#Genel merkez

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Bursa'da Faciadan Dönüldü! 00:27

Bursa'da Faciadan Dönüldü!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde hatalı sollama yapan bir araçla karşı şeritten gelen bir başka aracın burun buruna gelmesi araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Faciadan dönülen görüntülerde araç sürücü..

Eskişehir'de Orman Yangını 00:53

Eskişehir'de Orman Yangını

Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde orman yangını çıktı.Alınan bilgiye göre, Yukarı Danişment köyü yakınındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda yangın sö..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Siirt Üniversitesinde Ağaçların Kesilmesine Tepki 02:20

Siirt Üniversitesinde Ağaçların Kesilmesine Tepki

Siirt Üniversitesi (SİÜ) merkez kampüsünde 20-30 yıllık ağaçlar kesilirken, yaşanan ağaç katliamını görenler bu duruma tepki gösterdi..

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem 01:19

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 02:54'te Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 02.54'te merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

PKK-KCK'lı Kadın Samanlıkta Yakalandı 01:51

PKK-KCK'lı Kadın Samanlıkta Yakalandı

Çanakkale'de, PKK-KCK örgütüne üye olmak suçundan aranan M.E. Çanakkale Merkez Sarıcaali köyünde samanlıkta saklanırken yakalandı...

Audi  Evrensel Trafik Kaydedici 00:30

Audi Evrensel Trafik Kaydedici

Yeni Audi Evrensel Trafik Kaydedicisini gösteren kısa bir film. Yalnızca Merkez kullanımı içindir...

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Bin 700 Kişiyle Atatürk Portresi 00:40

7 Bin 700 Kişiyle Atatürk Portresi

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesinin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılı dolayısıyla düzenlediği organizasyonda, 7 bin 700 kişi Atatürk portresi oluşturmak için bir araya geldi...

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 -

BONES, 12. sezonuna girerken, Washington, DC'deki Jeffersonian Enstitüsü'nde çalışan ve son derece yetenekli bir adli antropolog olan Dr. TEMPERANCE BRENNAN'ı (Emily Deschanel) merkez alır ve tarafında romanlar yazar ve ..

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Türk Kızılayı Irak'taki Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Ekip Oldu 01:23

Türk Kızılayı Irak'taki Deprem Bölgesine İlk Ulaşan Ekip Oldu

Türk Kızılayı, merkez üssü Irak'ın Halepçe ilçesi olan 7,2 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye ulaşan ilk yardım ekibi oldu...

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek 00:59

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde belediye bünyesinde çöp toplama işlerinde kullanılan kadrolu eşeklerden 3’ü, hizmet sürelerinin dolması nedeniyle törenle emekli edildi. Törende, semerleri kırmızı kurdelelerin kesilmes..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otizm Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemleri 02:26

Otizm Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemleri

Amerikan Hastalıklarla Mücadele ve Kontrol Merkezi CDC, kısa süre önce yayınladığı raporunda Amerika'da her 88 çocuktan birine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı. Merkez, otizmin erkek çocuklarda görülme olasılığının, kı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Diyarbakır'da İğrenç Olay 10 Yaşındaki Kızı Taciz Etti Meydan Dayağını Yedi 07:09

Diyarbakır'da İğrenç Olay 10 Yaşındaki Kızı Taciz Etti Meydan Dayağını

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bir şahıs tarafından taciz edilmeye çalışılan kız çocuğunu attığı çığlık kurtardı. Kız çocuğunun çığlığını duyan apartman sakini 3 öğrenci, tacizciyi döverek dışarı çıkardı. Durum..

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölette Çok Sayıda At Ve Eşek Kemiği Bulundu 01:45

Gölette Çok Sayıda At Ve Eşek Kemiği Bulundu

Merkez Yüreğir ilçesindeki bir gölette bulunan kesilmiş at ve eşeklere ait kemiklerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze 05:14

PKK'nın Dershane Katliamının Acısı İlk Günkü Gibi Taze

Bölücü terör örgütü PKK'nın, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde dershane önünde 3 Ocak 2008'de düzenlediği, 6'sı öğrenci 7 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının acısı hafızalardan silinmedi...