#Geleneği sayesinde

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Norveç'te Işığa Duyarlı Karayolu Aydınlatması 00:58

Norveç'te Işığa Duyarlı Karayolu Aydınlatması

Norveç'te uygulanan karşıdan gelen trafiği algılayan ve ışığın gücünü ayarlarlan lamba sayesinde haftada 2100 kWh'lik enerji tasarrufu sağlandı. Sistem sayesinde düşük trafik yoğunluğu olan bölgelerde israfın önüne geçil..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

9 Yaşındaki Öğrencisini Tekerlekli Sandalyeden Kurtaran Öğretmen 01:35

9 Yaşındaki Öğrencisini Tekerlekli Sandalyeden Kurtaran Öğretmen

9 yaşındaki Şeyma Aşçı'nın hayatı öğretmeni sayesinde değişti. Geçen yıl okula atanan özel eğitim öğretmeni Fırat Keser'le tanışan Şeyma, çabaları ve öğretmeni sayesinde tekerlekli sandalyeden kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kafasını Kamyon Ezen Adamın Mucize Kurtuluşu 00:46

Kafasını Kamyon Ezen Adamın Mucize Kurtuluşu

Kafasının üzerinden kamyon geçen adam kaskı sayesinde kurtuldu. Görüntülerde kamyon yolda ilerliyor ve motosikletli sürücü kamyonu geçmek için gaza basıyor. Tam kamyonun yanından geçerken dengesini kaybeden motosikletli ..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

 Pilates Topu ile 12 Dakikada Yağ Yakan - Kilo Verdiren - Göbeği Eriten Egzersizler 04:38

Pilates Topu ile 12 Dakikada Yağ Yakan - Kilo Verdiren - Göbeği Erite

12 dakika + Pilates Topu ile 8 Etkili Hareket + Canlandırıcı Müzik = Yağ Yakım İster evde, ister spor salonunda, her yerde yapabileceğiniz 12 dakikalık bu muhteşem program sayesinde siz de hedeflediğiniz kiloya ulaşabili..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği 01:58

Pratik Havuç ve Zencefil Soyma Tekniği

Yapılışı: Zencefil ve havucun kabuğunu bir bıçak veya soyacak yardımı ile soymanın dışında sebzenin etli kısmından fazla feragat etmeden sadece dışındaki ince kabuğu almanın bir yolu var ki bu da aslında çok basit. Küçü..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı 04:25

1915 Çanakkale Köprüsü’nde adım adım sona yaklaşıldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 53'üncü tabliye bloğunun montajı yapıldı. Her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındak..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Damada Pasta Yedirme İşini Abartan Gelin 00:44

Damada Pasta Yedirme İşini Abartan Gelin

Düğünlerimizin vazgeçilmez geleneği pasta merasiminde damat ve gelinin pastadan birer parça birbirlerine yedirmesi adettendir ancak bu gelin işi biraz abartmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle 28:35

Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 1. bölümünde; Diyarbakır'ın çeyiz sandığı, iğne oyası, kız isteme ve şerbet içme geleneği konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 8.Bölüm izle 33:24

Çeyiz Sandığı 8.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne özgü takılar ve çeyiz geleneği konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 23.Bölüm izle 27:08

Çeyiz Sandığı 23.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 23. bölümünde; Afyon'un çeyiz ve diş tuzlama geleneği konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 24.Bölüm izle 29:14

Çeyiz Sandığı 24.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 24. bölümünde; Hatay'ın çeyiz sandığı, kına gecesi geleneği ve ipek böceği konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 26.Bölüm izle 29:48

Çeyiz Sandığı 26.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 26. bölümünde; Manisa'nın çeyiz ve yarenlik geleneği, halı dokumacılığı ve Kula evleri konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 27.Bölüm izle 26:32

Çeyiz Sandığı 27.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 27. bölümünde; Hatay'ın İskenderun ilçesindeki çeyiz sandığı geleneği ve ahşap oymacılığı konu edilmektedir...