#Gece makyajı

Masum 2.Fragmanı 00:32

Masum 2.Fragmanı

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Barış Manço - Nazar Eyle 03:12

Barış Manço - Nazar Eyle

Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle..

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda 01:32

İbrahim Erkal Yoğun Bakımda

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal Maltepe’de ki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Erkal’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü Kartal Dr. Lü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Nurşani -  Mutlumusun 04:57

Engin Nurşani - Mutlumusun

Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Seyret gece mehtabini dinle aşkin hi..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı 00:23

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı

İstanbul genelinde gece saatlerinde beklenen yağmur öncesi, gökyüzünde ardı ardına çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Marmara Bölgesi'nde Tekirdağ ba..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Kıbrıs Türküleri - Τηλλυρκώτισσα - Dillirga 02:22

Kıbrıs Türküleri - Τηλλυρκώτισσα - Dillirga

Kıbrıs Hakkında Herşey Burada... Siz De Bize Katılın... Dillirga'dan gece geçtim Suyundan içtim Badem gözlü bir yar gördüm Kendimden geçtim Lara lay la la li la li la lay Lara lay la la li la li la lay Lara lay la la l..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Kocasını Dansçı Kızla Sahnede Basan Kadının İntikamı 01:28

Kocasını Dansçı Kızla Sahnede Basan Kadının İntikamı

Gittikleri tatil köyünde gece eğlenceye devam eden çiftten adam sahneye çıkıp eğlencenin çıtasını biraz daha yükseltmek istemiş. Ancak işin içine dansçı kız girince sahnede tekme tokat daya yemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi 01:02

Polis Alkollü Sürücülere Geçit Vermedi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gece, gündüz demeden uygulamalarını sürdüren polis ekipleri alkollü sürücülere geçit vermiyor...

Metro Raylarında Can Pazarı 01:01

Metro Raylarında Can Pazarı

Bursa'da gece yarısı raylara atlayarak metronun altında kalan genç, İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından 1 saatlik çalışmanın sonucunda kurtarıldı...

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kadın Dehşeti Yaşadı 00:25

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı

Teksas'ta genç kadın, bir adam tarafından gece yarısı gasp edildi. İşte kadının yaşadığı korku dolu anlar.....

Efe Çağatay Akmana Kafa Tutuyor 00:24

Efe Çağatay Akmana Kafa Tutuyor

Efeden Gece Gölgenin Rahatına Bak..

  • JET TV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması 01:41

Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması

İrlanda'daki bir lisede gece güvenlik kamerasına yakalanan görüntülerde, sözde bir hayalet önce öğrenci dolaplarını karıştırmış daha sonra zemin kaygan levhasını devirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Tanklar Köylülerin Alkışları Eşliğinde Suriye Sınırında 00:59

Tanklar Köylülerin Alkışları Eşliğinde Suriye Sınırında

Hatay'ın Reyhanlı ilçesi yakınlarında sınır hattındaki Kuşaklı köyünden gece geçiş yapan tanklara köylüler alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu, askerler de el sallayarak karşılık verdi..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce