#Gebelik döneminde yaşanan pelvik ağrının nedenleri nelerdir

Yabancı Uyruklu Gençlerin Yumruklu Kavgası Kameralara Böyle Yansıdı 03:22

Yabancı Uyruklu Gençlerin Yumruklu Kavgası Kameralara Böyle Yansıdı

Fatih’te aynı apartmanda oturan iki yabancı uyruklu gencin kavgası sokağa taştı. Sokakta birbirlerine yumruklarla birbirine vuran Afrikalı gençler sokağı adeta ringe çevirdi.Öfkeli gençleri çevrede bulunan vatandaşlar zo..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Nuri Bilge Ceylan'ın Nejat İşler'e Rolünü Anlatırken Gaza Gelmesi 01:08

Nuri Bilge Ceylan'ın Nejat İşler'e Rolünü Anlatırken Gaza Gelmesi

''Kış Uykusu'' filminin çekimlerinde yaşanan komik kamera arkası görüntülerinden birini izliyoruz efenim.....

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Metrobüs Durağında Tekme Tokat Kavga! 00:56

Metrobüs Durağında Tekme Tokat Kavga!

İncirli metrobüs durağında iki vatandaş arasında yaşanan yumruk yumruğa kavga cep telefonu kamerasıyla böyle görüntülendi...

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

Erzurum'da Otobüs Şoförü İle Gözlüklü Kadının Tartışması 02:00

Erzurum'da Otobüs Şoförü İle Gözlüklü Kadının Tartışması

Erzurum da yaşanan bu olayda otobüs şoförü ambulansla çarpışacakken son anda kurtuluyorlar Ardından yolcu kadınla yaşadığı yarı yöre ağzıyla yaşadığı tartışmayı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Kızı Marketten Böyle Kaçırdı 00:35

Küçük Kızı Marketten Böyle Kaçırdı

Çin'in Dongguan şehrinde küçük bir kız çocuğu ailesinin marketinde yalnız olduğu bir sırada kaçırıldı. Güvenlik kamerasının kaydettiği olaydan sonra görüntüleri inceleyen polisin 36 yaşında olan ve birçok suçtan sabıkası..

İstanbul'da Beton Mikserinde Patlama 02:37

İstanbul'da Beton Mikserinde Patlama

Kadıköy Caddebostan Cemil Topuzlu Caddesinde bir beton mikserinin pompasında yaşanan patlama sonucu 2 işçi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi..

Uçak Pistinde Yolcuyla Kavga 01:21

Uçak Pistinde Yolcuyla Kavga

Hindistan'ın Delhi Havalimanı'nda iki havayolu çalışanı yolcuyla kavga etti. Uçak pistinde yaşanan kavga görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması sonrası çalışanların görevlerinden alındıkları açıklandı...

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı 00:18

Freni Patlayan Kamyon Dehşet Saçtı

Brezilya'nın Bahia eyaletinde yaşanan olayda, önündeki otomobile çarpan kamyon, ardından duvara girdi. Kazada iki araçtaki sürücüler yaralanırken, olay ve otomobilin kaldırımdaki çocuğu teğet geçmesi anbean güvenlik kame..

İstanbul'da Pitbull Vahşeti Kediyi Parçalayarak Öldürdüler 00:57

İstanbul'da Pitbull Vahşeti Kediyi Parçalayarak Öldürdüler

Gaziosmanpaşa'da sahibinin elinden kurtulan iki pitbull cinsi köpek sokak kedisine saldırdı. Köpeklerin sahipleri pitbullara tekme atarak kediyi kurtarmaya çalışsa da kedi parçalanarak can verdi.Tüm bu yaşanan pitbull va..

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.482 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:54:44

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle

Ağır Roman Film Konusu Kolera Sokağı'nda ilginç olaylar yaşanmaktadır. Arap Sado, sokaktaki egemenliğini ailenin küçük oğlu Salih'e (Okan Bayülgen)bırakır. Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka ..

  • PengoTV tarafından
  • 12.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo TIR'ın İnanılmaz Fren Sistemi Hayat Kurtardı 00:29

Volvo TIR'ın İnanılmaz Fren Sistemi Hayat Kurtardı

Hızla gelen TIR'ın önüne atlayan çocuk, TIR şoförünün dikkati ve aracın muhteşem fren sistemi sayesinde ölümden döndü. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerden sonra TIR şoförü ve Volvo'nun fren sistemi büyük övgü aldı. N..

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle 2:00:57

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya..

Amatör Maçta Arbede 00:34

Amatör Maçta Arbede

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçı sonunda polis ile ev sahibi takımın taraftarları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralanırken, çok sayıda taraftar da biber gazından etki..

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası 00:20

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası

Ankara'da özel bir halk otobüsünde kadınlar arasında koltuk kavgası yaşandı. Ankara'da Kızılay ve Aktepe arası yolcu taşımacılığı yapan 411 numaralı Özel Halk Otobüsünde koltuk kavgası çıktı. Görüntüler bir vatandaşın ce..

Mülteciler Arasında Pala Ve Bıçaklı Kavga 01:33

Mülteciler Arasında Pala Ve Bıçaklı Kavga

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde mülteciler arasında palalı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı...

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle 2:12:59

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğu..

  • PengoTV tarafından
  • 9.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ki̇bari̇ye’den Nur Yerli̇taş’a Si̇tem Şehi̇tleri̇mi̇ze Laf Yok 06:54

Ki̇bari̇ye’den Nur Yerli̇taş’a Si̇tem Şehi̇tleri̇mi̇ze Laf Yok

Kibariye dün akşam TRT Müzik’te yapacağı program öncesi prova yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kibariye yaşanan olaylar hakkında konuştu. Sahnesinde Berkay’ı ağırlayan Kibariye her zamanki gibi samimi açı..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Ocağı 1977  Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle 1:14:41

Baba Ocağı 1977 Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle

Filmde, bir adamla kardeşinin arasında yaşanan güç savaşı anlatılır. Halil’in beraber çalıştığı ortakları silah kaçakçılığı yapmak ister. Ancak Halil bu işin tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeder. Bu durum idare heyetin..

Taraftara Sinirlenip Forması İle Tribüne Çıkan Futbolcu 00:52

Taraftara Sinirlenip Forması İle Tribüne Çıkan Futbolcu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde amatör maçta kırmızı kart gören oyuncu kendisine küfür ettiğini iddia ettiği taraftarla tribünde tartışma yaşadı Yaşanan tartışma ve arbede araya giren diğer taraftarlar ve polis tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti 08:14

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti

Esenyurt’ta on beş dakika arayla ‘tırnakcılık’ yöntemiyle bir esnafı dolandıran hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. İlçede sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıkan esnaf emniyete tepki göstererek, ’’Kendi imkanl..

Başkentte Korku Dolu Anlar Kağıt Toplayan Çocukları Böyle Ezdi 01:30

Başkentte Korku Dolu Anlar Kağıt Toplayan Çocukları Böyle Ezdi

Başkentte kontrolden çıkan bir otomobil kağıt toplayan çocukları ezdi. Yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

Demet Akalın En Azından Bi̇r Merhabamız Kalsaydı 01:23

Demet Akalın En Azından Bi̇r Merhabamız Kalsaydı

Bir Avm çıkışı kameralara takılan Demet Akalın son günlerde yaşanan tartışmalarla ilgili konuştu. Demet Akalın “Ebru Yaşar’la sahne mevzusu hakkında söyleyeceğimi söyledim. Sizden editörlerinizden biri gayet güzel cevap ..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..