#Gelen çocuk

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı 04:15

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159 çocuk uçakla Antalya'ya geldi. Kafilede yer alan 7 yaşında bir çocuk ise savaştan kurtardığı oyuncak ayıcığını bir an olsun yanından ayırmadı...

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

ÖYLE ŞEYLER ANLATTI Kİ! Çocuklarınızı Sosyal Medyada Sakın Paylaşmayın! Dijital Saldırganlara DİKKAT 1:12:15

ÖYLE ŞEYLER ANLATTI Kİ! Çocuklarınızı Sosyal Medyada Sakın Paylaşmayın

01:19 Çocukları Sosyal Medyadan Korumak Mümkün mü? 04:13 Çocukların Oynadığı Oyunlara Dikkat! 14:22 Evlere Koyulan Kameraların Tehlikesi! 22:49 Yasaklamak Çözüm Değil, Ama... 27:23 Çocuklar Arasındaki Zorbalık Son Noktad..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Dünya Alt Üst Oluyor! Türkiye'den de Çocuklar O ADAYA GÖTÜRÜLDÜ MÜ? İşte Ritüel Mekanları! 45:30

Dünya Alt Üst Oluyor! Türkiye'den de Çocuklar O ADAYA GÖTÜRÜLDÜ MÜ? İş

03:07 Yer Altı Tünellerden Kaç Tane Var? 05:06 Türkiye'den Çocuklar Kaçırıldı Mı? 15:20 Olayları Nasıl Sürdürüyorlar? 20:55 Başka Epstein'ler Olabilir Mi? 28:29 Kaç Çocuk Kayıp Oldu? 41:15 Hangi Şehirde Kaç Çocuk Kaybol..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 9 ay önce
Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kızın Duygu Yüklü Anları 00:30

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kız

Dünyayı çocuklar yönetsin! Küçük çocukların karşılıksız saf sevgisinin en güzel örneği olan bu videoda, protez bacağıyla okula gelen 7 yaşındaki kızı okulda arkadaşları karşılıyor. Tepkiler muhteşem!..

  • JET TV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakin Koruma İzle 2:10:52

Yakin Koruma İzle

Balwant Singh ,Sartaj Rana’nın yakın korumasıdır.Bir gece Balwant ve hamile karısı trafik kazası geçirirler. Meydana gelen kazada Balwant hemen ölür ama karısı Sartaj tarafından kurtarılır ve daha sonra Lovely Singh adın..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı 02:11

Fethiye'de Trafik Kazası 5 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz araç kullanan 16 yaşındaki K.A. otomobil ile bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada 5 çocuk yaralandı...

Hediyesini Beğenmeyen Çocuğun Tatlı İsyanı 00:53

Hediyesini Beğenmeyen Çocuğun Tatlı İsyanı

Annesinden gelen doğum günü hediyesini beğenmeyen ufaklığın tepkisi bu aralar ortalıkta dolaşıyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acılı Anneden Evladına Son Bakış! 00:45

Acılı Anneden Evladına Son Bakış!

Acılı Anneden Evladına Son Bakış! Oğlunu Otomobilin Altında Kalmaktan Kurtaramadı Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında annesinin elini bırakıp koşan çocuk arabanın altında ezilerek can verdi. Acılı a..

Hollanda'dan Gezmeye Geldiği İstanbul'da Ayağına Mermi İsabet Etti 01:16

Hollanda'dan Gezmeye Geldiği İstanbul'da Ayağına Mermi İsabet Etti

Hollanda’dan ailesiyle birlikte gezmeye gelen 10 yaşındaki çocuğun ayağına nereden geldiği belli olmayan bir mermi isabet etti. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi...

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakın Koruma Film İzle 2:10:52

Yakın Koruma Film İzle

Bodyguard (Yakın Koruma) Türkçe Dublaj Full İzle 2011 yapımı IMDB Puanı:4.4 olan aksiyon tarzındaki filmin konusu; Balwant Singh ,Sartaj Rana’nın yakın korumasıdır.Bir gece Balwant ve hamile karısı trafik kazası geçirirl..

  • Tv Series tarafından
  • 14.949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo TIR'ın İnanılmaz Fren Sistemi Hayat Kurtardı 00:29

Volvo TIR'ın İnanılmaz Fren Sistemi Hayat Kurtardı

Hızla gelen TIR'ın önüne atlayan çocuk, TIR şoförünün dikkati ve aracın muhteşem fren sistemi sayesinde ölümden döndü. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerden sonra TIR şoförü ve Volvo'nun fren sistemi büyük övgü aldı. N..

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: 6 Yaralı 00:43

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Afyonkarahisar’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin Suriye uyruklu olduğu öğrenildi...

Şanlıurfa'da Trafik Kazası: 1 Ölü 4 Yaralı 03:01

Şanlıurfa'da Trafik Kazası: 1 Ölü 4 Yaralı

Şanlıurfa’da otomobilin çekiciye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı...