#Geline bak geline

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Ebru Gündeş - Hayrandım 04:36

Ebru Gündeş - Hayrandım

Ebru Gündeş - Hayrandım Dinle HAYRANDIM (Şarkı Sözleri) Arada bir hatırımı sormadın İki güzel cümle kurmadın Üzüldüm gönlümü almadın İnsan yerine koymadın Özünde sözünde bir değil Gözümde değerin sersefil Sen be..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysanda boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayalleremi kaldın. Seni ins..

Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) 05:44

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) Dinle Melekler Ölmez şarkı sözleri ile Yüzüme bir bak korkudan eser var mı? Şarkımı dinle durduruyor zamanı Soluyor renkler bitiyor düşler Eriyor içim eriyor geri gelmez..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan Dublaj ( Biladerim İçin) 01:00

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan D

Teravih namazını hızlı kıldıran imam cemaatten dayak yedi, Amerikan Dublaj seslendirme. Hi guys, Ben Jet Gonzales. Ortadoğu ve balkanların en hızlı namaz kıldıran adamı. 8 tane gold 4 tane silver madalyam var. Beep Beep...

  • JET TV tarafından
  • 443 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Garipses - Şansını Zorlama 02:34

Garipses - Şansını Zorlama

Geri dön bak elin hep aynı dönüyor Kendini tekrarlayan bi sürüsünüz Bi sürüsünüz de biz yaparsak çürürsünüz Ayık olun laik olun desem biraz ayıp olur sana Karın doyur salak Sanata karın doyurmak olarak bakanlar var Ve..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Maho G - Orijinal 02:44

Maho G - Orijinal

Orijinal şarkı sözleri ile İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. Orjinal , orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. İnternational bu orjinal. Orjinal , maho g ..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Hudayinabit - Yasin Bozkurt 04:19

Hudayinabit - Yasin Bozkurt

Şarkı Sözü Derine dalıp ses çıkarmayalım Bedenlerimiz nedenlerini konuşuyorlar susalım Tabiyki bilirsin herşeyi bi bak sessizliğidemi Hüdayinabitiz biz kendisi kendiyle olanı Denize açılır gibi kucakla ve Dalgalar gelip..

2hece - Olmadı Olmuyor 04:37

2hece - Olmadı Olmuyor

Olmadı Olmuyor şarkı sözleri ile Bitti demek zor, sebepsizce ayrılık olmaz Susma konuşsana, neden ayrıldık biz? Neden aramak tarzım değil sevmiyorsam Sevmek güzeldir, yanında sevdiğin varsa Yağmura bir bak, yak bir s..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..