#Gece makyajı

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj 17:20

Selma Çiçekdal Kızıl Tonlarda İki Farklı Makyaj

İki farklı tarzda makyajla karşınızdayız, bugün ben draping denedim 2 Gizem ise kızıl tonlarda smokey göz makyajı yaptı sizin için.3 yıl önce verdiğim sözü unutmadım ve Gizem'i kanalıma davet ettim sonunda.Umarız keyif..

Selma Çiçekdal Gelin Makyajım 14:49

Selma Çiçekdal Gelin Makyajım

Selaam ! Gelin makyajı denemem için izleyenleri öpüyorum ve hayır evlenmiyorum , Melis'in eli değsin istedim ve kanalına konuk oldum...

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım 14:41

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım

Selamlar arkadaşlar! Fırçasız yani parmak ile makyajı benden o kadar çok istediniz ki, ben de hemen harekete geçtim ve sizler için yaptım. :) Umarım severek izlersiniz, yorumlarınızı bekliyorum...

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Ceyhan Başlangıç Bir Çok Ruja Ve Elbiseye Uyan Makyaj 18:02

Ceyhan Başlangıç Bir Çok Ruja Ve Elbiseye Uyan Makyaj

Bir çok ruja uyan bir göz makyajı yapmak istedim.Mezuniyet düğün özel gün gibi zamanlar da umarım işinize yarar.Hepinizi öperim..

Tarzım Cepte Trend Islak Makyaj 10:25

Tarzım Cepte Trend Islak Makyaj

2018 Sezon trendi kırmızı makyajı Hollywood ünlülerinin en sevdiği ıslak makyajla birleştirdik! Değişik ve cesur bir görünüm arıyorsan, doğru yerdesin!..

Infinity War Oyuncularına Yapılan İnanılmaz Makyaj 06:15

Infinity War Oyuncularına Yapılan İnanılmaz Makyaj

Avengers Infinity War filminin kahramanlarına uygulanan makyajı inceliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülent Ersoy'un Gri Saçlı Yeni Tarzı Olay Oldu 14:53

Bülent Ersoy'un Gri Saçlı Yeni Tarzı Olay Oldu

Her Söylediği Her Giydiği Her Yaptığı Olay Olan Bülent Ersoy Farklı Moda Anlayışı Makyajı Ve Giysilerinde Kullandığı Cesur Renkler İle Gündemdeki Yerini Koruyor. Önceki Akşam Bir Mekanda Sahne Alan Diva Saçıyla Makyajıyl..

  • BETA tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması 19:11

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması

Kullanılan Ürünler : Yılbaşı Makyajı 1 Primer Makeup Fo Ever Sarı ve Yeşil renkleri kullanıldı. Fondoten Nars Sheer Glow no medium 1. Fırça makeup For Ever No 152 -104 Göz çevresi kapatıcısı ve concealer Krayolan. Duda..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj 09:23

Cansu Yegin Islak Görünümlü Makyaj

- Clinique Moisture Surge Nemlendirici - DDF Hassas Göz Çevresi Bakım Kremi Ten Makyajı; -Loreal Lumi Magique Baz -Mac Face&Body Fondöten (c1) -L.A Girl Kapatıcı (classic ivory) -Benefit The Porefessional (Matte Rescue)..

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi 01:16

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Konya ziyaretinin ardından gittiği Trabzon’da havalimanında kendisini karşılayan vatandaşlara seslend. Darbe girişiminin yaşandığı gece hayatını ka..

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu 02:12

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu DOĞU Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte birçok yerde kar yağışı başladı. Gece yarısı kar yağışının başladığı Kars'ta sabah uyananlar kenti ..

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada 30:15

Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada

Şarkılar: Pepee - Yaz Geldi Hava Çok ve Sicak Şarkısı [HD] Pepee - Uzakta YAKINDA Şarkısı [HD] Pepee - Tasarruf Şarkısı [HD] Pepee - Susadım Su İsterim Şarkısı [HD] Pepee - Sonbahar Şarkısı [HD] Pepee - Pepee Ile S..

  • ÇocukTV tarafından
  • 7.571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi 01:00

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine 10 kuruş indirim, otogaza 7 kuruş zam yapılacağını açıkladı. PÜİS, motorin ve otogaz fiyatlarında bu gece..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Rögar Kapağı Koleksiyonu Yapan Çift 00:48

Rögar Kapağı Koleksiyonu Yapan Çift

Gecenin bir yarısı sokakta in, cin top oynarken iki sevgili gözlerine yerde bulunan rögar kapağını kestirirler. Kadın aklı sıra kamuflaj yapıp diğer eleman rögar kapağını yerinden söker. Ulan ne amaçla onu alırsın sataca..

  • Cowboy tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi 01:20

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 21 derecelere kadar düştüğü Ardahan'da, bir grup genç, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Aktaş Gölü üzerinde araçları ile sürüş keyfi yaşadı..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..