#Geleneği sayesinde

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği 01:28

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği

Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının binlerce dolar karşılığında köylüler tarafından satılması, farklı kentlerde de göktaşı arayanların ortaya çıkmasına neden oldu. Gökbilimcilerin Uzay madenciliği dediği bu iş kapsa..

Özel Gözlük Sayesinde İlk Defa Renkleri Doğru Görebilen Çocuk 02:10

Özel Gözlük Sayesinde İlk Defa Renkleri Doğru Görebilen Çocuk

Hayatının en anlamlı doğum günü hediyesini alan Xavier McCoury göz yaşlarına boğuldu. 10 yaşındaki çocuk renkleri artık diğer insanlar gibi görebiliyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çatal Sayesinde Pratik Makyaj 00:54

Çatal Sayesinde Pratik Makyaj

Çatal kullanarak yaptığı makyajla izleyenleri hayrete düşürdü...

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilisini Taktığı Gözlük Sayesinde İlk Defa Gören Adam 02:47

Sevgilisini Taktığı Gözlük Sayesinde İlk Defa Gören Adam

CBS TV’de bir programa katılan çift, sunucu Rechael Ray’in tanıttığı bir gözlüğü denemek için oradalar. Hunter gibi görme engeline sahip olanlar için tasarlanan gözlük, takan kişinin çok net olmasa da yeterli düzeyde gör..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilim Sayesinde İnsanoğlunun Üretmeyi Başardığı En Yeni Yirmi Muhteşem Teknoloji 02:09

Bilim Sayesinde İnsanoğlunun Üretmeyi Başardığı En Yeni Yirmi Muhteşem

Son Teknoloji Ürünleri... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız..

  • BETA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerinde Anlık Tepkiler Sayesinde Ölümden Dönen Çocuk 00:42

Yerinde Anlık Tepkiler Sayesinde Ölümden Dönen Çocuk

Otobüsten indikten sonra koşarak yola atlayan bir çocuk ve sonrasında gelişen korkunç olay Neyse ki şoför refleksi ve kullandığı aracın frenleme sistemi olası bir kazayı engelledi..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurtarıldı 05:42

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurt

Adana’da kocasıyla sorun yaşadığı için bir arkadaşının evine sığınan kadın burada alıkonularak darp edilip, yakılmak istendi. KADES uygulamasını indirip yardım isteyen kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafı..

Aydın'da Cezaevinden Kaçan Şahıs Kiralık Araçtaki GPS Sayesinde Yakalandı! İşte Görüntüler 00:55

Aydın'da Cezaevinden Kaçan Şahıs Kiralık Araçtaki GPS Sayesinde Yakala

FİRARİYİ GPS KAYDI ELE VERDİ...

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı 02:02

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE, HIRSIZLAR BİR OTOMOBİLİN İÇİNDEN 20 BİN LİRALIK ELEKTRONİK EŞYA ÇALDI.. O EŞYALARDAN BİRİ DE, KABLOSUZ KULAKLIKTI.. HIRSIZLARIN YAKALANMASINI, O KULAKLIK SAĞLADI.. İŞTE, FİLM GİBİ OLAYIN AYRINTIL..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Kış Gecelerinin Eğlencesi_ Ferfene 01:07

Kış Gecelerinin Eğlencesi_ Ferfene

Bolu'da köylerde yaşatılan 300 yıllık Ferfene geleneği sayesinde vatandaşlar uzun kış gecelerinde eğlenirken genç nesiller arasındaki bağlar da güçlendiriliyor...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle 31:28

Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Batman kına gecesi geleneği, çeyiz sandığı geleneği, çeyiz mağazası, kanaviçe yapımı ve çorap yapımı konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 4.Bölüm izle 25:40

Çeyiz Sandığı 4.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Diyarbakır'ın güvey gezdirme geleneği, tel kırma geleneği, hasır bilezikleri ve iğne oyası konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 32.Bölüm izle 28:32

Çeyiz Sandığı 32.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 32. bölümünde; Denizli Buldan'ın kına gecesi geleneği, çeyiz sandığı geleneği, Buldan dokuması ve semercilik konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 36.Bölüm izle 31:18

Çeyiz Sandığı 36.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Antalya Elmalı'nın çeyiz sandığı geleneği, Barak Kilimi, zülüf kesme ve baş örme geleneği konu edilmektedir...

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur 05:29

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur

Ümraniye'de temcid pilavlı sahur Osmanlı geleneği Ümraniye'de bir kez daha hayat bulduİSTANBUL - Geçmişi Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan ve Ramazan ayını müjdeleyen Temcid okuma geleneği Ümraniye'de hayat buldu...

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Facebook'un Sanal Gerçeklik Platformu 'Facebook Spaces' Tanıtıldı 00:58

Facebook'un Sanal Gerçeklik Platformu 'Facebook Spaces' Tanıtıldı

F8 2017 konferasında sanal gerçeklik platformu olan Facebook Spaces tanıtıldı. Oculus Rift ve Touch sayesinde Facebook'taki bir video ya da fotoğraf sanal gerçeklik formatında görüntülenebiliyor. Ayrıca kullanıcılar Mess..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözlerini Kaybeden Gazilere Yeni Umut Işığı 01:48

Gözlerini Kaybeden Gazilere Yeni Umut Işığı

ABD'de halen deneysel olarak uygulanan yeni yöntem sayesinde, özellikle patlama sonucu görme yetisini kaybeden gaziler, beyinlerine takılacak özel bir çip sayesinde renkleri, objeleri ve hareketleri önemli ölçüde seçebil..