#Geleneksel demre

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Dört x4lü 7.Bölüm 36:14

Dört x4lü 7.Bölüm

Mahallenin çocukları Tamtam, Poğaça, Biberiye, Kaptan ve sevimli papağanları Maviş. Mahalle arkadaşlıklarının yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde, sıcacık bir arkadaşlık hepimizi kucaklıyor. Geleneksel sokak oyunları, hayal..

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle 13:57

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle

Yaklaşan geleneksel uçurtma şenliği için tayfa, uçurtma provaları yapmaktadır. Yaptıkları uçurtmaların başına gelmeyen kalmamış olsa da, yinede yılmadan yenisi yapmış ve defalarca tamir etmişlerdir. Fakat son uçurtmaları..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle 1:03:53

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; elektriksiz köy, kasaplık yapan çocuk, nişanlı çocuklar, gazete dağıtıcısı, köy gelenekleri, çocuklar için bağış yapan Beatrice Burlingham, Elazığ-Çemişgezek f..

Eşine Hamile Olduğunu Söylemek İçin Polislerden Yardım Alan Kadından Müthiş Sürpriz 02:13

Eşine Hamile Olduğunu Söylemek İçin Polislerden Yardım Alan Kadından M

Eşine hamile olduğunu geleneksel yollarla söylemek istemeyen Nikki Brownsville Wright isimli kadın polis arkadaşlarından yardım alarak Jarred'a bir sürpriz yaptı. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris 04:00

Rehabilitasyon Süreci Robotik Bacaklarla Kolaylaşacak - Futuris

Yürümeyi tekrar öğrenmek en zorlu rehabilitasyon süreçlerinden biri. Özellikle de felç geçiren hastalar için. Slovenya'da yer alan bir enstitüde denenen eşsiz robot, insanlara tekrar yürümeyi öğretmiyor onların denge pro..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Kerimcan Durmaz Bitlenirse 00:58

Kerimcan Durmaz Bitlenirse

Kendine has ve eğlenceli tavırları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Kerimcan Durmaz, Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüyen sosyal medya fenome..

  • JET TV tarafından
  • 1.452 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 01:07

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Hem doyurucu hemde geleneksel bir lezzet aynı zamanda içinizi ısıtacak olan enfes şehriyeli yoğurt çorba tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ve leziz yoğurt çorba tarifini bizler denedik ve çok beğendik. Özel..

Yeni Nesil Sahur Uyandırma Sistemi 01:06

Yeni Nesil Sahur Uyandırma Sistemi

Bu sene Ramazan’ın geleneksel unsurlarından biri olan davulcuların, vatandaşları sahura uyandırması ilginç görüntülere sahne oluyor. Sosyal medya fenomeni Sefa Kindir ve Mami'de güzel bir mizah yaratmış. Hep birlikte izl..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yeniden Çalışmalıyız 01:27

Trump'ın Dışişleri Bakanı Adayı_ _Suriye Meselesinde Erdoğan'la Yenide

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta başkanlık görevini devralacak olan Donald Trump’ın izleyeceği dış politika merak edilirken, Dışişleri Bakanı adayı Rex Tillerson Suriye konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyi..

Poker Gecesi Film İzle 1:45:02

Poker Gecesi Film İzle

Film Özeti Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında esk..

  • Tv Series tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kongre Üyeleri Beyzbol Maçında Birlik Mesajı Verdi 01:31

Kongre Üyeleri Beyzbol Maçında Birlik Mesajı Verdi

Amerika Kongre'sindeki Demokratlar ve Cumhuriyetçiler geleneksel beyzbol maçında biraraya geldi, birlik mesajı verdi. Maçtan bir gün önce gerçekleşen ve bu maça hazırlanan Cumhuriyetçileri hedef alan saldırıda yaralananl..

Sarı Sıcak (2017) Fragman 02:06

Sarı Sıcak (2017) Fragman

Giderek artan sanayileşme, onbinlerce geleneksel çiftçi ailesini olduğu gibi İbrahim'in (Aytaç Uşun) ailesini de etkilemiştir. Sahip oldukları tarlanın tamamen fabrikalar arasında kalmasına rağmen tarlayı satmamakta dire..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Güzeller Mo-Mo Yapımını Öğreniyor! 06:15

Güzeller Mo-Mo Yapımını Öğreniyor!

Nepal e giden Dünya Güzellerim geleneksel yemek Mo Mo yapımını öğreniyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kolombiya Medellin'de Antika Araçlara Yoğun İlgi 01:41

Kolombiya Medellin'de Antika Araçlara Yoğun İlgi

Kolombiya'da Antioquia yönetim bölgesinin başkenti Medellin'de geleneksel Çiçek Festivali'nde 300 antika araç sergilendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Dümbüllü 01:04

İsmail Dümbüllü

İsmail Hakkı Dümbüllü Geleneksel Türk Tiyatrosunun son temsilcisi, Orta oyunu ve Tulûat sanatçısıdır. Trafik kazası sonucu 75 yaşına öldü...

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 35.Bölüm Fragmanı 00:37

Evim Lokanta 35.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 35. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Cuma günü bizlere Tavuklu ve Patatesli Börek, Rulo Pasta ve Domatesler Yuvada tarifi veriyor. Yemek Sihirbazı olarak da anılan Şef Burak Zafer Sırmaç..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Evim Lokanta 36.Bölüm Fragmanı 00:42

Evim Lokanta 36.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 36. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Pazartesi günü bizlere Haşhaşlı Çörek, Kabaklı Kek ve Çökertme Kebabı tarifi veriyor. Yemek Sihirbazı olarak da anılan Şef Burak Zafer Sırmaçekici, K..

  • ANKA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Alanya Ciritle Tanışıyor 00:50

Alanya Ciritle Tanışıyor

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nca organize edilen 1. lige yükselme müsabakaları Alanya'da yapıldı...

Topal Oyunuyla Misafirleri Coşturmak 05:54

Topal Oyunuyla Misafirleri Coşturmak

Anadoluda düğünlerde ve kınalarda geleneksel hale gelen topal oyunu misafirlerin vazgeçilmez oyunu hale gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Ertaç Yıldız (Kurumsal Piknik) 01:16

Ertaç Yıldız (Kurumsal Piknik)

Fit Solutions ailesi ile gerçekleştirdiğimiz geleneksel yaza merhaba pikniği...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Sert Konuştu Soysuzluk Baki Kalıyor! 02:20

Erdoğan Sert Konuştu Soysuzluk Baki Kalıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mandarin Otel'de TURKEN Vakfı Geleneksel Gala Yemeği nde önemli açıklamalarda bulundu...