#Gelin vs kaynana

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola 03:01

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola

Kanatlardan Çıktım Yola şarkı sözleri ile Kanatlardan çıktım yola Budaklarda verdim mola Kanatlardan çıktım yola Kızlar dizilmişler yola Ağla benim anneciğim Gelin oldum istanbula •••••• Kanatların yolları taştan S..

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Uçan Bisikletliye Çarpan Sürücü 00:14

Uçan Bisikletliye Çarpan Sürücü

Sakin ve huzur dolu bir güne uyanmış ve aracınızla sakince gidiyorsunuz. Bir anda çimlerin arasından çıkan bisikletli resmen uçarak aracınıza çarpıyor. Gelin bu hikayenin gerçeğini izleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ismail YK - Namlı Geliyor 01:10

Ismail YK - Namlı Geliyor

Namlı yine gaza basıyor. Videomuzu çekerken çok keyif aldık. Büyük bir Sürpriz Sizleri Bekliyor. Namlı'dan Evimize Bir Gelin....

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Futbolda Gol Attıktan Sonra Çılgınca Sevinen Futbolcular 03:48

Futbolda Gol Attıktan Sonra Çılgınca Sevinen Futbolcular

Bugünkü konumuz futbol. Ancak atılan gollerden ya da müthiş hareketlerden bahsetmeyeceğiz. Atılmış gollerden sonra yaşanan çılgın sevinçlerden bahsedeceğiz. Gelin daha fazla vakit kaybetmeden videomuza geçelim. Ama önces..

  • GÜL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Drama açılan perde! 01:14

Drama açılan perde!

GELİN ŞİMDİ İSTANBUL ESENYURT'TA 4 KATLI BİR BİNAYA GİDELİM. O BİNANIN BODRUM KATININ CAMINDA 3 ÇOCUK, O 3 ÇOCUĞUN GÖZLERİNDE BÜYÜK BİR DRAM VARDI. O DRAMIN SIRRI BABALARI EVE DÖNÜNCE ORTAYA ÇIKTI...

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Kız İstemede Stand Up Yapmaya Heveslenen Eleman 00:42

Kız İstemede Stand Up Yapmaya Heveslenen Eleman

Kız istemeye gelenleri gelin adayı ile birlikte karşılayan eleman yıllardır içinde tuttuğu stand up isteğini dışarıya vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahşişe Ortak Olan Hacı Abi 00:13

Bahşişe Ortak Olan Hacı Abi

Gelin arabasının önünü kesip bahşiş isteyen çocuk aslında bu işi bir ortakla beraber yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Felakete açılan pencere 01:51

Felakete açılan pencere

İSTANBUL'U İZLEDİK. GELİN ŞİMDİ DE BURSA'YA GİDELİM. MEZARLIĞA KOMŞU BİR KADININ EVİNİN PENCERESİNDEN İZLEDİKLERİNİ DİNLEYELİM. DURUM NE KADAR VAHİM BİRLİKTE ÖĞRENELİM...

Asgari Ücrette BES Detayı 02:00

Asgari Ücrette BES Detayı

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı önümüzde hafta gerçekleşecek asgari ücret görüşmelerinde. Belirlenecek zam oranı, mesela bireysel emeklilikteki devlet katkısında da belirleyici olacak. Hadi gelin, asgari ücretin BES'e..

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

88 yaşındaki kadın nasıl öldü 15:41

88 yaşındaki kadın nasıl öldü

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

İki şahitle nikah! 02:56

İki şahitle nikah!

KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE DÜĞÜNLER İPTAL OLDU. NİKAHLARA DA İKİ ŞAHİT SINIRLAMASI GETİRİLDİ. GELİN VE DAMAT NİKAH SALONUNDA ''EVET'' DERKEN, AİLELER EVLATLARININ MUTLULUĞUNU DİJİTAL EKRANDAN İZLEYEBİLDİ...

Down sendromlu genç kıza düğün 01:27

Down sendromlu genç kıza düğün

TUĞBA, DOWN SENDROMLU GENÇ BİR KIZ... EN BÜYÜK HAYALİ TELLİ DUVAKLI GELİN OLMAKTI... ÖĞRETMENLERİ EL ELE VERDİ, ONA ŞAHANE BİR SÜRPRİZ YAPTI... İZLİYORUZ.....