#Genel seçimler

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Far Cry 5 Co Op  Friend For Hire Trailer PS4 01:25

Far Cry 5 Co Op Friend For Hire Trailer PS4

Far Cry comes to America in the latest installment of the award-winning franchise. Welcome to Hope County, Montana. When your arrival incites the cult to violently seize control of the region, you must rise up and spark ..

  • BETA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın 00:38

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin toplu temel atma törene katıldı...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız 01:33

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Dar

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

 Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır 00:36

Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. dedi...

Yıldırım-Bahçeli Görüşmesi Başladı 00:24

Yıldırım-Bahçeli Görüşmesi Başladı

Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesi başladı...

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Bahçeli ile Ahmet Türk Görüştü 00:31

Bahçeli ile Ahmet Türk Görüştü

ve beklenen oldu, hdp'li Türk ile Mhp genel başkanı yüzyüze olmasada telefonla görüştü..

Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor) 01:52

Gazeteci Abdülkadir Ünal'ın Canlı Yayında Bayılması (Anadolu Soruyor)

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker'in konuk olduğu Anadolu Soruyor programında Kanal 5 televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdülkadir Ünal baygınlık geçirdi. Program esnasında bir anda yer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret 02:23

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babasını ziyaret etmek istedi. Ancak Safitürk'ün babası bu ziyaret talebini geri çevirdi. Reddin gerekçesini ise ..

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi 07:15

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resmi Twitter hesabı üzerinden parti içi muhaliflere yönelik sert çıkışı, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Sinan Oğan ve Meral Akşener’in başın..

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Ayarlar, Mükemmel KonuşmalarıRecep Tayyip Erdoğan Konuşmaları Recep Tayyip ErdoĞAn Cesur Meclis Konuşmalari ... Recep Tayyip Erdoğan Tarihi K..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil 00:31

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. dedi...