#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Çocuk İstismarcısı, Nasıl Servisçi Olabiliyor 12:30

Çocuk İstismarcısı, Nasıl Servisçi Olabiliyor

İstanbul Ümraniyede bir okulda yaşanan servis şoförlerinin neden olduğu skandalla ilgili gelişmeler büyüyor...

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Cani Adam Köpeğe Parke Taşı Fırlattı! 01:42

Cani Adam Köpeğe Parke Taşı Fırlattı!

Hatay'da kaldırımda uzanan köpeğe bir adam ayağı ile kaldırımın parke taşını fırlattı. Korkup yola fırlayan köpek bir aracın altında kalırken, küçük çocuk o anları göz yaşları ile anlattı. Köpeğe çarpan araç ise kaçtı. H..

Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen 01:34

Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen

Müslüman coğrafyasının birçok bölgesinde kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Yaşanan acı dramların karşısında Türkiye, mazlumlarının umudu ve sesi olmaya devam ediyor. Filistin'den Arakan'a dünyanın birçok noktasındaki Müslüma..

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de 00:33

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı...

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Bir Şişe Suyun Değeri 20 Kilometre 01:29

Bir Şişe Suyun Değeri 20 Kilometre

Somali'de yaşanan kuraklık nedeniyle insanlar her gün yaklaşık 20 kilometre yol yürümek zorunda kalıyor. Su kaynaklarının zengin olduğu bölgelerde yaşayan insanlar bunun ne kadar farkında? Suya ulaşmak için sizden 20 kil..

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu 03:15

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu

Türkiye'nin en ünlü doğum hastanelerinden birinde yaşanan kayıp bebek skandalında ailesini arayanlar arasında yer alan ünlü sunucu Cem Sünbül mutlu sona ulaştı. 42 yıllık hasret TV programında son buldu ve yapılan DNA te..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Driftçi Magandanın Şovu Bariyerde Bitti 00:34

Driftçi Magandanın Şovu Bariyerde Bitti

Şile otoyolunda 'Drift' yaparak ilerleyen maganda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Yaşanan kaza anı ise önünde seyir eden başka bir otomobildeki vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi...

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı 02:33

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı

Rize'de eğlenmek için Go-kart'a binen 21 yaşındaki hemşire Tuğba Cevahir, boynundaki şalın araç lastiğine takılması sonucu ağır yaralandı. Yaşanan kaza anı ise kameralara yansıdı. Cevahir'in nefes alabilmesi için boğazı ..

Driftçi Magandanın Bariyerle Son Bulan Şovu 00:34

Driftçi Magandanın Bariyerle Son Bulan Şovu

Şile otoyolunda Drift yaparak ilerleyen maganda sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmış. Yaşanan kaza anı ise önünde seyir eden başka bir otomobildeki vatandaş tarafından saniye saniye kaydedilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahu Tuğbanın Kızından Haber Alınamıyor! 09:29

Ahu Tuğbanın Kızından Haber Alınamıyor!

Ahu Tugba'nın Amerika Miami de yaşayan kızı Anjelik'e kıtada yaşanan Irma kasırgasından dolayı ulaşılamıyor...

  • ANKA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğum Günü Kutlamasında Korkunç Anlar! 00:28

Doğum Günü Kutlamasında Korkunç Anlar!

Arjantin'de bir kız çocuğunun doğum günü kutlamasında yaşanan dehşet dolu anlar kameraya böyle yansıdı. 11 yaşında olduğu belirtilen çocuğun durumu hakkında bilgi bulunmuyor...

Oto Koltukları Kullanırken Dikkat! 02:32

Oto Koltukları Kullanırken Dikkat!

Bebek oto koltuklarının bulundurulması kadar doğru kullanılmasıda önem arzediyor.Karsta yaşanan olay bu gerçekliğe parmak basar özellik taşıyor...

Zuhal Topal'dan Fuhuş Çetesi Damat Açıklaması 01:32

Zuhal Topal'dan Fuhuş Çetesi Damat Açıklaması

Zuhal Topalin evlilik programına katılarak ünlenen damat adayı Birkan K. Adana da yapılan bir fuhuş çetesi operasyonunda aracılık edip haksız kazanç elde etmekten yakalandı.Bu olay üzerine izdivaç programı sunucus Zuhal ..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemenli Çocukların Dileği;Artık Savaş Bitsin 01:05

Yemenli Çocukların Dileği;Artık Savaş Bitsin

Onlar Yemen'in çocukları. Yani savaşın çocukları. Yaşanan çatışmalar en çok onları vuruyor. Yaşıtları okula giderken, onlar savaşın biteceği günü bekliyor. Yarına dair en büyük inançları savaşın bitmesi. En büyük dilekle..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Seda Sayan ''Öküz'' Deyince Ortalık Karışmıştı! 13:15

Seda Sayan ''Öküz'' Deyince Ortalık Karışmıştı!

Ezeli rakip Seda Sayan ve Müge Anlı arasında yeni bir savaşmı çıktı.Peki ikilinin arasında yaşanan sorunun asıl nedeni ne?..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadının Çantasını Böyle Çaldı 00:28

Yaşlı Kadının Çantasını Böyle Çaldı

ABD’nin Los Angeles şehrinde bir süper markette yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı...

Evin Bahçesinden Köpek Hırsızlığı 04:49

Evin Bahçesinden Köpek Hırsızlığı

Büyükçekmece’de yaşayan Şükran Pınar’ın 6 yaşındaki Golden Retriever cinsi “Pamuk” adlı köpeği kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı...

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza! 01:38

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Singapur Grand Prix uzun yıllar unutulmayacak bir başlangıca sahne oldu. Yarışın start anında ilk cepteki şampiyonluk adayı pilotlar birbirine girdi. F1 Singapur GP'si s..

Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler 00:09

Kafa Kafaya Çarpışan Motosikletler

Hindistan'da yaşanan inanılmaz kazada hareket halinde bulunan motosikletler kafa kafaya çarpışmış. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye böyle görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Kefil) 05:34

Olacak O Kadar (Kefil)

Program TRT'de başladığı yayın hayatına 1986 yılından 2005 yılına dek aralıksız devam etmiştir. Programda 5-7 dakikalık skeçlerle Türkiye'de yaşanan güncel komik ve trajikomik olaylar anlatılır...

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Londra Metrosunda Patlama Anı 00:17

Londra Metrosunda Patlama Anı

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. BBC'nin aktardığına göre terörle mücadele kaynakları olayı 'terör saldırısı' olarak değerlend..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..