#Gece makyajı

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8 Yaşındaki Çocuk 00:48

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8

Qu Sinian isimli 8 yaşındaki çocuk ödevlerini arabalar arkasından geçerken hazırlıyor. Annesi kalbinden dolayı çalışamayan çocuğun babası da motosiklet kullanarak evi geçindirmeye çalışıyor. Maddi yetersizlikler içinde y..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangında Feci Şekilde Can Verdi 02:19

Yangında Feci Şekilde Can Verdi

Düzce’nin Beyciler Mahallesinde gece geç saatlerde 3 katlı binanın birinci katında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti...

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

İstanbul’da Terör Operasyonu 01:47

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Ş..

İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:17

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam Sokagin basinda aglasam sabahlasam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam Aşık olsam sırılsıklam Sırılsıklam aşık olsam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam A..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Şanlıurfa'da 750 Bin Liralık Lüks Otomobil Dolandırıcılığı Polisi Bile Şaşırttı 01:28

Şanlıurfa'da 750 Bin Liralık Lüks Otomobil Dolandırıcılığı Polisi Bile

Ankara’da kiraladıkları lüks otomobilleri devir işlemi yapmadan Şanlıurfa’da satan ve yanlarında bulundurdukları yedek anahtarlarla gece saatlerinde bir daha çalan çete, polis tarafından çökertildi. Dolandırıcılığın boyu..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı 05:21

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı...

Yangında feci şekilde can verdi! 02:19

Yangında feci şekilde can verdi!

Düzce’nin Beyciler Mahallesinde gece geç saatlerde 3 katlı binanın birinci katında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti...

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi 08:10

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi

Gaziantep'te partisinin olağan kongresine katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, son çıkan ve tartışmalara neden olan KHK ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Bu KHK o gece devletin yanında duran millete bugün de milletin ..

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu 06:43

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu

Denizli’de, yılbaşı gecesi eşinin içeceğine koyduğu tarım ilacıyla zehirlenen koca, o gece yaşananları anlattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından eşi tutuklanan adam, eşinden şikayetçi olmadığını, serbest kalması durumun..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş 05:05

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş

çok üzgünsün arkadaş bir derdinmi var Derdinden anlamayan sevgilin mi var Bir zamanlar bende senin gibiydim Sevdiğim için deli gibiydim Her gece gündüz içen biriydim Bak gör aşk beni ne hale koydu Simsiyah saçım b..

Alihan   Sevda Mevsimi 04:34

Alihan Sevda Mevsimi

Sün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasil aradım Seni öylesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni öylesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi Kavuşuruz diye avunurum ben Sensi..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Reina saldırısı davası ikinci gününde devam ediyor 01:00

Reina saldırısı davası ikinci gününde devam ediyor

Ortaköy’deki Reina adlı gece kulübünde yılbaşı gecesi 39 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov, eşi Zarina Nurullayeva ve saldırıyla bağlantılı oldukları iddia edilen 57 sanığı..

İşte Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un duruşmadaki karakalem resimleri 00:27

İşte Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un duruşmadaki karakalem r

Reina adlı gece kulübünde yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin yargılanan saldırgan Abdulkadir Masharipov, hakim karşısında resmedildi...

Coşkun Sabah  Aşığım Sana 05:32

Coşkun Sabah Aşığım Sana

Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyo..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki 04:33

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki

Alaturka 01-Yaşamak Yalan Belki Yaşamak yalan belki, Yalan delice sevmek, gözlerin, dudakların, O yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını..