#Genel merkez

Avrupalılar AB’den ne bekliyor 02:22

Avrupalılar AB’den ne bekliyor

2016 yılı Avrupa Birliği için son derece zorlu geçti. Birçokları da Birliğin bu haliyle daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. AB, Noel zamanı yeni merkez binasına kavuştu. Peki bu, kutlama için bir sebep olabilir m..

Erzurum’da Dedelerin Leğenlerle Kayması 00:59

Erzurum’da Dedelerin Leğenlerle Kayması

Erzurum'un merkez Aziziye İlçe'si Başçakmaklar Köyü'nde yaşayan dedeler, Palandöken'deki kadınlara özenip, leğenle kayak yarışı yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.500 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Yaman Törüner'in 5 Nisan Kararları Açıklaması izle 01:04

Yaman Törüner'in 5 Nisan Kararları Açıklaması izle

Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Yaman Törüner'in 5 Nisan kararları hakkındaki açıklaması...

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere Kraliçesi Hayvanat Bahçesi'nde Fillere Muz Verdi 01:11

İngiltere Kraliçesi Hayvanat Bahçesi'nde Fillere Muz Verdi

İngiltere Kraliçesi Elizabeth ve kocası Edinburgh Dükü, Salı günü Whipsnade Hayvanat Bahçesi'nde fil bakımında yeni bir merkez açtı...

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi 00:11

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi

Adana Demirspor namı değer Mavi Şimşekler sevgisi ağır basan abinin, Demirspor'u eşine değişebileceğini sergileyen video..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:10

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır'da gümrük mühürlü dorse içerisinde 140 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri şüphe üzerine merkez Bağlar ilçesi Kamışlı Bulvarı'nda uygulama n..

Level Kasan Adanalı Çocuklar 02:40

Level Kasan Adanalı Çocuklar

Habercilere göre adana Türkiye'nin parisidir. Ortalama bir adanalı 15 yaşında nezaretle tanışmaya başlar her içeri giriş çıkışında mahalledeki level atlama yarışında güzel pointler elde ederek Başka ülkede yaşayamamcıla..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler 00:15

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler

12 Haziran 2017 tarihinde yani bugün yaşanan merkez üssü izmir olan deprem. İstanbul'dan da hissedildi. Canlı örneği gençlerden geliyor. Video çekmekte olan gençler deprem anınıda kayda almış oluyorlar. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Yaşadıkları Evde 4 Yıldır Yılanlarla Mücadele Eden Aile, Yardım Bekliyor 09:58

Yaşadıkları Evde 4 Yıldır Yılanlarla Mücadele Eden Aile, Yardım Bekliy

Kars merkez Tekneli köyünde Bozyel ailesi 4 yıldır yaşadıkları evde yılanlarla mücadele ediyor. Huzurlarının kaçtığını dile getiren aile fertleri yardım bekliyor...

FED Temel Faiz Oranını Yükseltti 02:22

FED Temel Faiz Oranını Yükseltti

ABD Merkez Bankası (FED) temel faiz oranını yükseltti. Bu yıl içerisinde ikinci kez faiz yükseltme kararı alan FED elindeki tahvilleri de azaltma yoluna gidecek..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Level Kasan Adanalı Çocuklar 02:40

Level Kasan Adanalı Çocuklar

Habercilere göre adana Türkiye'nin parisidir. Ortalama bir adanalı 15 yaşında nezaretle tanışmaya başlar her içeri giriş çıkışında mahalledeki level atlama yarışında güzel pointler elde ederek Başka ülkede yaşayamamcıla..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması 02:23

İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında 25 yıl itfaiye personeli olarak çalışan Hüseyin Akkaya, son nöbetinde üzerine su sıkılarak emekliye uğurlandı. Alınan bilgiye göre, meslek hayatı boyunca sayısız..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak Yiyen Travesti 02:04

Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak Yiyen Travesti

Diyarbakır'da da polis, merkez Yenişehir İlçesi'nde sokak ortasında bir travestinin boğazını sıkarak döven adamı seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 2.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni  360 ile sizlerle (İklim Değişiklikleri) 03:38

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni 360 ile sizlerle (İklim Değişi

İklim Değişikliklerini , Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni böylesini hiç görmediniz. Oraya gitmeden, ordaymışsınız gibi etraftaki iklim değişikliklerini rahatça görebiliyorsunuz. Bilim Editörü Tom Clarke iklim de..

  • Cowboy tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı 01:00

Kaçak Boğa Kahvehaneye Daldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye daldı. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etti. Kahvedeki vatandaşl..

Kaçak Boğanın Kahveye Dalması 01:00

Kaçak Boğanın Kahveye Dalması

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde kurban pazarından eve getirilirken kaçan bir boğa kahvehaneye dalmış. Vatandaşlar ve sahipleri kaçan boğayı yakalamak için uzun çaba sarf etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe 00:16

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe

Hakkari merkez Oğul Köyü İnek Tepe bölgesinde güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti neticesinde, bölücü terör örgütünün kış üslenmesi için hazırladığı silah, mühimmat ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi..

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri 01:30

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) sponsorluğunda Sivrihisar Hava Gösterileri 2017 düzenlendi. Paramotor ve paraşüt, model uçak ve helikopter, planör ile gyrocopter gösteri..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..