#Geleneksel demre

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle 1:28:39

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle

Kabilesiyle birlikte ilkel bir hayat yaşayan genç büyük bir gürültü ile korkarak saklanmış bir şekilde kendilerini bulduklarında hiçbirşey anlayamazlar. Dünya'dan daha doğrusu diğer insanlardan ayrı yaşadıkları için bron..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor 03:59

Toprağa Dokunan Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Kırıkkale Çocuk Tarım Akademisi'nde çocuklar toprakla buluşurken, tüketilen gıda ürünlerinin üretim aşamalarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğreniyor. Çocuklar burada ekip biçip hasat ediyor Çocuk Tarım Akademi..

Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 5 gün önce