#Gece yolcuları aldatıldık arkadaş müzik dinle

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum 03:28

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum

İçimden bir masalın Külleri uçtu bu gece Yorgun,kırgın kahramanı Gel gör ki yalnız tek hece Çok değil kısa zaman önce Bir masal yeşerdi içimde Sen hergün yalanlar söyledikçe Can verdi kalbim de sessizce Yüzüm gözüm şişe..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntizar - Sensiz Olamam 04:58

İntizar - Sensiz Olamam

HER ASK KENDI MASALINI YARATTI SENI PERILERE BENI KAFDAGIN ARDINA ATTI ÜC GÜNDÜR EVDEN CIKMADIM TELEFONLARINI ACMADIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM YANI KENDI K..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey 04:01

Tuğçe Ay Uyumadan Önce Yapılması Gereken 6 Şey

Merhaba Melekler ; Her Gece atlamadan yapmamız gereken rutinlerden bahsediyorum. (Saç bakım yağını her gece olmasa da en az 4 gün yapın ki hızlı uzasın) Yoğun iş temposunda çalışanlarımız var, ya da evde aşırı yoğun..

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Videosu 03:24

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Vi

Başrolünde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in yer aldığı Passengers (Uzay Yolcuları) filminden yeni bir klip yayınlandı. Sony Pictures’ın yayınladığı klipte, Jennifer Lawrence’in, yerçekimi nedeniyle sorun yaşadığı bir ..

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Etti 01:01

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Ett

United Airlines uçağının yolcuları, Kocamdan boşanıyorum. Kime oy verdiğiniz önemli değil. Trump da Clinton da yalancı diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup kaçtı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga 00:50

Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga

Pegasus Havayolları uçağında yaşanan kavgada iki yolcu arasında başlayan kavgaya diğer yolcular da karışınca uçakta arbede yaşandı. Kabin ekipleri ve diğer yolcular, kavgaya karışan yolcuları güçlükle ayırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam 00:41

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam

Alkollü adam uçaktaki diğer yolcuları epey bir rahatsız etmiş Sinirlerine hakim olamayan başka bir yolcu ise artık yeter diyerek çekilmez olan bu duruma son vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havaalanı Terminalini Coşturan Adam 01:12

Havaalanı Terminalini Coşturan Adam

Havaalanın'da durgun yolcuları şarkı söyleyerek coşturan adam..

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 02:17

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Amerikada bir sarhoş yolcu Ben efsaneyim diyerek Havalimanı'nı birbirine kattı diğer yolcuları ve Havalimanı görevlilerine küfür yağdırdı ve sonradan polis gelir ve sert bir şekilde müdahale ediyorlar ardından kuru sıkı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
San Kamphaeng Korkunç Kamyon Kazası 00:57

San Kamphaeng Korkunç Kamyon Kazası

Sürüklenerek gelen kamyon trafik ışığına çarparak direği devirdi kaza diğer yolcuları korkuttu..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şairleri Kıskandıran Muavin 01:03

Şairleri Kıskandıran Muavin

Şehirler arası yolculuğun sonunda Ankara Otogarı'na varan otobüsün muavini, yaptığı anonsla yolcuları adeta mest ediyor. Şairleri aratmayan muavinin görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförünün Fıkra Gibi Anısı 01:37

Otobüs Şoförünün Fıkra Gibi Anısı

Uzun yol otobüsünde şoförün yolculara anlattığı badem şekeri macerası dinleyen yolcuları gülme krizine sokmuş...

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..