#Geleneği sayesinde

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.533 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robotik Jinekolojik Cerrahi Nedir 01:43

Robotik Jinekolojik Cerrahi Nedir

Robotik cerrahi sayesinde cerrahlar daha rahat operasyon yapma fırsatı buluyorlar...

  • NABIZ tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeği Sallayarak Uyutan Köpek 00:43

Bebeği Sallayarak Uyutan Köpek

Minik dostunun sayesinde huzurlu ve güvenli bir şekilde uyuyan bebecik ...

  • JET TV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korelilere 4 Büyük Türk Takımının Sorulması 04:37

Korelilere 4 Büyük Türk Takımının Sorulması

Korelilere Türk futbol takımlarımızı ve seçtiği takımı nereden bildiğini sorduk? Bizleri oldukça şaşırtan cevaplar aldık ama şu bir gerçek ki Türk futbolu bazı yıldızları sayesinde dünya da daha fazla tanınmaya devam edi..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arapsaçı Fragman 01:00

Arapsaçı Fragman

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Kamapp  Messenger Türkiye'nin İlk Milli Uygulaması _ İstanbul 05:20

Kamapp Messenger Türkiye'nin İlk Milli Uygulaması _ İstanbul

Teknoloji sayesinde herkesin kapısı, kocaman bir pencereye dönüşebiliyor. Türkiye'nin ilk yerli Messenger'ı Kamapp Messenger, Reklam Filmi sizlerle. haydi hayırlı olsun. Kamapp Mesajlaşma Uygulaması D android İndirme l..

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu 02:14

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu

Kırklareli'de, kötü alışkanlıkları olan kişilerle arkadaşlık kurması sonucu uyuşturucuya başlayan M.F, hayatını altüst eden uyuşturucu illetinden kararlılığı sayesinde 7 yıl sonra kurtuldu...

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:35:24

Assalamualaikum Beijing 2014 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Asma Nadia Selamünaleyküm Pekin adlı romanından... Düğününe az kalan Esma, nişanlısının onu aldattığını öğrenir. Bunun üzerine Pekin'den arkadaşı sayesinde iş teklifi alan Esma, Pekin'e gider. Gezi rehberi ol..

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi 02:41

Bayat Ekmek Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 g julyen doğranmış kırmızı et yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı toz biber yarım çay kaşığı karabiber tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet bayat Ramazan pidesi Hazırlanışı; ..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Amerika Geleneksel Alışveriş Anlayışını Değiştirdi 00:59

Amerika Geleneksel Alışveriş Anlayışını Değiştirdi

Alışverişimizi nasıl yapacağımızı etkileyebilecek kadar devrimsel bir adım atan Amazon, ilk kasasız süpermarketi açtı. ABD'nin Seattle kentindeki Amazon Go, geçtiğimiz yıl çalışanları tarafından test edildi. Tavanlara ..

Zamanın Sınırında Fragman 01:04

Zamanın Sınırında Fragman

Michael Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Fakat keşfettiği bir kapı onun mükemmel yaşantısının dramatik bir şekilde değişmesine neden olur. Michael bulduğu kapı sayesinde zamanda yolculuk yapabilmektedir. Kapıdan geç..

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Halk Otobüsü Şoförü Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Böyle Yetiştirdi 00:45

Halk Otobüsü Şoförü Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Böyle Yetiştirdi

Düzce Belediyesi Halk otobüsünde seyir halindeyken rahatsızlanan kadın yolcu, otobüs sürücüsü Cemalletin Husan dikkati sayesinde hastaneye yetiştirildi...

Tayvan'da Bulunan Kedi Köyünden Muhteşem Görüntüler 01:45

Tayvan'da Bulunan Kedi Köyünden Muhteşem Görüntüler

İnsan nüfusundan çok daha fazla kedi nüfusunun olduğu Tayvan'daki bu köye özelliği sayesinde yılda milyonlarca turisti ağırlıyor. Köy yaşamının her alanında bulunan kediler hallerinden bir hayli memnunlar...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı 01:55

Karlov Suikastinin Azmettiricisini İcra Takibi Yakalattı

Karlov suikastinin tutuklanan azmettiricisi Şahin Söğüt'ün, 15 Temmuz'dan sonra ihraç edildiği BTK'nın icra takibi sayesinde yakalandığı ortaya çıktı. Söğüt bu sebeple bankada işlem yapınca polis takibine takıldı. Bir ay..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

CZN Burak'dan Thor Kebabı 01:00

CZN Burak'dan Thor Kebabı

Hatay medeniyetler sofrasını sosyal medya üzerinden ünlendiren insanlar sayesinde tanıdığımız CZN Burak Nusret'ten bile sayko çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üçüncü Sayfa Haberleri 04:00

Üçüncü Sayfa Haberleri

Güzel ülkem sayesinde bu adamlara video malzemesi bitmez .İyi seyirler efenim...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Güneş Enerjili Oyuncak Arabanın Mutsuz Finali 00:16

Güneş Enerjili Oyuncak Arabanın Mutsuz Finali

Oyuncak araba sahip olduğu güneş enerji paneli sayesinde önünde engel olmadığı sürece hiç durmadan devam ediyormuş. Solar hareket gücünden faydalanan minik arabanın serüveni kanalizasyon çukurunda son bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çıtır Çıtır Kızarmış Tavuk Tarifi (Crispy Fried Chicken Recipe) 00:22

Çıtır Çıtır Kızarmış Tavuk Tarifi (Crispy Fried Chicken Recipe)

Maden suyu sayesinde, çok lezzetli tarif sizlerle.Tavuk, et, balık, sebze için de kullanabilirsiniz.. Çıtır çıtır (gevrek ) kızarmış tavuk, et, balık ve sebzelerin yumuşaklığını ve sululuğunu korur..

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..