#Gecce mekan Ödül töreni

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

ZAKKUM __ Elveda (Akustik) 04:30

ZAKKUM __ Elveda (Akustik)

- Zakkum // Elveda (Akustik) Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol - Yapım: ZAKKUM Müzik © 2021 Yönetmen: İmre Haydaroğlu Mekan: Cafe Botanica / Ankara - Vokal: Yusuf Demirkol Kahon, Shaker: Cem Senyücel Gitar: Eren Pa..

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor 03:26

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor

Siirt’tin Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde vatandaşlar, 11 köyün banyo ihtiyacını karşılayan ve 250 yıllık olduğu belirtilen hamamın koruma altına alınmasını istiyor. Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde bu..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz 02:43

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz

Söz ve Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt Mix Master: Koray Püskül Yönetmen: Mohammed Jouri Görüntü Yönetmeni: Sergio Durmaz Yapım: Sharkstage Production Yardımcı Yönetmen: Ayşe Gizem Atalar Prod..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 9 ay önce
Yargı Karar Vermedikçe Biz De Vermeyeceğiz 01:59

Yargı Karar Vermedikçe Biz De Vermeyeceğiz

Yargı Karar Vermedikçe Biz De Vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Töreni'ne katıldı...

Kurtulmuş- Söz de Karar Da Milletindir 02:09

Kurtulmuş- Söz de Karar Da Milletindir

Kurtulmuş- Söz de Karar Da Milletindir Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin 2016-2017 akademik yılı açılış töreni sonrasında, gazetecilerin 'başkanlık sistemi ve referandum' tartı..

Eskişehir'de Şehit Cenazesinde Provokasyon Yapılacağı İddiası 01:11

Eskişehir'de Şehit Cenazesinde Provokasyon Yapılacağı İddiası

Şehidin Amcası; cenazemizde hiçbir şekilde siyaset istemiyoruz.Kesinlikle biz provakosyon istemiyoruz.Bizim acımız büyük her hangi bir siyaset yapılmadan, cenazemize katılanlara Allah razı olsun diyoruz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Küba halkı Castro’ya veda ediyor 00:58

Küba halkı Castro’ya veda ediyor

Havanalılar, 4 Aralık Pazar günü Santiago de Cuba kentinde cenaze töreni gerçekleştirilecek olan Fidel Castro'ya veda etti...

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı 01:05

Dev Noel ağacı törenle ışıklandırıldı

Rockefeller Center önünde yapılan geleneksel Noel ağacı ışıklandırılması töreni için binlerce kişi Manhattan’a akın etti. 28,6 metre uzunluğundaki dev Noel ağacının ışıklandırmasında 50 bin ampul kullanıldı. Neywork, ABD..

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı 02:01

Bayrak Töreninde Öğrencilerden Öğretmene Saldırı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğretmen ve okulun müdür yardımcısı, geçen cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir grup öğrencinin saldırısına uğradı. Öğretmene tekme ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşofmanlı Şevket Hoca'nın Oscar Konuşması (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:07

Eşofmanlı Şevket Hoca'nın Oscar Konuşması (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Oscar Töreni böyle bir konuşma görmedi! Eşofmanlı Şevket Hoca, Oscar Törenine damgasını vurdu! Hollywood yıldızları kah ağladı, kah ayakta alkışladı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

27 Mayıs Darbesi izle 07:58

27 Mayıs Darbesi izle

27 Mayıs 1960 Darbesi, Milli Güvenlik Komitesi'nin yemin töreni, darbe sonrası yargılamalar, 1961 anayasasının kabulü ve Cemal Gürsel'in meclis konuşması...

Mustafa Kemal Atatürk'ün Katıldığı Son Milli Bayramlar izle 02:29

Mustafa Kemal Atatürk'ün Katıldığı Son Milli Bayramlar izle

Mustafa Kemal Atatürk'ün son kez katıldığı 1937 yılı Cumhuriyet Bayramı ve 1938 yılı Gençlik ve Spor Bayramı töreni..

Dımıdan 13.Bölüm 21:47

Dımıdan 13.Bölüm

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Ağrı yöresel halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait gelin ayağı açma töreni ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce