#Genel seçim

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

1-7 Mayıs Haftalık Burç Yorumları 23:46

1-7 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Venüs Retrosu bitti, Merkür Retrosu bitiyor, etkilerini tek tek tüm burçlar için açıkladım, genel anlatımda Mayıs ayının genel etkilerini bulabilirsiniz....

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Kılıçdaroğlu  Kavga Edenleri Gerekirse Kapının Önüne Koyacağız 01:11

Kılıçdaroğlu Kavga Edenleri Gerekirse Kapının Önüne Koyacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğim. Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız dedi...

Devlet Bahçeli  İdamı Getirelim Alttan Almayalım 01:46

Devlet Bahçeli İdamı Getirelim Alttan Almayalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idam cezasının getirilmesi ile ilgili, “Durmayalım, alttan almayalım, geciktirmeyelim. Türkiye’nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim” dedi...

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda 02:06

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda

TRT usta ritm sanatçısı Hüseyin İleri 91 yaşında hayatını kaybetti. İleri'nin radyo serüveni 1948 yılında başladı. Yine aynı yerde, TRT Radyo'da uğurladı sevenleri ustayı. TRT Genel Müdürü Şenol Göka da törene katılanlar..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık 02:45

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcilerine konuştu. Enis Berberoğlu, MİT TIR’ları kumpası belgelerini kendisinin talimatıyla mı verdi? sorusuna cevap verdi. İnkar etmedi..

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası 01:47

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına göz kırpıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın sözünü Kılıçdaroğlu, hükümet beni tutuklatmak ist..

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi 00:54

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi

3 Bin 181 Emniyet Personeli Görevine İade Edildi FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle daha önce görevden uzaklaştırılan 3 bin 181 emniyet teşkilatı mensubu görevine iade edilirken, aynı kapsamda 2 bin 205 personel is..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

''İstanbul'da Çok Sayıda Tarihi Meyhane Var 01:42

''İstanbul'da Çok Sayıda Tarihi Meyhane Var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde vatandaşlarla bayramlaştı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Abd'de Sloganlarla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 72. Genel Kurul görüşmelerine katılmak üzere New York'a ulaştı. Konvoyuyla birlikte kalacağı otele geçen Erdoğan'ı ellerinde Türk bayrakları ile slogan atan Türk vatandaşlar karşıladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​ 02:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu Genel Görüşmeleri Açılışı'nda dünya liderlerine hitap etti. Konuşmasını küresel ölçekte yaşanan krizlere ayıran Erdoğan, uluslararası toplum..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız 04:29

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır dedi...

Kılıçdaroğlu'na Taziyede Özçekim Israrı 02:09

Kılıçdaroğlu'na Taziyede Özçekim Israrı

Hacı Bektaş şenlikleri sonrasında Kırşehir’e CHP eski İl Genel Meclis üyesi Hacı Tanrıbuyurdu'nun amcasının oğlunun taziyesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziye çıkışı kendisi ile selfie çekmek isteyen a..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

 Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız 01:25

Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hükümete çağrıda bulunuyorum: Beka mücadelesinde sonuna kadar omuz omuzayız; zalimlere karşı aynı noktadayız. dedi...

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı 03:07

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde ülke genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için yapılan uygulamaların Kocaeli ayağında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 22 aranan kişi yakalandı...

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..