#Genel seçim

Kılıçdaroğlu  Bütün Tarafların Katılımı İle Milli Eğitim Şurası Toplanmalı 01:24

Kılıçdaroğlu Bütün Tarafların Katılımı İle Milli Eğitim Şurası Toplan

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kesinlikle bütün tarafların katılımı ile Milli Eğitim Şurası toplanmalı. Devlet ortak akılla yönetilir, akıl akıldan üstündür. dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu Strazburg’a Gitti 01:23

Kemal Kılıçdaroğlu Strazburg’a Gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Konseyi Dünya Demokrasi Forumu'nun Fransa’da düzenlediği toplantıya katılmak üzere Strazburg’a gitti...

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama Bayraklı 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğindeki, 'Scarabeo 9' isimli dev petrol arama platformunun İstanbul Boğazı’ndan geçişi devam ediyor. 115 metre uzunluğundaki platformun geçişi nedeniyle boğaz tra..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor 01:42

Kızıldeniz'den Basra Körfezi'ne Kadar Bir Savaş Hattı Kuruluyor

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail ve ABD'nin BAE üzerinden Suudi Arabistan'ı rehin aldığını dile getiren Karagül Coğrafyada bir cephe ..

Cumhurbaşkanı  Ne Yaparsanız Yapın 2019 AKM'nin Bittiği Yıl Olacak 00:41

Cumhurbaşkanı Ne Yaparsanız Yapın 2019 AKM'nin Bittiği Yıl Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Şehircilik Şurası Genel Kurulu na katıldı...

Rusya Sokaklarından Kayan İnsan Görüntüleri 00:34

Rusya Sokaklarından Kayan İnsan Görüntüleri

Genel olarak Rusya'nın Soğuk olduğunu bilmekteyiz. Karla oyun oynayan veya kar kazasına uğrayan insanlarını anları sizlerle.keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Canikom 1979  Cuneyt Arkin Türk Filmi İzle 1:27:48

Canikom 1979 Cuneyt Arkin Türk Filmi İzle

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Fikret (Cüneyt Arkın), babasının şirketinde genel müdür olarak çalıştığı, sevmediği, ama parası için evleneceği Serap’la (Hülya Yiğitalp) nişanlıdır. Yatıyla gittiği Şile’de, çekim için ..

  • PengoTV tarafından
  • 42.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu  Atatürk Hepimizin Ortak Değeri 01:30

Kılıçdaroğlu Atatürk Hepimizin Ortak Değeri

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bugünlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik bir sevgi dalgası var. Bu bizi son derece memnun ediyor. Çünkü Atatürk hepimizin ortak değeri. dedi...

Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir 02:07

Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Partimiz, AK Parti ile Cumhurbaşkanı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manasında tesis etmek maksadıyla, sonuna kadar birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir. dedi...

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı 01:47

Batı Terörle Mücadele Adıyla İslamla Savaştı

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'Dünyada artık terörle mücadele diye bir kavram yok. Soğuk savaşın bitmesinden hemen so..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Emekli Binbaşı NATO'dan Aldığı Madalyayı İade Etti 02:18

Emekli Binbaşı NATO'dan Aldığı Madalyayı İade Etti

İzmir'de yaşayan emekli binbaşı Zafer Oğuz, Afganistan'da görev yaptığı sırada dönemin NATO Genel Sekteri Anders Fogh Rasmussen imzalı takdir belgesi ve madalyayı iade etti...

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir 00:53

İbrahim Karagül Önümüzdeki Yıl Hac Yapılamayabilir

Yeni Şafak sosyal medya yayınında soruları cevaplayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Suudi Arabistan'daki gelişmeleri de değerlendirdi. İbrahim Karagül ABD ve İsrail, tehlikeli bir plan yapıyor. ABD ..

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir 00:50

Soçi Zirvesi, Suriye Savaşını Bitirecektir

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya canlı yayınında izleyicilerin sorularını yanıtladı. Soçi'den ilk izlenimlerini paylaşan Karagül, Soçi Zirvesi, Suriye savaşını bitirecektir ifadelerini kul..

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu 01:48

Jandarma'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü videosu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile öğretmenler gününü kutladı...

Irkçılık Nedir 02:45

Irkçılık Nedir

Irkçılık genel olarak, kendi etnik kültür değerlerini tek kriter olarak belirlemek (etnik merkeziyetçilik), zenofobi yani farklılık korkusu ile açıklanabilir. Senden farklı olan her şeyden korkan, kadından, farklı düşünc..

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi 01:06

Jandarma'dan Besta Yiğitleri Klibi

Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya hesaplarından, Şırnak Besta bölgesinde devam eden operasyonlarda görev alan Çakırsöğüt Komando Tugayına bağlı birliklerin görüntülerinin yer aldığı klip paylaşıldı...

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu 02:07

Kılıçdaroğlu’na Meydan Okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve ailesinin yurt dışında yüksek miktarda parası olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okudu...

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu 04:46

Komandoların Zorlu Eğitim Görüntüleri Klip Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesaplarından Foça Jandarma Komando Okulunda verilen ağır ve zorlu eğitimden görüntülerin yer aldığı bir klip paylaştı. Klibin, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un “Sahipsiz olan meml..