#Gece makyajı

Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı 02:03

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı

KARABÜK'ÜN ARICAK KÖYÜNDE YAŞAYAN 70 YAŞINDA BİR KADIN GECE YARISI TIKIRTI DUYDU, AYAKLANDI. KARŞISINDA HIRSIZI GÖRÜNCE AKLINA İLK GELENİ YAPTI. O SAYEDE DE HAYATTA KALDI,..

Arnavutköy’de patlayan elektrik kabloları geceyi aydınlattı 00:16

Arnavutköy’de patlayan elektrik kabloları geceyi aydınlattı

Arnavutköy’de gece saatlerinde kopan teller yolun ortasında patlamaya başladı. Tehlike saçan elektrik telleri adeta geceyi aydınlattı...

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

CheeseCake Tarifi 08:05

CheeseCake Tarifi

Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi Kremasi icin gerekenler 1 paket labne 300gr 500 gr Quark(süzmeyogurt) 1 paket 200 gr krema 1 paket vanilya Yarim limon kabugu rendesi 1 su bardag..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Hastanede evsize dayak! 01:43

Hastanede evsize dayak!

16 AY BİR HASTANEYİ KENDİNE MESKEN ETTİ. GÜVENLİKÇİLER DÜN GECE MÜDAHALE EDİP DARBETTİ. EVSİZ ADAM DARP RAPORU ALDI, ŞİDDETİ BAŞLATTIĞI İDDİA EDİLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI....

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay 00:32

Esenyurt'ta polisi bile şaşırtan olay

Esenyurt'ta gece kartalı olarak bilinen mahalle ve çarşı bekçilerinin şüphelenip durdurduğu bir şahsın üzerinde, kemer görünümlü kılıfın içinde çıkan 60 santimlik döner bıçağı şaşırttı...

Lokma Tarifi 09:18

Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtına tekneleri karaya sürükledi 02:32

Fırtına tekneleri karaya sürükledi

Muğla’da iki gündür etkili olan yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Menteşe’nin Akbük sahilinde gece saatlerinde şiddetini arttıran lodos, koydaki bazı tekneleri karaya sürükledi...

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik başladı! 03:06

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik

İstanbul'da yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Gece saatlerinde trafik ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürürken kısıtlamanın sona ermesiyle birli..

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi 05:07

Taze Çökelek Nasıl Yapılır Tarifi

Evde taze çökelek yapımı hazırlanışı 3kilo Çiftlik sütü aldım güzelce kaynatıp yoğurdumu mayaladım olunca,bir gece dışarıda beklettim ekşimesini sağladım Çünkü taze çökelek ekşi yoğurtla yapılıyor mutlaka yoğurdunuzu a..

Buğday Salatası Tarifi 01:13

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı buğday 1 adet kırmızı biber Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 adet havuç 2 adet teze soğan Marul yaprağı (2-3 adet) Mor lahana Yarım limon suyu Tuz Zeytinyağı Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabına bir ..

Sihirli Kek Tarifi 00:59

Sihirli Kek Tarifi

4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış) 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker 100 gram margarin yada tereyağ 2 su bardağı süt 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao Hazırlanışı; 1. ..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Taksi durağına kılıçla saldırdı 01:48

Taksi durağına kılıçla saldırdı

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE DÜN GECE İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜ BİR KİŞİ TAKSİ DURAĞINI BASTI. ELİNDEKİ KILIÇLA CAMI ÇERÇEVEYİ AŞAĞI İNDİRDİ. SONRASINDA ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI. DURAKTAKİ SALDIRI HASTANEDE SONLANDI...

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Kardak’ta sıcak saatler! 03:04

Kardak’ta sıcak saatler!

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtm..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:44

Yüksek Tansiyon Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Okuldan arkadaş olan Alex ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışabilmek dinlenmek için Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Gece geç saat varır varmaz yatarlar. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve ..

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:17

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barı..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Köyde kurt dehşeti! 00:57

Köyde kurt dehşeti!

ARDAHAN'DA AÇ KALAN KURT SÜRÜSÜ KÖYE İNDİ.. GECE VAKTİ KARŞILARINA ÇIKAN 2 KÖPEĞİ PARÇALAYIP TELEF ETTİ...

Çıkmaz sokakta yine olay var! 03:04

Çıkmaz sokakta yine olay var!

BURSA'DA BİR ÇIKMAZ SOKAK. GÜNLERDİR GÜNDEMDE, DAHA ÖNCE DOĞAL GAZ BORULARINI KESEN, İDDİAYA GÖRE DEFALARCA KAVGA ÇIKARAN KADIN SON OLARAK KOMŞULARININ KAPISINA SOPAYLA DAYANMIŞTI. AYNI ADRESTE YİNE HAREKETLİ BİR GECE YA..