#Genel merkez

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser 06:37

Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı bir grup zabıta ekibi, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kenan Evren, Toros ve Yurt mahallerinde evinden çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sokakta şar..

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
[MV] DooRi(두리) _ Beauty Advisory(예쁨주의보) 29:52

[MV] DooRi(두리) _ Beauty Advisory(예쁨주의보)

merkez tv..

Brezilya'da Şoke Eden İddia- -Ölü Sayısını Bilerek Düşürdüler 01:38

Brezilya'da Şoke Eden İddia- -Ölü Sayısını Bilerek Düşürdüler

Koronavirüsü salgınının yeni merkez üssü Brezilya şoke eden bir iddia ile çalkalanıyor. İddiaya göre salgında gerçek ölü sayıları gizleniyor. Rakamlar devlet başkanı Bolsonaro’nun emriyle değiştiriliyor...

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem 02:43

Manisa'da 5,5 büyüklüğünde korkutan deprem

Merkez üssü Manisa’nın Saruhanlı ilçesi olan 5.5 büyüklüğündeki deprem büyük paniğe neden oldu. Depremin yıkıma neden olup olmadığı araştırılırken vatandaşlar panik halinde sokağa fırladı...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Duvar  (1983) Yılmaz Güney  Film İzle 1:51:37

Duvar (1983) Yılmaz Güney Film İzle

Duvar 1983 - Tuncel Kurtiz, Yılmaz Güney - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Film, çeşitli suçlar yüzünden cezaevinde kalan bir grup çocuğun hikâyesini anlatır. Ankara Merkez Cezaevi’nin dördüncü koğuşunda..

  • PengoTV tarafından
  • 39.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Deprem anı böyle görüntülendi 01:11

Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! Deprem anı böyle görüntülendi

Malatya’da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 5,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem anı ise kameralara yansıdı...

Niğde 5,1 Büyüklüğündeki Depremle Sarsıldı 01:09

Niğde 5,1 Büyüklüğündeki Depremle Sarsıldı

Niğde 5,1’lik depremle sarsıldı. Merkez üssü Bor ilçesi olan deprem Mersin ve Aksaray’dan da hissedildi...

  • GÜL tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var 01:25

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var

İzmir’de saat 14.51'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgelerinin birçok kentinden hissedildi. Deprem sırasında yurttaşlar panik içerisinde ev ve iş ye..

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji 03:36

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji

Üçler Baklava Ustası Mehmet Kemal Kapkapçı'nın 1989 yılında Barış Mançoy'la yaptığı tarihi röportaj. Üçler Baklavanın Sahibi Mehmet Kemal Kapkapçı Konuşması: 1961 yılında ilkokul bitirdim. Mesleğe başladım. Baklavacılığ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı 06:29

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin ardından merkez üssüne en yakın sahil olan Sığacık Mahallesi'nde oluşan kısmi tsunami sonrası yaşananlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı...

Fransa karıştı 01:16

Fransa karıştı

GÜVENLİK YASA TASARISI FRANSA'YI KARIŞTIRDI... POLİS ŞİDDETİNE ÖFKELENEN ON BİNLER SOKAĞA İNDİ... MERKEZ BANKASININ BİLE ATEŞE VERİLDİĞİ EYLEMLERDE, ÜLKE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ.....

Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

İntihara kalkışan genç son anda kurtarıldı 00:23

İntihara kalkışan genç son anda kurtarıldı

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da intihara kalkışan bir genç nehre atlamak üzereyken ekipler tarafından son anda kurtardı...

Bankayı gece yarısı böyle soydu, aldığı para hayal kırıklığı yaşattı 01:56

Bankayı gece yarısı böyle soydu, aldığı para hayal kırıklığı yaşattı

Bursa'da kaldırım taşı ile camını kırdığı bankaya soygun amaçlı giren hırsız güvenlik kamerasına takıldı. Hırsız bulabildiği para ile hayal kırıklığına uğrarken, polis ekipleri zanlının yakalanması için soruşturma başlat..