#Gecce mekan Ödül töreni

Real Madrid'in Yeni Yıldızı Sosyal Medyayı Salladı! 01:02

Real Madrid'in Yeni Yıldızı Sosyal Medyayı Salladı!

Real Madrid, Deportivo Alaves'den 22.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Theo Hernandez için Santiago Bernabeu'da imza töreni düzenlendi. 19 yaşındaki savunmacının törende taraftarın önünde topu yalnızca 6 kez sektirebilm..

  • OFSAYT tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teklifi Düşünmeden Kabul Ettim 01:58

Teklifi Düşünmeden Kabul Ettim

Galatasray, Sevilla'dan transfer ettiği Mariano için imza töreni düzenledi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in de yer aldığı imza töreninde, Brezilyalı sağ bek kendinisini 2020 yılına kadar Galatasaray'a bağl..

  • OFSAYT tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız İsteme 00:15

Kız İsteme

Ailenin Kız İsteme Töreni İzle..

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Yılmaz Yılın Transferidir 01:40

Burak Yılmaz Yılın Transferidir

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Burak Yılmaz'ın imza töreni sonrasında beIN SPORTS'a konuştu.....

  • OFSAYT tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Düğün Hediyesi Olarak Yangın Tüpü 00:23

Düğün Hediyesi Olarak Yangın Tüpü

Niğde'de bir düğünde damadın arkadaşları evlenen çifte yangın tüpü armağan etti. Hasret Koçak ile Ahmet Atakul dünya evine girdi. Damadın arkadaşları takı töreni sırasında, davetlilerin şaşkın bakışları altında genç çift..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Yıldızları İmzayı Attı! İşte İlk Mesajları 04:03

Fenerbahçe'nin Yıldızları İmzayı Attı! İşte İlk Mesajları

Fenerbahçe yeni transferleri Mauricio Isla, Giuliano Victor de Paula ve Roberto Soldado için imza töreni düzenledi. Kanarya'nın yeni yıldızları camiaya umut dolu mesajlar yolladı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samir Nasri Resmen Antalyaspor'da! İşte İlk Sözleri! 02:04

Samir Nasri Resmen Antalyaspor'da! İşte İlk Sözleri!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yeni transferi dünyaca ünlü Fransız futbolcu Samir Nasri için imza töreni düzenlendi...

  • OFSAYT tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Sınıfta Cenaze Namazı Kılan Meslek Liseliler 00:28

Sınıfta Cenaze Namazı Kılan Meslek Liseliler

Meslek liselilerin okullarında yaptığı atraksiyonların sosyal medyada ayrı bir yeri vardır. Bu meslek liseliler de sınıflarında cenaze töreni düzenlemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da Böyle Karşılandı 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Kazakistan'da resmi karşılama töreni düzenlendi...

Trabzonspor'da 3 İmza 02:33

Trabzonspor'da 3 İmza

Bordo mavililer, transferin son gününde kadrosuna kattığı Jose Sosa, Tomas Hubocan ve Volkan Şen için imza töreni düzenledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı 02:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araştırma üniversitesi olarak tespit edilen 10 ..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo 01:50

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo

Japonların geleneksel güreşi Sumo Şampiyonası bu sene UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Kyoto kentindeki antik şehirde yapıldı. Sumo müsabakaları öncesinde yapılan açılış töreni de görülmeye değerdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki 04:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hollanda'ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin iptal edilmesinden sonra Hollanda'ya sert çıkıştı. Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesine sert tepki ..

Kolonya Cumhuriyeti  Peker ile Mualla Fragman -2 01:10

Kolonya Cumhuriyeti Peker ile Mualla Fragman -2

aşbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile ya..

Serdar Ortaç - Canıma Minnet 05:36

Serdar Ortaç - Canıma Minnet

Aşk yalanı sever, acıyı sever, yürek kanatır, Sen acıyı bırak, gelen gideni elbet aratır. Güz sana göre mi, o aşkımızın bitiş töreni, Bak için yanıyor, yürek eriyor, gittin gideli. Kalp ömür boyu sevmez, aşka küstür..

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 01:31

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazı öncesi cami avlusu dolup taşarken, ünlü sanatçının eşi Filiz Akgün'ün üzgün ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan 'TEOG' Açıklaması 01:00

Başbakan Yıldırım'dan 'TEOG' Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Tevdi Töreni'nde konuştu...