#Gece makyajı

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık 02:15

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam eşi Necati Gülseven için Cihangir Hazine'de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yaşar doğum günü sonrası, “Sesim çok kısıldı, bugüne yetişmek için iki üç gündür iğne vuruluyorum.” dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay Harbiye Açıkhava Konserinde Şov Yaptı - Ünlüler Akın Etti 02:42

Berkay Harbiye Açıkhava Konserinde Şov Yaptı - Ünlüler Akın Etti

Berkay, organizasyonunu Poll Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Berkay haftal..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ziynet Sali'ye Harbiye Açıkhava Konserlerinde Büyük Sürpriz 03:38

Ziynet Sali'ye Harbiye Açıkhava Konserlerinde Büyük Sürpriz

Ziynet Sali, organizasyonunu Poll Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Ziynet Sali'ye annesi büyük bir sürpriz yaparak haribiye de ..

  • BETA tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karlar Ülkesi - Elsa Ve Anna - Kardan Adam Yapalım Mı 01:18

Karlar Ülkesi - Elsa Ve Anna - Kardan Adam Yapalım Mı

Uykusu tutmayan Anna, Elsa’yı uyandırır ve sihir ve eğlence dolu bir gece başlar!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 10.856 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı 08:01

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor Hadisenin Ela Dansı Olay Yarattı

Dün gece yarısı Instagram'da paylaştığı video ile milyonlarca kişiye ulaşan Hadise'nin dansı olay yarattı. Hem sosyal medyada hem de magazin servislerinde gündem olan Hadise o dansı; Alsam mı bi dal dudaklarından? ???? ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadise'nin Ela Dansı Olay Yarattı - Sosyal Medya Yıkıldı 02:14

Hadise'nin Ela Dansı Olay Yarattı - Sosyal Medya Yıkıldı

Ünlü şarkıcı Hadise dün gece yarısı Instagram'dan paylaştığı video ile bir anda sosyal medyada gündem oldu. Reynmen'in Ela şarkısını arka fonda kullanan Hadise, kendine has dansıyla ortalığı kasıp kavurdu! Twitter'da d..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Saudade - Sen Gibi 02:57

Saudade - Sen Gibi

sözler uzak yollar, özlemler sensiz geçen geceler soğuk odamda özlemden kareler kim bilir neden gidiyor boşluğa doğru sen gibi dumanlar uçup gidiyor gökyüzüne kaçıp sen gibi bitmez gece doğmaz güneş kalbim dolu esefle ..

Okan Bayülgen Seçim Gecesi 3 Buçukta Yaşananları Anlattı - Bir Anda Benden Bahsetmeye Başladı 17:14

Okan Bayülgen Seçim Gecesi 3 Buçukta Yaşananları Anlattı - Bir Anda Be

tv100 ekranlarında yayınlanan Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen, Ekrem İmamoğlu ile yapılan programın ardından yaşananları anlattı. Binali Yıldırım da programa katılana kadar geçen sürede olan ilginç olayları detayları..

  • BETA tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pijamaskeliler - Pijabot'u Hapisten Kurtarmak 03:19

Pijamaskeliler - Pijabot'u Hapisten Kurtarmak

Üç arkadaş, süper güçlü pijamaları sayesinde geceleri süper kahraman olur. Pijamaskeliler, birlikte hareket edip birbirlerini dinleyerek kötülüklere karşı gece boyunca mücadele eder ve başarılı olur; çünkü yatma vakti su..

  • ÇocukTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazi - Başka Başka 04:12

Gazi - Başka Başka

Başka Başka şarkı sözleri ile Gidiyorum bu gece Başka başka diyarlara Seviyorum gizlice Sen bilmiyorsun Sokaklar biliyor Teselli ediyorum kendimi Başka başka insanlarla Dalıyorum sessizce Sen görmüyorsun Yıldızlar görü..

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi 09:04

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi

malzemeler yaklaşık 250 300 gram taze kadayıf 1 çay bardağı şeker bir yemek kaşığı tereyağı Hazirlanisi.kadayıfımızı iri şekilde bıçakla doğruyalım.ocağa geniş bir tava alin tereyağını ve kadayıfi orta ateşte kavurar..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Sıla'nın Villasında Neler Oldu 11:36

Sıla'nın Villasında Neler Oldu

Sıla, sevgilisi Hazer Amani ile Bodrum’da kiraladığı villada arkadaşlarına parti verdi. Ancak gürültü ve yüksek sesli müzik komşuları çileden çıkardı. Şikayet üzerine villaya gece yarısı jandarma geldi...

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına 02:34

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına

sözler Kurak çöllerdeydim Oraya gelemezdin Uzun günler, yıllar Akdenizdeydin Uğraştım çabaladım Akdenizdeyim Yağ hadi yağ artık buluşalım bu gece Ay en tepede Sen yağarken gizlice ben döndüm susuz çiçeğe..

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum 05:25

Belma Sera - Bir Mevsim Bekliyorum

Bir Mevsim Bekliyorum (Belmaca) Bir mevsim bekliyorum gelmek bilmiyor Rüyalar görüyorum gerçek olmuyor Geceler zindan gibi aah zaman dolmuyor Geçmiyor zaman ah neden geçmiyor Dinmiyor acıyan yaram dinmiyor Bir güneş b..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Dört x 4'Lü - Tam Tam Bisiklet Sürmeyi Öğrenebilecek Mi - 6. Bölüm - Part 2 04:30

Dört x 4'Lü - Tam Tam Bisiklet Sürmeyi Öğrenebilecek Mi - 6. Bölüm - P

Merhabalar arkadaşlar, bu bölümümüzde Tam Tam bisiklet sürmeyi öğreniyor tabi bu durum onun için çok zor oluyor çünkü daha önce hiç bisiklet kullanmamamış. gece yarısı bisiklet kullanmayı öğrenmeye çalışan Tam Tam'ı hırs..

  • ÇocukTV tarafından
  • 349 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum 08:55

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum

Dünyaca ünlü strar Jennifer Lopez’in Antalya konseri dün gece gerçekleşti. Jennifer Lopez’in Antalya konserinde giydiği kıyafet ortalığı ayağa kaldırdı. Jennifer Lopez’in Antalya konserine onlarca Türk ünlü isim de katıl..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..