#Gece yolcuları yalan müzik dinle

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum 08:55

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum

Dünyaca ünlü strar Jennifer Lopez’in Antalya konseri dün gece gerçekleşti. Jennifer Lopez’in Antalya konserinde giydiği kıyafet ortalığı ayağa kaldırdı. Jennifer Lopez’in Antalya konserine onlarca Türk ünlü isim de katıl..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne Dedi 15:42

Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne De

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen Harbiye Açıkhava’da 35 yıl aradan sonra aynı sahnede buluştu. Mustafa Sandal ve Pamela’nın da sahneye çıktığı gece oldukça renkli geçti. Ümit Besen, Aleyna Tilki'nin şarkısını çaldığı iddi..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Depremle İstanbul'da Tanışan Afrikalı Genç 04:15

Depremle İstanbul'da Tanışan Afrikalı Genç

Depremi ilk defa İstanbul’da yaşıyan Afrikalı Mustafa Massaley’e o gece yaşadığı korkuyu tebessüm ettiren ifadelerle anlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Balkabağa Sezonu Açtı. 02:10

Balkabağa Sezonu Açtı.

Ferruh Taşdemir’in Sahibi Olduğu, son Dönemin En Gözde Mekanı “Balkabağa” Dün Akşam Maslak 1453’te Sezonu Açtı. Ferruh Taşdemir’i Gecede Sanat, spor Ve İş Hayatından Yakın Dostları Da Yalnız Bırakmadı. Gece Hayatına Fark..

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Yerçekimi Etkisiyle Suya Düşen Kız 00:10

Yerçekimi Etkisiyle Suya Düşen Kız

Kayalıkların tepesinden suya atlayan kız dengesizce bir atlama gerçekleştirince suya çok kötü giriş yapmış. Kesin gece uyuyamamıştır...

  • JET TV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yıldız Tilbe Bu Sefer Ayakkabı Giydim 02:01

Yıldız Tilbe Bu Sefer Ayakkabı Giydim

Yıldız Tilbe dün gece Harbiye’yi salladı! Önceki Harbiye konserine terlikle çıkan Tilbe, 'bu sefer ayakkabı giydim' dedi. İnsanlara güzel kokmayı ve güzel giyinmeyi seviyorum dedi!..

  • BETA tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baykuşun Mektubu Getirmesi 00:18

Baykuşun Mektubu Getirmesi

Gece çalışanların hali..

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güney Afrika’da corona virüs istismarı: Süpermarketi yağmalamaya başladılar 00:42

Güney Afrika’da corona virüs istismarı: Süpermarketi yağmalamaya başla

Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle gece geç saatlere kadar açık olan süpermarketlerde bu tarz olayların korku yarattığı kaydedildi...

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Altınlarını ve parasını dolandırıcılara kaptıran bekçi bir de kredi çekti 03:43

Altınlarını ve parasını dolandırıcılara kaptıran bekçi bir de kredi çe

Adıyaman’da gece bekçisini telefonla yönlendiren dolandırıcılar, bekçinin yıllardır biriktirdiği altınlarını ve hesabındaki parayı aldıktan sonra bir de kredi çektirdi...

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı 07:19

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi...

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Itaewon Class 1.Sezon 4.Bölüm 1:02:36

Itaewon Class 1.Sezon 4.Bölüm

Choi Seung-kwon, eski yöntemlerine dönmekten pişmanlık duyar. Yi-seo'nun gece eğlencesi çirkin bir hâl alınca yardımına Saeroyi koşar...

Itaewon Class 1.Sezon 5.Bölüm 1:06:52

Itaewon Class 1.Sezon 5.Bölüm

DanBam, yeniden açılmadan önce birkaç değişiklik geçirir. Yi-seo, Seung-kwon ve Jang Geun-soo, bir gece kulübünde sürpriz birisiyle karşılaşır...

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı 03:25

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı

Pendik’te eşi ile tartışan bir şahıs, öfkesine yenik düşünce evini ateşe verip kaçtı. Mahalleli, gece saatlerinde yanan evi söndürmek için seferber oldu. Yangın esnasında evin boş olduğu öğrenildi...

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..