#Genel seçimler

15 Temmuz Gecesi Ankara Emniyet Binasında Yaşananlar Sansürsüz 08:56

15 Temmuz Gecesi Ankara Emniyet Binasında Yaşananlar Sansürsüz

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünde an be an yaşananlar güvenlik kamerasına bakın nasıl yansıdı...

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Emniyet  Kemer Kullanımına Kenan Sofuoğlu İle Dikkat Çekecek 00:45

Emniyet Kemer Kullanımına Kenan Sofuoğlu İle Dikkat Çekecek

Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan, Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oynadığı kamu spotu ile emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekiliyor...

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda 01:15

Başbakan Yıldırım İlk Milli Helikopter Atakın Pilot Koltuğunda

Başbakan Yıldırım, 13. IDEF Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda, ilk kez görücüye çıkan milli taarruz helikopteri Atak'ın kokpitine bindi....

Zencilere Şaka Yapacağım Diye Dayak Yemek 02:50

Zencilere Şaka Yapacağım Diye Dayak Yemek

Arkadaşımız aklı sıra üç ayaklı zencilere gizli kamera şakası yapmaya çalışmış ancak genel olarak dayak yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı 01:28

Deniz Baykal'dan Skandal FETÖ Çıkışı

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkan Deniz Baykal, özel bir televizyon kanalında skandal sözler sarfetti. 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan FETÖ ile mücadeleyi maskaralık olarak değerlendirdi. Bayka..

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi 01:35

CHP Liderini Yüzüne Karşı Eleştirdi

Devletin zirvesi Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde buluştu. Kürsüye Danıştay Başkanı Zerrin Güngör çıktı. Gündeminde 16 Nisan referandumu sonrası başlayan, yargı tartışmaları vardı. Güngör, kabul edilen anayasa değişikliğ..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

FETÖ'nün Kodları-Kemal Batmaz 02:19

FETÖ'nün Kodları-Kemal Batmaz

Kaynak Kağıt AŞ Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın FETÖ'cü darbenin darbenin çok kritik isimlerinden biri olduğu tespit edildi...

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü  Klibi 01:29

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü Klibi

Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü dolayısıyla bazı komutanlar ve askerlerin oynadığı bir klip hazırladı. Klipte komutanlar ile askerler, sevgi dolu sözlerle annelerinin bu özel gününü kutladı...

Çözüme Doğru 1.Bölüm 39:57

Çözüme Doğru 1.Bölüm

Önder Şenyapılı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; genel ekonomik durum ve dış ödemeler dengesi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu 02:27

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu

CHP Yalova Milletvekili Muhharrem İnce başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yönetimini adeta topa tuttu. Partide demokrasi olmadığını söyleyen İnce, parti yönetiminin söylemi ile uygulamalarının f..

  • En Yeniler tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık 07:09

Aziz Yıldırım Açıkladı 3 Senelik Anlaştık

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da basketbolda Doğuş Grubu ile 3 senelik bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün kuruluşunun 100. yıl dönümü ..

  • SPORCU tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı 00:56

Halep'in Doğusunda Ateşkes Sağlandı

Suriye ordusunun, Rusya ve Şii milislerin desteğiyle muhaliflerin kontrolündeki Halep’in doğusuna operasyonu sürerken, ateşkes haberi geldi. Reuters, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vitaly Çurkin’e dayand..

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör 06:16

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ve teknik direktör konusunda hafta başında karar vereceklerini açıkladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kulübün yıllı..

  • SPORCU tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İş Makinelerinin Gökyüzünde Dans Etmesi 02:25

İş Makinelerinin Gökyüzünde Dans Etmesi

Devlet Su İşleri'nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Çoruh Havzası Projesi kapsamında inşa edilen ve tamamlandığında ülkemizin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'na ..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basın Mensuplarının İtmeli Çekmeli Tartışması 01:14

Basın Mensuplarının İtmeli Çekmeli Tartışması

İngiltere'de bugün yapılan genel seçimde Liberal Demokratların lideri Tim Farron'un oy kullanma merkezinden çıkmasını beklerken bir fotoğrafçı ile kameraman yer kapma kavgasına tutuşuyor. İtmeli çekmeli kavga anı başka b..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Adaylarından LYS Yorum 03:26

Üniversite Adaylarından LYS Yorum

ÖSYM tarafından düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavları(LYS) LYS-4 Sosyal Bilimler Sınavı sona erdi. Öğrenciler genel olarak soruların kolay olduğunu ancak felsefe sorularını çözerken zorlandıklarını söyledi...

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..