#Genel seçim

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Trump ya sözünü tutarsa 01:38

Trump ya sözünü tutarsa

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca yasa dışı göçmen, 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan Donald Trump'ın kendilerini ilgilendiren seçim vaatleri konusunda nasıl bir politika izleyeceğini merakla bekliyor. Sınır ..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

YSK_ Referandum 16 Nisan 2017'de Yapılacak 01:13

YSK_ Referandum 16 Nisan 2017'de Yapılacak

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Güven, anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan 2017'de yapılacağını açıkladı...

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

01:30

"Hollanda Seçimleri Popülizm Dalgasına 'hayır' dedi"

Hollanda'da yapılan seçimleri iktidardaki Başbakan Mark Rutte'nin kazanması AB yanlısı kesimleri rahatlattı. Kamuoyu anketlerinde İslam karşıtı partinin gerisinde görünen Rutte'nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Parti..

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

İçkim Kumarım Yoktur Arada Bir Hırsızlık Yaparım 01:40

İçkim Kumarım Yoktur Arada Bir Hırsızlık Yaparım

Vaatse vaat, vizyonsa vizyon. Gırgıriye'de Büyük Seçim. Oylar Baryama'mı Bekire'mi gidecek? İzleyin ve kararınızı verin ey vatandaş. Gırgıriyede Büyük Seçim Temel Gürsu'nun yönetmenliğini yaptığı 1985 yılında çekilmiş v..

YSK  Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı 01:33

YSK Referandumun Kesin Sonuçlarını Açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılan halk oylaması sonucu geçerli oyların yarısından çoğunun 25 milyon 157 bin 463 ‘evet’ oyu, yüzde 51.41 olarak gerçekleştiği, anayasa değişikl..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa 00:57

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa

Kuzey İrlanda’da bir hükümet krizi kapıya dayandı. Bölgesel Hükümet’in Başbakan Yardımcısı Martin McGuinness istifa ettiğini açıkladı. McGuinness istifa nedeni olarak kamu finansmanıyla ilgili suçlamaların hükümet tarafı..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Japonya Erken Seçime Gidiyor 00:45

Japonya Erken Seçime Gidiyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, koalisyon ortağına erken seçime gidileceğini açıkladı. CGTN'de yer alan habere göre, Japonya'da koalisyon partisi Komeito'nun lideri Natsuo Yamaguchi, Pazartesi günü Başbakan ile Tokyo'da ge..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Türkiye Erken Seçime Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısı üzerine gerçekleşen görüşmenin ardından 24 Haziran'da erken seçim olacağını açıkladı...

Konya'da Abdüllatif Şener'i Böyle Susturdular 02:23

Konya'da Abdüllatif Şener'i Böyle Susturdular

Konya'da seçim çalışması yapmak için halkın nabzını tutan CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, bir kişinin bile olmadığı meydana konuştu. Sonrasında toplanan halk, Şener'i konuşturmamak için araçlarının kornala..

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü 00:26

Kılıçdaroğlu'nun Alfabeyle İmtihanı İzleyenleri Güldürdü

Seçim çalışmaları kapsamında bir televizyon kanalının 'Seçim Özel' programına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, alfabede kaç harf olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Sunucuların söze müdahale etmesinin ardından kon..

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola 00:35

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola

İstanbul Pendik'te kaydedilen görüntülerde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakında HDP'nin olmaması, seçmenin ürk..

Ülkücüler Yaşar Okuyan İçin Meydana İndi 01:20

Ülkücüler Yaşar Okuyan İçin Meydana İndi

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ın seçim öncesi sarf ettiği sözlerin gereğini yerine getirmesini isteyen bir grup ülkücü, Anadolu Meydanı'nda toplandı. Anadolu Meydanı'na eşek maketiyle gelen grup, Okuyan'ın seçim öncesi k..

Serhat Aydın - Misafir 03:46

Serhat Aydın - Misafir

Misafir şarkı sözleri ile Günün her saati her dakikası Seninle doldu taştı aklımın duvarları İlk gördüğüm günde anladım İçimdeki yarım kalanları tamamladım Görmüyor musun duymuyor musun Senin için çarpan yüreğimi E..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Aslında Hangi Burçsun!! 04:35

Aslında Hangi Burçsun!!

Burçların insanların genel ve karakteristik kişiliği hakkında olumlu ve olumsuz yanlarımız üzerindeki etkilerini az çok biliyoruz.Bu videomuzda da genel kişilik özelliklerinden yola çıkarak aslında hangi burç olma özelli..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı. 01:07

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı Çetin'le yaptığı görüşmede, Çavuşoğlu'nun uçağı hangi havalimanına inecekse orada oturma eylemi düzenlenmesi kararı alındığı bildirildi...