#Geleneği sayesinde

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 49. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız 00:42

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındı

www.Seyredelim.com Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız. Yerli Sitemize Video,Müzik ve Resim Seyredelim.com üzerinden oluşturduğun kanalın aracılığıyla paylaştığın özgün içerik ..

Görünmez Klavye Selfietype 00:31

Görünmez Klavye Selfietype

Samsung tarafından geliştirilen bu görünmez klavye teknolojisi, mobil cihazınızın kamerasının parmak hareketlerinizi izlemesi sayesinde çalışıyor...selfie type #selfietype #teknoloji #samsung..

  • PengoTV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Coronasavar Şemsiye 00:15

Coronasavar Şemsiye

Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına almışken herkes bu salgından korunma derdinde. Bu amcada geliştirdiği şemsiye sayesinde kendince önlem almış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çalınan Motorunu Bulan Motorcu 15:14

Çalınan Motorunu Bulan Motorcu

Motorcu kardeşimiz internet gruplarının gücü sayesinde çalınan motorunu bulmuş. Videoda dikkatimi çeken nokta cips yiyen çocuk. 10:47'de olayla alakasız geçiyormuş gibi tekrar geliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sarhoş Adamı Fena Kafalayan Marketçi 00:27

Sarhoş Adamı Fena Kafalayan Marketçi

Corona virüs salgını nedeniyle tezgahına siperlik koyan marketçi , bu siperlik sayesinde sigarasını yakmak isteyen sarhoş ile dalga geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı! 01:18

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı!

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı! Aşı fiyatının her bir doz için 3 ila 4 dolar arasında olacağını söyleyen Fernandez, aşı geliştiricilerin Meksika merkezli Carlos Slim Vakfıyla yaptığı bu anlaşma sayesinde Latin A..

Korona Döneminde Toplu Taşımaya İlgi Azaldı, Bisiklet  Kullanımı Arttı 04:34

Korona Döneminde Toplu Taşımaya İlgi Azaldı, Bisiklet Kullanımı Arttı

Çanakkale’de yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını sayesinde bisiklet satışlarında yüzde 30 artış oldu...

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Kaza Atlatmasına Rağmen İstifini Bozmayan Bisikletli 00:18

Kaza Atlatmasına Rağmen İstifini Bozmayan Bisikletli

Aniden yola fırlayan bisikletli arkadan gelen sürücünün iyi refleksleri sayesinde kaza atlatmış. Ancak bisikletlinin umursamazlığı pes dedirten cinsten...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı 03:37

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Böyle Kaçmaya Çalıştı

Zonguldak'ta polis ekipleri araçlar ve sürücüler üzerinde denetimlerini sürdürdü. Daha önce ehliyeti alınan bir sürücü ise kontrol noktasına metreler kala araçtan inerek uzaklaşmaya çalıştı. Polisin dikkati sayesinde dur..

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

Minibüs şoförünün dikkati faciayı önledi 00:31

Minibüs şoförünün dikkati faciayı önledi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde freni boşalan kamyon, hızlı bir şekilde geriye doğru geldi. Kameralara yansıyan kazada, minibüs şoförünün dikkati sayesinde büyük bir facianın önüne geçildi...

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Ambalajı getir, parasını al dönemi 01:46

Ambalajı getir, parasını al dönemi

2022 YILINDAN İTİBAREN İÇECEK AMBALAJLARINDA DEPOZİTO UYGULAMASI BAŞLAYACAK. O UYGULAMA SAYESİNDE EKONOMİYE YILDA 2 MİLYAR LİRALIK KATKI HEDEFLENİYOR.. PEKİ NASIL DERSENİZ İŞTE YANITI.....

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta 06:52

Muzlu Alman Pastası Tarifi Meyveli Kolay, Mayalı Yaş Pasta

Leziz bir muzlu yaş pasta yapmaya ne dersiniz. Porsiyonluk alman pastasını hem yapmak çok kolay hemde çok lezzetli. Genelde akla pasta dendiğinde koca yuvarlak zorluklara hazırlanan kelepçeli kalıplara dökülüp özel bıçak..

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü 00:59

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü

İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı enkazından 17 saat sonra çıkarılan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Devlet Konservatuvarı 11. sınıf öğrencisi İnci Okan, depremin ardından ilk kez fizik tedavi sayesinde yürüdü...

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter 01:47

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter

Askeri ve sivil alanda çok çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek insansız helikopter görücüye çıktı. Havada limitleri zorlayacak olan helikopterde akıllı sistemler kullanıldı. Yapay zeka sayesinde de insan hatalarındaki o..

Bu köye HES kodu olmayan giremiyor 04:21

Bu köye HES kodu olmayan giremiyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı bir kırsal mahallenin sakinleri 10 aydır uyguladıkları tedbirler sayesinde, virüsün köylerine girmesini engelledi...

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Yeni Gelin 50. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 50. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Sıra dışı görünümü ile büyük ilgi gören bisiklet 03:31

Sıra dışı görünümü ile büyük ilgi gören bisiklet

Mersin’deki bir fuardan getirttiği nadir görülen bisikletiyle çevresindekilerin dikkatini çeken Uğur Kurtulmuş, yaşadığı konfor sayesinde rahat bir yolculuk ediyor...