#Genel merkez

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:01

İbrahim Karagül'ün Ağabeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün ağabeyi Ekrem Karagül (60) dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Karagül'ün cenazesi bugün Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Camii'nde öğle ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

BM Üyesi Devletlerin Onuru Satılık Değildir 02:43

BM Üyesi Devletlerin Onuru Satılık Değildir

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu BD'nin skandal Kudüs kararını yasadışı ilan edilmesi için toplanan BM Genel Kurulu'ndaki oylama öncesi konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşo..

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Saadet Partisinden CHP'ye Uyum Yasası Ziyareti 02:15

Saadet Partisinden CHP'ye Uyum Yasası Ziyareti

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek partisinin uyum yasaları konusundaki görüşlerini anlattı...

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı Oyunu Kullandı 01:05

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı Oyunu Kullandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) erken genel seçimde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş başkent Lefkoşa'da oylarını kull..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım Çözüm Terör Örgütünün Bu Topraklardan Defolup Gitmesidir 01:19

Başbakan Yıldırım Çözüm Terör Örgütünün Bu Topraklardan Defolup Gitmes

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde düzenlenen Siyaset Akademisi açılışında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam Kıyamete Kadar Asla Değişmeyecektir 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam Kıyamete Kadar Asla Değişmeyecektir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Siyaset Akademisi'nin açılışında konuştu...

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sp Lideri Karamollaoğlu Biz Seçime Hazırız 00:47

Sp Lideri Karamollaoğlu Biz Seçime Hazırız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi...

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz' 00:38

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Muharrem İnce'nin geldiği CHP Genel Merkezi'nde asansör krizi yaşandı. Yükün fazla gelmesiyle sinyal veren asansörden kimse inmeyince Muharrem İnce, Partinin niye iktida..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Jandarma'dan Anneler Günü'ne Özel Video 01:24

Jandarma'dan Anneler Günü'ne Özel Video

Jandarma Genel Komutanlığı, tüm annelerin Anneler Günü'nü yayınladığı özel video ile kutladı. Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü'ne özel bir video yayınladı. Jandarma bünyesinde görev yapan bir anne ve çocuğunun oy..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı 00:59

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz darbesinde halkla birlikte direnen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saklandığını iddia etti. Bu iftiraya imza atan Akşener ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi darbeyi 15 Temmu..

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na 'Kurultay' Teklifi 01:52

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na 'Kurultay' Teklifi

Muharrem İnce, Kendisi (Kılıçdaroğlu) isterse olağanüstü kurultayı toplayarak, benim genel başkan, kendisinin onursal genel başkan olabileceği teklifinde bulundum. 'Hayır' derse, örgüt kendisi çözecektir... dedi...

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması 01:26

Antalya’da Fetö'cülere 'Külçe Alçı' Soruşturması

Antalya’nın Kemer ilçesi dağlık alanda 20 ton külçe altın olduğu yönündeki iddialar üzerine gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü serbest kaldı. Şüphelilerden, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2'nci..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..