#Gece makyajı

Türk Sanat Müziği - Eskimeyen Altın Şarkılar (Kolaj) 1:53:01

Türk Sanat Müziği - Eskimeyen Altın Şarkılar (Kolaj)

Altin Sarkilar Adanin Yesil Camlari Altin Sarkilar Bakmiyor Cesm-i Siyah Altin Sarkilar Bir Dalda İki Kiraz Altin Sarkilar Bir Gece Ansizin Gelebirim Altin S.......

Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor 02:12

Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor

Oscar ödül töreni için geri sayım başladı. ABD'nin Los Angeles eyaletinde 26 Şubat gecesi sahiplerini bulacak olan ödüllerin her biri elde tek tek hazırlanıyor. Hollywood yıldızlarınnı nefeslerini tutarak beklediği gece ..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Yol Kesip Soyunarak Dilenmek 00:52

Yol Kesip Soyunarak Dilenmek

Rusya Federasyonu'da bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da genç kadınlar gece otoyolda araçların önünü keserek para istiyor...

  • JokerS tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

Rihanna'nın Amerikalı Komedyene Yaptığı İnanılmaz Şaka! 01:56

Rihanna'nın Amerikalı Komedyene Yaptığı İnanılmaz Şaka!

Programına katılacağı dünyaca ünlü komedyene Rihanna öyle bir şaka yaptıki akıllara zarar.İşte o eğlenceli anlar...

  • ANKA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

2017 Yılının Ençok  Dinlenen İlk 5 Türkçe Pop Şarkısı (Kolaj) 17:14

2017 Yılının Ençok Dinlenen İlk 5 Türkçe Pop Şarkısı (Kolaj)

Türk pop parçaları içinde,sosyal platform ve dijital ortamlarda ençok dinlenen ilk 5 şarkısıyı sizler için derledik.Umarım beğenirsiniz.Bizi takip etmeyi unutmayın.Müzikle kalın,sevgiyle kalın,iyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 6.545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Hakan Sabancı Aşkında Hadise Ekildi! 10:38

Hakan Sabancı Aşkında Hadise Ekildi!

Gözde playboyla aşk yaşayan Hadise buluşmak için gittiği gece kulubünde 3 saat beklemesine rağmen Hakan Sabancı gelmedi.Helin Avşar'dan Hadise ile ilgili eğer bunla devam edersen sonun hüsran olur diye açıklamada bulund..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grammy Ödül Gecesine Hamile Beyonce Damga Vurdu!! 06:55

Grammy Ödül Gecesine Hamile Beyonce Damga Vurdu!!

Grammy Gecesinden çok özel görüntüler sizlerle beraber.Gece de en dikkat çeken ise ödül alan Twenty One Pilots grubunun pantolonlarını indirerek sahneye çıkmaları oldu...

  • ANKA tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mt - Affet 03:01

Mt - Affet

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman istersen Affet..

İzlemesi Çok Zevkli Kumandalı Oyuncaklar 06:41

İzlemesi Çok Zevkli Kumandalı Oyuncaklar

Modifiyeli Kumandalı Oyuncaklar,Okadar Başarılı ki İzlemeye Bile Doyum Olmuyor Yeminle gece gündüz bunlarla uğraşırım çok iyi..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Tarkan'dan 22 Yıl Sonra Abd Konseri 03:53

Tarkan'dan 22 Yıl Sonra Abd Konseri

Megastar Tarkan, 22 yıl aradan sonra ABD'nin New York şehrinde konser verdi. Dünya starlarını ağırlayan Manhattan Center’daki Hammerstein Salonu’nda gerçekleşen konser biletlerinin tümü satılırken, sanatçı şarkıları ve d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gelin Adayları Ekran Başına 2017 Gelinlik Modelleri Görücüye Çıktı! 06:44

Gelin Adayları Ekran Başına 2017 Gelinlik Modelleri Görücüye Çıktı!

2017 gelinlik modellerinde öne çıkan modelleri, ünlü modacıların tasarımlarını yine ünlü mankenler tanıttı...

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne 04:00

İbrahi̇m Tatlıses - Yürüyorum Di̇kenleri̇n Üstüne

Karanlık bir gece yol görünmüyor Yürüyorum dikenlerin üstünde Kara çalı bana aman vermiyor Yürüyürom dikenlerin üstünde yaralıyam Yavaş yavaş ilerlerken katlanır Benimle yola çıkanlar hani Ah geri dönsem taşa tuta..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Mehmetciğin Operasyon Esnasında Türküyü Söylemesi 00:27

Mehmetciğin Operasyon Esnasında Türküyü Söylemesi

Dün gece saatlerinde operasyon esnasında Mehmetçik 'Kevengin Yollarında' isimli türküyü söyledi. O anları cep telefonuna kaydeden bir asker görüntüleri sosyal medyadan paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niloya Kayıp Hd İzle 05:47

Niloya Kayıp Hd İzle

Niloya tüm gece abisinin proje ödevine yardımcı olmak için uyumamıştır. Bu yüzden çok uykusu vardır. Gün boyunca keçi, Tospik ve arkadaşları yüzünden uyuyamaz. Sonunda saklambaç oynarken uyuduğu yerde kalır. Ailesi ve ..

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi 02:04

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi

Darbe girişimine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırlardığı çatı iddianamede, o gece yaşananlara ilişkin çarpıcı ayrıntılar yer alıyor. İddianameye giren görüntülerde, eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin elinde..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..