#Geline bak geline

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Ziynet Sali - Ömrüm 03:28

Ziynet Sali - Ömrüm

Ömrüm şarkı sözleri ile Beklenendi özlenendi Geldi ruhum tazelendi Bak bezendi gülle bahçelerim Çaresiz dertlerim çarelendi Ömrüm ömrün kadar olsun Sensiz geçen güne sitemkarım Eksik ne varsa koydun yerine Sana ..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bilal SONSES - Nefret (Official Video) 02:08

Bilal SONSES - Nefret (Official Video)

Söz, Müzik: Bedo, Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Elektro Bağlama: Enes Yolcu Yaylı: İstanbul Strings Piano: Davut Samet Sarıhan Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin ''Nefret'' Sözleri; Her yanım h..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..