#Gece kulubünde viskiyle el yıkamak

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman 02:17

Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi i Fragman

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder. Hem oğlunun ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle 2:42:51

Hz Muhammed Sav , Allah'ın Elçisi Film İzle

filmin Konusu Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filminin konusu, Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi, Efendimiz’in dedesi ve Kâbe’nin anahtarının sahibi Abdulmuttalib başta olmak üzere, tüm Mekke halkını tedirgin eder..

  • PengoTV tarafından
  • 9.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçe Demirlerinden Çakılan Adam 00:51

Bahçe Demirlerinden Çakılan Adam

Gece geç saatlerde tanımadıkları bir evin bahçesindeki havuza girmek isteyen adam, önce bahçe demirlerinden atlamak istemiş ancak bu hiçte kolay olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yine istinat duvarı çöktü! 01:45

Yine istinat duvarı çöktü!

25 YILLIK İSTİNAT DUVARI, SON 34 YILIN EN SERT KIŞINA DAYANAMADI... İSTANBUL KAĞITHANE'DE GECE YARISI ÇÖKEN DUVAR, DÖRT ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ... MAHALLEDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI.....

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar... 07:00

Ojeli elleriyle hayat kurtarıyorlar...

Hayatlarından fedakarlık ederek Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibinde yer alan 30 kadın, gece gündüz demeden tüm afetlerde önemli rol üstleniyor...

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde 04:47

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde

Kaç Kadeh Kırıldı Şarkı Sözleri Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belk..

  • PengoTV tarafından
  • 11.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Far From Noise Launch Trailer PS4 01:17

Far From Noise Launch Trailer PS4

You are balanced on the edge of a cliff in an old, rusting car. The sun is setting behind the horizon and night will soon fall. With no immediate means of escape, perhaps all that’s left is to attempt to feel some conne..

  • BETA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Meryem 15. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 15. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşüyor; herkesi büyük bir felaket bekliyor! Meryem ile Savaş'ın bir arada olmasını kabullenemeyen Oktay, ikiliyi ayırabilmek için Savaş'ta..

Kargalar yine istila etti! 01:25

Kargalar yine istila etti!

ARDAHAN YİNE KARGA İSTİLASINDA... KAR YÜZÜNDEN YUVASIZ KALAN KUŞLAR GECE VAKTİ ŞEHRİ BASTI. KANAT ÇIRPARAK KİMSEYİ UYUTMADILAR...

O ağaçları kim kestirdi? 02:32

O ağaçları kim kestirdi?

SALACAK SAHİLİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ, KIZ KULESİ'NİN TAM KARŞISINA... GECE YARISI, ELİ TESTERELİ BİR GRUP ORADA AĞAÇ KATLİAMI YAPTI... MAHALLELİ ÖFKELİ... BAKIN KİMLERİ SUÇLUYORLAR.....

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencereye Koydum Fasulye 05:50

Tencereye Koydum Fasulye

tencereye koydum fasulye bu gece kacacam yarimle bir elimde cicek, kaynanam gelecek o da bizi gorecek, canini da yiyecek o da bizi gorecek, dusup dusup olecek hadi hadi kaynana catla patla kaynana ben oglunu seviyorum, ..

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı 03:17

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı

Bursa'da gece yarısı bir evde çıkan yangında 86 yaşındaki felçli ve kalp pili bulunan yaşlı kadın dumanların arasında boğulmaktan itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü 04:49

Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü

Sakarya’nın Karasu ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangın iki katlı evi küle çevirdi. Evin alev topuna döndüğü anlar mahalle muhtarı tarafından saniye saniye kaydedildi...

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum günü partisi verdiler 02:01

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum gü

Harbiye’de yasağa rağmen gece yarısı bir restoranda doğum günü partisi düzenleyen gruba polis ekipleri baskın düzenledi. Doğum günü partisi ve baskın anları kameralara yansırken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri içe..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sema Moritz  Hasret 04:02

Sema Moritz Hasret

Sema Moritz Hasret Sözleri O gözler benim ağlar Eskisinden yabancı Gönlümdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu inliyorum derinden Bana bilmem ne oldu En candan arkadaşım Ruhumu sar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle 1:49:43

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şişede durduğu gibi durmadı! 01:33

Şişede durduğu gibi durmadı!

ALKOL YİNE ŞİŞE DE DURDUĞU GİBİ DURMADI, ZONDULDAK'TA BİR ADAM DÜN GECE EKİPLERE ZOR ANLAR YAŞATTI, GÖZALTINA ALINMAK İSTENİNCE, HAKARETLERİNE BİR DE BEDDUA EKLEDİ..

Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..