzmir'in Çeşme ve Alaçatı ile Muğla’nın Turgutreis ve Köyceğiz kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına..

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm 30:32

Güney Ege Kıyılarında Kıyı Yağmacılığı 3.Bölüm

Güney Ege kıyılarında kıyı yağmasının önlenmesi amacıyla yapılan programın 3. bölümünde; İzmir ve Muğla’nın kıyılarında yaşanan çarpık yapılaşma ve kıyıların halkın kullanımına kapatılması konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm 18:53

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; aile içinde yaşanan sigara sorunu ve Ahmet'in bu soruna yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine y..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm 17:57

Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; iyi anlayıp öğrenmeden insanları suçlamanın yanlışlığı ve aileye danışmadan eve getirilen konuklar ile ilgili yaşanan sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hak..