#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Siirt Üniversitesinde Ağaçların Kesilmesine Tepki 02:20

Siirt Üniversitesinde Ağaçların Kesilmesine Tepki

Siirt Üniversitesi (SİÜ) merkez kampüsünde 20-30 yıllık ağaçlar kesilirken, yaşanan ağaç katliamını görenler bu duruma tepki gösterdi..

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada 00:28

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada

Kaza yapmak için hiçbir sebebin olmadığı bir yerde kaza yapan kadın sürücü böyle görüntülendi. Rusya'da yaşanan olay araç kamerasına yansıdı...

Spor Salonunda Korkunç Olay! 00:17

Spor Salonunda Korkunç Olay!

Avustralya'da bir spor salonunun kamerasına kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde spor salonundaki adam, ağırlık çalıştığı sırada bir anda ağırlık boğazına düştü. Avustralya Morayfield'de yaşana..

Bayram Namazı Klasiği 00:15

Bayram Namazı Klasiği

Her bayram yaşanan hatalı namaz kılma Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelonalı Pique Ağladı Problemse Milli Takımı Bırakırım 01:30

Barcelonalı Pique Ağladı Problemse Milli Takımı Bırakırım

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Gerard Pique gözyaşları içinde açıklamalarda bulundu. Katalonya Referandumu sırasında yaşanan olaylar hakkında, Bence Milli Takım'a devam edebilirim. İspanya'da bugün olanları kabul etmeyen..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı 00:32

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı

TEM Otoyolu Avcılar’da bir araç kullanıcısı, yolda seyreden bir tırın kör noktasından geçerek şerit değiştirmek isteyince kaza meydana geldi. Yaşanan o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı..

Fatih'te Müşteri Kılığındaki Hırsızlar Kamerada 02:02

Fatih'te Müşteri Kılığındaki Hırsızlar Kamerada

Fatih’te bir mağazaya müşteri kılığında gelen 2 hırsız, Özbekistan uyruklu bir kadının çantasını alıp kaçtı. Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Seda Sayandan Hale Soygaziye Cevap 01:41

Seda Sayandan Hale Soygaziye Cevap

Seda Sayan; son dönemde yaşanan Hale Soygazi olayı ve diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klip Çekiminde Beklenmedik Kaza 00:13

Klip Çekiminde Beklenmedik Kaza

Klip çekiminde yaşanan kazayı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ampute Takımının Başarısıyla A Milli Takımı Dövüyoruz 03:37

Ampute Takımının Başarısıyla A Milli Takımı Dövüyoruz

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, spor gündemi ile alakalı açıklamalarda bulundu. A Milil Futbol Takımı'nın İzlanda mağlubiyeti sonrası yaşanan travmayı değerlendiren Demirkol, Ampute Milli Takımımızın başarısıyla, A Milli..

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark! 00:44

Emniyet Kemeri Takanlar ve Takmayanlar Arasındaki Ölümcül Fark!

Çin'de bir yolcu otobüsü kaza esnasında devrildi. Devrilen otobüsün içinde yaşanan panik dolu anlar ise kameraya saniye saniye kaydedildi. Emniyet kemerlerini takan yolcular herhangi bir zarar görmezken, takmayan yolcula..

Beyoğlu'nda Güpegündüz Dehşet 00:47

Beyoğlu'nda Güpegündüz Dehşet

Madde bağımlısı şahıs durdurduğu aracın sürücüsünü önce gasp etti, sonra darp etti. Çevredeki vatandaşlar ise yaşanan dehşet dakikalarını film izler gibi izledi..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler 06:53

Türkiye ABD İlişkilerinde Medler ve Cezirler

Son zamanlarda Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlikler, ABD'nin diplomatik nezaketten tamamen uzak ve adeta “küstüm” diyerek vizeyi askıya alması ve Türkiye'nin de buna aynı dil ile karşılık vermesiyle yeni bir aşa..

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret 01:33

ABD Büyükelçisinin Görüşme Talebine Hükümetten Ret

ABD Büyükelçisi Bass'ın görüşme talebine hükümetten ret Washington ile Ankara arasında yaşanan vize gerilimi sonrası Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ın görüşme teklifini reddetti. ABD'n..

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl 05:05

IMF Türkiye’nin Büyüme Notunu Yükseltti - Erdal Tanas Karagöl

15 Temmuz'un hemen sonrasında Türkiye ekonomisinde yaşanan toparlanmaya rağmen uluslararası kuruluşlardan ülke ekonomisine yönelik olumlu bir revizyonu ne yazık ki göremedik. O süreçte özellikle kredi derecelendirme kuru..

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de valilere hitap etti. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Erdoğan: Onların aldığı karar metni neyse kelimesi kelimesine aynını onlara iade edeceksiniz dedim. Aynı şekilde uygulamayı biz ..

Işıklarda Duran Sürücüye Yumruklu Saldırı! 00:57

Işıklarda Duran Sürücüye Yumruklu Saldırı!

Gaziosmanpaşa'da kırmızı ışıkta duran bir aracın sürücüsü 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Trafikte yaşanan yumruklu kavga , yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı...

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramankazan Şehidini Uğurladı 07:53

Kahramankazan Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Muhammet Uz için İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cehaletle mücadelemiz süre..

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti! 00:34

Korkunç Kaza:Havafişek Küçük Çocuğa İsabet Etti!

Evin bahçesinde ateşlenen havaifişeklerden biri dört yaşındaki çocuğa isabet etti. Cep telefonuyla çekim yapan anne Devon Live o anları saniye saniye kaydetti. İngiltere'de yaşanan olay sonrası hastanede tedavi altına al..

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..