#Genel seçim

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek 08:04

Yoksulluk Seçimleri Nasıl Etkileyecek

Yoksulluk seçimleri nasıl etkileyecek? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları; Siyaset Bilimci Doç. Dr. Cangül Örnek, Akademisyen Dr. Neslişah Başaran Lotz, Sosyolog Pınar Kılavuz, Siyasal İletişim ..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Fikret Bila İktidarın Son Kozu Muhalefetin Vaatlerini Önceden Gerçekleştirmek 10:55

Fikret Bila İktidarın Son Kozu Muhalefetin Vaatlerini Önceden Gerçekle

SEÇİM YASASI ÇIKTI..

ŞOK AÇIKLAMALAR! 1:17:18

ŞOK AÇIKLAMALAR!

Siyonist örgür Chabad'ın derin faliyetleri! Netenyahu kabinesi ve yeni kriz senaryoları! Kıbrıs adası kıyılarına vuran uyuşturucular! Brezilya'da görevi devralan yeni başkanın şok açıklamaları! Korku ile umud arasında bi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Bir Plan Yaptılar Ki! Ortalık Karışacak! Kozmik Yalanlara Dikkat! 2:02:50

Öyle Bir Plan Yaptılar Ki! Ortalık Karışacak! Kozmik Yalanlara Dikkat!

04:21 Nelerle imtihan edildi? 13:04 Büyük Türkiye stratejisinden taviz verilmez 34:52 Seçim sürecinde yapılan büyülerin... 52:45 Ortalık karışacak mı? 01:16:05 Rüyalarda mesaj mı veriliyor? 01:41:40 O insanları bir ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Futbolda Neler Oluyor? 1:25:34

Futbolda Neler Oluyor?

Biri Düğmeye mi Bastı?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
Bahar Koçak - Kalp Ağrım 03:50

Bahar Koçak - Kalp Ağrım

Kalp Ağrım şarkı sözleri ile Yine kara günler kapıda kış misali Yine yürekte tütüyor dumanlar içli içli Yoksan hangi su tenezzül eder söndürmeye içimdeki alevi Özlüyorum seni gel gör ki ne fayda Ruhum doymuyor nefe..

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği! Peki ama nasıl? 1:22:59

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği

İSVİÇRE’NİN DAVOS KASABASINDA 1971 YILINDAN BU YANA DÜZENLENEN DÜNYA EKONOMİK FORUMU (WEF) YARIN BAŞLIYOR. WEF'İN KURUCUSU PROF. DR. KLAUS SCHWAB YAPTIĞI AÇIKLAMADA, KÜRESEL VE ULUSAL DÜZEYDE ARTAN PARÇALANMANIN GÜVEN ER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️ 31:05

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️

????Deprem Bölgesine “Kılık Değiştirip girebilirler‼️ Çok DiKKAT‼️ ????Seçim Mayıs ayında olmamalı‼️ ????Bin yıl öncenin fayı aktif‼️ ????Bin yıl önceyle, bugünün fayı birleşti. ????Peş peşe depremlere neden olabilir‼️ ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi 01:20

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi

Kılıçdaroğlu, Irak Merkezi Yönetimi'ne seslendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'la yaşanan Başika krizi üzerinden Irak Merkezi Yönetimi'ne seslenerek, Irak halkının güvencesi için Başika'da bizim askerlerim..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birleşmiş Milletler Ne İşe Yarar 02:46

Birleşmiş Milletler Ne İşe Yarar

Birleşmiş Milletler Ne İşe Yarar Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği'ne Portekiz'in eski Başbakanı Antonio Guterres seçilirken, BM'nin günden güne gücünü kaybetmesi güvenilirlik sorununu tekrar gündeme taşıdı...

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 01:05

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkanlık sistemi ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma ta..

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim 01:35

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim

Kılıçdaroğlu- Faizleri Yüzde 1'e İndiren Kanuna Destek Vereceğim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, faizleri yüzde 1'e indiren kanunun teklifinin Meclis'e getirilmesi halinde destek vereceklerini belirtti...

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' 01:34

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor''

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Belediyenin görevi halka hizmet vermektir, belediyeyi terör örgütünün şubesi haline getirmek değildir...

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meclis'te 'Bylock' Gerginliği 01:21

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği

Meclis'te 'Bylock' Gerginliği Meclis genel kurulunda, bylock tartışması yaşandı. AK Parti ile HDP karşı karşıya geldi, kavga son anda önlendi....

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor 12:16

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, son olarak başkanlık sistemi değerlendirilmeli sözleriyle gündeme geldi, sonra kendi açıklamasını yalanladı. Peki Baykal, neden zikzaklarla dolu..

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da Gözaltına Alındı 00:44

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da Gözaltına Alındı

Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da Gözaltına Alındı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki evinde gözaltına alınarak emniyete götürüldü.....

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor 02:41

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahatt..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..