#Geleneği sayesinde

İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Keloğlan 2018 Teaser 00:55

Keloğlan 2018 Teaser

Pratik zekası ve temiz kalpliliği ile bilinen Keloğlan, Cankız’ın yardım çağrısına kayıtsız kalamaz. Hayvanların hayatı tehlikedir. Keloğlan ve arkadaşları hayvanların soyunu tüketmeye çalışan zalimlere karşı savaşmak zo..

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dolu Anları 00:28

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dol

Karşıdan karşıya geçerken araçları düşünmeden yola atlayan kadın az kalsın korkunç bir kazaya neden olacaktı. Araçların ani manevraları sayesinde kaza yaşanmazken o korku dolu anlar kameraya böle yansıdı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenar Dolgulu Pizza Tarifi 01:25

Kenar Dolgulu Pizza Tarifi

Kenarları ekstra kaşar dolgulu nefis bir pizza... Dolgusu sayesinde puf puf bir kenar oluşurken alt tabanını incecik bırakarak daha da gevrek yaptığım bu pizzaya bayılacaksınız.. :)..

Ailenizi Uyarın! ( Büyük Dolandırıcılık Tuzağı! ) 11:06

Ailenizi Uyarın! ( Büyük Dolandırıcılık Tuzağı! )

Merhaba arkadaşlar! Bu videoda sizlere son zamanlarda çıkmış olan yeni bir dolandırıcılık yöntemini ve nasıl korunabileceğinizi anlattım. Bu yöntem sayesinde Türkiye'de her gün binlerce insan mağdur olmaktalar. Aynı zama..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle 2:29:47

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm özeti: Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes be..

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Pazarlama Yeteneğine Hayran Kalacağınız Seyyar Satıcı 00:30

Pazarlama Yeteneğine Hayran Kalacağınız Seyyar Satıcı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşayan pazarlama yeteneği ile hayranlık uyandıran, farklı satış tekniği sayesinde çok sevilen Ferdi abimizin görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki 02:19

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili sözlerini de değerlendirdi. Albayrak, Biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker ö..

Gerçek Anlamda Ateşli Masaj 00:59

Gerçek Anlamda Ateşli Masaj

Eski bir masaj yöntemi olan yam khang ile rahatlama vakti. Sanırım yağ sayesinde ayağı yanmıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 2.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

5 Dakikada Kahveli Truffle 01:37

5 Dakikada Kahveli Truffle

Malzemeler 24 adet kedidili bisküvi 120g çikolata (bitter ve sütlü karışık) 100g labne peyniri 180ml sıcak su 1,5 tatlı kaşığı granül kahve Kaplamak için 160g çikolata (bitter ya da sütlü kullanabilirsiniz) Hazırlanış..

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne 01:32

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne

Hüzünlü Vedam kanalı sizlerin sayesinde gelişiyor ve daha fazla kişiye ulaşıyor. Her gün sizlere video izletmek bizi mutlu ediyor ve bu işi daha da çok sevdiriyor. Sizin güzel yorumlarınızı gördükçe bu işi sürdürmeye d..

Metrobüs Sapığı Suçüstü Yakalandı 00:44

Metrobüs Sapığı Suçüstü Yakalandı

İstanbul'da metrobüste telefonuyla genç kızın gizlice fotoğrafını çeken bir kişi suçüstü yakalandı. Şüpheli, kaçmaya çalışırken diğer yolcular sayesinde engellendi...

Gelin Adayı Naz Garsonluk Yapan Eski Türkiye Güzeliyle Dalga Geçti 02:14

Gelin Adayı Naz Garsonluk Yapan Eski Türkiye Güzeliyle Dalga Geçti

İzdivaç programları sayesinde şöhrete kavuşan Naz Mila, programdan sonra da paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Daha önce kendi videoları ile olay yaratan Naz Mila, bu kez eski Türkiye Güzeli ile dalga geçtiği o v..

  • BETA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyon Kasaındaki, Adamın Müthiş Refleksi 00:24

Kamyon Kasaındaki, Adamın Müthiş Refleksi

Kamyon kasasında çalışırken dengesini bir anda kaybeden adam, ters bir şekilde kasadan düşecekken refleksi sayesinde kasaya tutunmayı başarmış..

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce
WhatsApp İhbar Hatti İtirafları - EYS 18 . Bölüm 07:05

WhatsApp İhbar Hatti İtirafları - EYS 18 . Bölüm

Bu hafta da WhatsApp İhbar Hattımıza sizden bomba gibi itiraflar geldi. Çok sevdiğiniz İtiraf Kutusu, WhatsApp ihbar hattı sayesinde artık hepinizin itiraflarını stüdyoya taşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hızlı Ayaklar - 3. Bölüm - Dayanıklılık Yarışları 04:51

Hızlı Ayaklar - 3. Bölüm - Dayanıklılık Yarışları

Ali, hepimiz gibi normal bir okulda okurken bir gün Yetenek Tarama Testine katılır. Bu test sonucunda; Ali’nin fiziksel özellikleri ve yetenekleri sayesinde, iyi bir eğitim de alarak olimpiyat branşlarında yarışabilecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 352 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Yoğurtlu Kapak Tarifi 08:11

Yoğurtlu Kapak Tarifi

3 tane kabak 4-5 dal dereotu 1 çorba kaşığı zeyitnyağı 1 silme çay kaşığı toz sarımsak 1,5 çay kaşığı tuzu 6-7 çorba kaşığı yoğurt Üzerine; 1 çorba kaşığı zeytinyağı Pul biber Geniş bir tavayı ocağa koyup altını yükse..

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü 22:31

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü

Gardenia, Winx ile Sihirbazlar arasındaki kavgadan oldukça rahatsızdır. Son peri Roxy’nin sayesinde Winxler, Believix Güç seviyesine erişirler. Altı peri, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Roxy bir anda tatlı bir s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 4. Bölüm - Rompetus Kayıp 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 4. Bölüm - Rompetus Kayıp

Yuko kötü Munculusun hakkından, sutopu becerisi ile ustaca gelir ve elfleri kurtarır. Ama bu yeterli değildir: Yuko Gargona tarafından yakalanır. Neyseki Prens Mo zamanında yetişir ve Trumptus'un korkunç sesi sayesi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hızlı Ayaklar - 5. Bölüm 10:43

Hızlı Ayaklar - 5. Bölüm

Ali, hepimiz gibi normal bir okulda okurken bir gün Yetenek Tarama Testine katılır. Bu test sonucunda; Ali’nin fiziksel özellikleri ve yetenekleri sayesinde, iyi bir eğitim de alarak olimpiyat branşlarında yarışabilecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 430 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Ant Man - Karınca Adam Türkçe Dublaj İzle 1:57:22

Ant Man - Karınca Adam Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha 23:05

Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha

Bayan Hofstetter'ın yardımı sayesinde, Mia biraz tahrip olan Centopia Kitabını onarır!. Ancak Violetta, her zamanki kötü planlarını tasarlar ve değerli kitabın kapağına biraz tutkal dökmek için Paula'ya görev verir! An..

  • ÇocukTV tarafından
  • 396 görüntüleme
  • 5 yıl önce