#Genel seçim

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de  Kayıtsız Üsttekine İtaat Var 01:11

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın-Fetö'de Kayıtsız Üsttekine İtaat Var

Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın- Kayıtsız Üsttekine İtaat Var Prof.Dr. İsmail Hakkı Aydın, FETÖ'nün nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Aydın, FETÖ'de kayıtsız şartsız üsttekine itaat var. Çünkü beyinde bu şekilde alg..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Altın Bilezik Modelleri 01:55

Altın Bilezik Modelleri

Özellikle nişan ve düğünlerde ön plana çıkan bilezikler; genel olarak altın hali ile tercih edilir.Videomuzda en çok tercih edilen altın bilezik modellerini izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler..

  • Kadınca tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

André Rieu - Boléro (Ravel) 06:56

André Rieu - Boléro (Ravel)

Andre İstanbul performansı genel olarak mükemmeldi. André Rieu - Under the Stars - Live in Maastricht 5. André Rieu & the Johann Strauss Orchestra performing Ravel's Boléro live in İstanbul...

  • PengoTV tarafından
  • 3.569 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi 02:52

Aden Tezkeresi TBMM’de Kabul Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının, Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görevlendirilmesi için hükümete verilen izin süresinin Anayasa'nın 92'nci maddesi uyarınca 10.02...

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

 Terzioğlu_ Yabancı Dil Sorunu Bitecek 04:51

Terzioğlu_ Yabancı Dil Sorunu Bitecek

Türkiye geçen yıl 4,5G hızında internete başarılı bir geçiş yaptı. Şimdi ise sırada 5G'ye hazırlık süreci var. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, NTV ekibinden Murat Üzel'in sorularını yanıtladı. 5G hızında internetin..

Başkanlık Sistemi Hakkında Bilmediğiniz 5 Şey 02:29

Başkanlık Sistemi Hakkında Bilmediğiniz 5 Şey

Bu video da merak edenler için başkanlık sistemi hakkında genel ve uzun olmasa da kısaca hoşunuza gidecek 5 bilgiyi paylaştıK. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler :) Kanala abone olmayı unutmayınız....

  • Şamışta tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Önce Hiç Görmediğiniz 12 Egzotik Kuş 04:38

Daha Önce Hiç Görmediğiniz 12 Egzotik Kuş

Genel Kültürünüze Hergün Biraz Yatırım Yapmak Ve Bunu Yaparken Eğlenmek İçin Abone Olun https://www.seyredelim.com..

Emniyet'ten ByLock Arama Motoru 01:16

Emniyet'ten ByLock Arama Motoru

Emniyet Genel Müdürlüğü, ByLock listesi için arama motoru geliştirdi...

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı 05:14

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı

Avusturya'da artan Türkofobi'yle ilgili Avusturya'nın Türk kökenli vekili Hakan Gördü'ye bazı sorular yöneltti. Avusturya'da Türklere karşı yapılan ayrımcılığı ve artan baskıyı anlatan vekil Gördü, özellikle Avusturyalı ..

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Vay Anası Dedirten 30 İlginç Hayvan 06:50

Vay Anası Dedirten 30 İlginç Hayvan

Genel Kültürünüze Hergün Biraz Yatırım Yapmak ve Bunu Yaparken Eğlenmek İçin Abone Olun. https://www.seyredelim.com..

Süslü Sülün Kuşu 01:10

Süslü Sülün Kuşu

Sülün, Tavuksular (Galliformes) Takımında Bulunan Büyük Bir Kuş Grubundaki Kuşlara Verilen Genel Addır. 11 Cinsi Ve 35 Türü bBlunan Sülünlerin Erkekleri Ve Dişileri Birbirine Benzemez..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin 03:37

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarların karşısında konuştuğu gibi Birleşmiş Milletler'de konuşamaz' açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu. Erdoğan, Kılıçdar..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Erdoğan  Aba Altından Sopa Gösterenlere Diyorum ki; o Günler Geride Kaldı 01:15

Erdoğan Aba Altından Sopa Gösterenlere Diyorum ki; o Günler Geride Ka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı'nın Genel Kurulu'nda konuştu...