#Gece kulubünde viskiyle el yıkamak

Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

ÇAGATAY AKMAN GECE GÖLGENİN RAHATINA BAK DAN SONRA GÜZEL BİR SİNGLE İLE DİNLEYİCİLERİNİ YAZ A MERHABA DEDİRTTİ.....

Ankaranın Samimi Pavyon Geceleri 04:12

Ankaranın Samimi Pavyon Geceleri

Güzide başkentimiz Ankara'mızın tadına doyum olmaz gece alemlerinden güzel bir kesit izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benim Canım Yanmaz Gardaş? 03:55

Benim Canım Yanmaz Gardaş?

Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve son derece komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerini iyice bozmuştur..

  • JET TV tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Cevap Film İzle 1:18:03

Cevap Film İzle

Cevap – The Answer 2015 Türkçe Dublaj izle Süper güçlere sahip olan fakat isteği doğrultusunda sıkıcı bir hayat süren Bridd, berbat bir işte çalışmakta, yasalara uymakta ve hiç kimseyle herhangi bir ilişki kurmamaktadır...

  • Tv Series tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Suriyeliler Polise Kafa Attı İddası Sakaryayı Ayağa Kaldırdı 01:50

Suriyeliler Polise Kafa Attı İddası Sakaryayı Ayağa Kaldırdı

Sakarya’nın Hendek İlçesi'nde dün sabah saatlerinde Suriyeli işçilerin başlattığı kavga gece saatlerinde de devam etti. Vatandaşın olaylara karışması ile jandarma müdahalede bulundu.Kaynak: Suriyeliler Sakarya'yı karıştı..

Ay Dede Şarkısı Çocuk Şarkıları 00:58

Ay Dede Şarkısı Çocuk Şarkıları

Ay dede ay dede senin evin nerede Hep yakın ol bize yıldız kalsın geride Her gece gökyüzü kapkaranlık oluyor Dağlara kırlara bir sessizlik doluyor.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

 Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!! 01:26

Selin İmer Taziye Ziyaretine Mustafa Ceceli'nin Arabasıyla Geldi!!

Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer önceki gün vefat eden gece kulubü patronu Mehmet Tuna'nın evine ziyarette bulundu. İmer taziye ziyaretine Ceceli'nin arabasıyla gitti. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli uğruna 9 yıllık e..

  • ANKA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Yakası - İçeride Zikir Var 06:06

Avrupa Yakası - İçeride Zikir Var

Burhan'ın Cem'i eve almamak için kafaya gece takkesi takıp zikir var dediği sahne. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi 02:26

Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi

Burak Özçivit ile evlilik hazırlığı yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in kınasından ilk kareler geldi. İşte Evcen’in kına gecesinden ilk fotoğraflar.Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 29 Hazira..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafası Güzel Kadınların Sokak Kavgası 03:08

Kafası Güzel Kadınların Sokak Kavgası

ABD'nin Teksas eyaletinde gece kulübünden çıkan kafası güzel kadınlar nedenini bilmediğimiz bir tartışmadan dolayı bir anda birbirine girmişler. Tekme ve yumrukların konuştuğu, saç baş yolmalı kaporta çökertmeli kız kavg..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Murat Boz - Yana Döne 03:26

Murat Boz - Yana Döne

Gideli çok olmadı O gün unutulmadı Sonuna kadar açık Çıkıp gittiğin kapı Dilime ahlar düştü Işığıma gölgeler Canım acıyor inan Canım diyen sesin yokken Gözlerimde doluyorsun, yağıyorsun Her gece her yeni günde Bekleniyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi 00:37

Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi

ABD'nin Teksas eyaletinde gece kulübünden çıkan kafası güzel kadınlar nedenini bilmediğimiz bir tartışmadan dolayı bir anda birbirine girmişler. Tekme ve yumrukların konuştuğu, saç baş yolmalı kız kavgası kameraya böyle ..

  • JET TV tarafından
  • 2.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..