#Gece yolcuları yalan müzik dinle

Metroda Mala Bağlayan Adam 00:38

Metroda Mala Bağlayan Adam

Metroda söylediği müzik ve yaptığı headbang dans gösterisi ile yolcuları şaşırtan adam için siz ne düşünüyorsunuz?..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Serdar Ortaç - Karabiberim 03:46

Serdar Ortaç - Karabiberim

Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı söyleyemem Utanırım beni öp diyemem Ele güne sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gönül çiçeğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine v..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Videosu 03:24

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'tan Harika Yerçekimi Vi

Başrolünde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in yer aldığı Passengers (Uzay Yolcuları) filminden yeni bir klip yayınlandı. Sony Pictures’ın yayınladığı klipte, Jennifer Lawrence’in, yerçekimi nedeniyle sorun yaşadığı bir ..

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Etti 01:01

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Ett

United Airlines uçağının yolcuları, Kocamdan boşanıyorum. Kime oy verdiğiniz önemli değil. Trump da Clinton da yalancı diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup kaçtı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga 00:50

Pegasus Uçağında Türk Yolcular Arasında Kavga

Pegasus Havayolları uçağında yaşanan kavgada iki yolcu arasında başlayan kavgaya diğer yolcular da karışınca uçakta arbede yaşandı. Kabin ekipleri ve diğer yolcular, kavgaya karışan yolcuları güçlükle ayırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam 00:41

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam

Alkollü adam uçaktaki diğer yolcuları epey bir rahatsız etmiş Sinirlerine hakim olamayan başka bir yolcu ise artık yeter diyerek çekilmez olan bu duruma son vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havaalanı Terminalini Coşturan Adam 01:12

Havaalanı Terminalini Coşturan Adam

Havaalanın'da durgun yolcuları şarkı söyleyerek coşturan adam..

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 02:17

Havalimanı'nı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Amerikada bir sarhoş yolcu Ben efsaneyim diyerek Havalimanı'nı birbirine kattı diğer yolcuları ve Havalimanı görevlilerine küfür yağdırdı ve sonradan polis gelir ve sert bir şekilde müdahale ediyorlar ardından kuru sıkı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
San Kamphaeng Korkunç Kamyon Kazası 00:57

San Kamphaeng Korkunç Kamyon Kazası

Sürüklenerek gelen kamyon trafik ışığına çarparak direği devirdi kaza diğer yolcuları korkuttu..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şairleri Kıskandıran Muavin 01:03

Şairleri Kıskandıran Muavin

Şehirler arası yolculuğun sonunda Ankara Otogarı'na varan otobüsün muavini, yaptığı anonsla yolcuları adeta mest ediyor. Şairleri aratmayan muavinin görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüs Şoförünün Fıkra Gibi Anısı 01:37

Otobüs Şoförünün Fıkra Gibi Anısı

Uzun yol otobüsünde şoförün yolculara anlattığı badem şekeri macerası dinleyen yolcuları gülme krizine sokmuş...

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü 00:31

Adana'da Yolcu Otobüsü Devrildi- 2 Kişi Öldü

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden yolcu otobüsü, Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Can-Kur ek..

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..