#Genel kurulunda

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi 02:52

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görevlendirilmesi için hükümete verilen izin süresinin Anayasa'nın 92'nci maddesi uyarınca 10.02...

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör 06:16

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ve teknik direktör konusunda hafta başında karar vereceklerini açıkladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kulübün yıllı..

  • SPORCU tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum 02:15

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum

Başbakan Yıldırım, seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına yönelik AK Parti ile MHP'nin ortak imzalı önergesinin üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme o..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...

Altay’ın Olağanüstü Kongresinde Yumruklaşma 02:45

Altay’ın Olağanüstü Kongresinde Yumruklaşma

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'ın olağanüstü genel kurulunda kürsüye çıkan bir konuşmacının, “Başkan Özgür Ekmekçioğlu'nu ibra etmemeye davet ediyorum” demesi üzerine tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma ..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları 35:54

Kılıçdaroğlu'nun SSK Yılları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasetten önce 1992 ile 1999 yılları arasında SSK genel müdürlüğü yapmış ve o dönemde SSK da yaşananlar merhum gazeteci Savaş Ay tarafından hem kaydedilmiş hem de Kılıçdaroğlu'na sor..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

BM'den Trump'a Kudüs Reddi 02:05

BM'den Trump'a Kudüs Reddi

BM Genel Kurulu'ndaki Kudüs oylaması başladı. 193 ülkeyi BM Genel Kurulu'nda, ABD'nin skandal kararının yasadışı sayılması için oyların üçte ikisinin alınması gerekiyor. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ol..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

BM  20 eylül deklerasyonunu kabul etmiyor, reddediyoruz 08:21

BM 20 eylül deklerasyonunu kabul etmiyor, reddediyoruz

BM Genel Kurul Dönem Başkanı Macaristan temsilcisi sn. Csaba Körösi nin DSÖ plandemi sözleşmesinin onaylanması tavsiyesini içeren deklerasyonunu kabul etmiyor ve reddediyoruz. Tüm ülkelerin Cumhurbaşkanlarını ve BM gene..

  • STUDIO AS tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Kobi'lere İlk 12 Ay İçin Geri Ödemesiz 3 Yıl Vadeli 50 Bin Lira Kredi 02:11

Kobi'lere İlk 12 Ay İçin Geri Ödemesiz 3 Yıl Vadeli 50 Bin Lira Kredi

Başbakan Yıldırım, Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan önlem paketini açıkladı...

Riva Ve Florya'nın Parası Kutsaldır! Size Söz Verdiğim Gibi 04:04

Riva Ve Florya'nın Parası Kutsaldır! Size Söz Verdiğim Gibi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek olağanüstü divan kurulunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer harcamaları üzerine yapılan eleştirilere cevap veren Özbek, Basında ve camiamız içinde şöyle bir algı yaratılıyor. 100M taa..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Aslında Hangi Burçsun!! 04:35

Aslında Hangi Burçsun!!

Burçların insanların genel ve karakteristik kişiliği hakkında olumlu ve olumsuz yanlarımız üzerindeki etkilerini az çok biliyoruz.Bu videomuzda da genel kişilik özelliklerinden yola çıkarak aslında hangi burç olma özelli..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı. 01:07

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı Çetin'le yaptığı görüşmede, Çavuşoğlu'nun uçağı hangi havalimanına inecekse orada oturma eylemi düzenlenmesi kararı alındığı bildirildi...

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı 03:20

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı

Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olarak yeniden görev alması bizi onure eder bu sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a ait. Memleket Meselesi programında yeni dönem ile birlikte beklenen reform v..

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyretti 02:22

Kılıçdaroğlu'na MİT Tır'ları Görüntülerini Kim Getirdi Ve Nerede Seyre

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıracak sorularla yüklendi. Bu akşam CHP Genel Merkezinde hareketli dakikalar..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..