#Genel seçimler

Jandarma ile Alpler Klip Çekti 00:58

Jandarma ile Alpler Klip Çekti

736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından türbede Alpler ile çekilen klip vatandaşların büyük ilgisini çekti...

Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip 02:38

Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip

Jandarma Bandosundan Diriliş Ertuğrul müziğine klip yaptı. 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından Jandarma Bandosunun icra ettiği Diriliş Ertuğrul müziği..

İHA'yı Eleştiren Kılıçdaroğlu Geçmişte Bakın Ne Demiş 00:20

İHA'yı Eleştiren Kılıçdaroğlu Geçmişte Bakın Ne Demiş

Şimdilerde İHA'ları eleştiren, SİHA'larla siviller öldürülüyor yalanını atan vekilini savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, 19 Haziran 2012 tarihinde partisinin grup toplantısında, Dağlıca saldırısının ardından İHA..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

İHA'yı Eleştiren Kılıçdaroğlu Geçmişte Bakın Ne Demiş 00:20

İHA'yı Eleştiren Kılıçdaroğlu Geçmişte Bakın Ne Demiş

Şimdilerde İHA'ları eleştiren, SİHA'larla siviller öldürülüyor yalanını atan vekilini savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, 19 Haziran 2012 tarihinde partisinin grup toplantısında, Dağlıca saldırısının ardından İHA..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi 00:26

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir'de yakalanmasının ardından İstanbul'a getirildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlı burada yapılacak sorgusunu..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

Ağzında Sigara İle Muazzam Performansını Sergileyen Dayı 04:27

Ağzında Sigara İle Muazzam Performansını Sergileyen Dayı

Genel olarak düğünlerde boy gösteren Ali Dayıyus, çoğunlukla başkaları tarafından ağzına sıkıştırılan sigarasıyla sanatsal dans performansını gerçekleştirir. Ara sıra da başın aldığı karpuz ise onun beka olduğunun simges..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takside Kısa Mesafe Tat Kaçırır 00:58

Takside Kısa Mesafe Tat Kaçırır

Taksicilerin genel sorunu Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Kuruluş Temsilcilerini Kabul Etti 00:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahudi Kuruluş Temsilcilerini Kabul Etti

Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu vesilesiyle ABD'nin New York kentinde temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi kuruluş temsilcilerini kabul etti..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı 00:53

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin sorununa da değinerek 'Filistin'de barış sürecinin devamının ancak İsrail'in yasadışı yerleşim faaliyetlerini derhal durdurması, ve iki devletli çöz..

Yıkık Müteahhit Numan Tezer 00:13

Yıkık Müteahhit Numan Tezer

Müteahhitlerin genel yalanları...

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Kayre ile Görüştü 00:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Başbakanı Kayre ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ile görüştü. Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'nin New York kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili görüşmeler..

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı 00:23

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı

İstanbul genelinde gece saatlerinde beklenen yağmur öncesi, gökyüzünde ardı ardına çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Marmara Bölgesi'nde Tekirdağ ba..

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü 01:48

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü

İstanbul Sarıyer'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmurla bir çok noktada su birikintileri oluştu. Yağan yağmur nedeniyle yollar adeta dereye döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanb..

Gazprom Neft, IKBY'deki  Badra Projesinden Vazgeçti 04:26

Gazprom Neft, IKBY'deki Badra Projesinden Vazgeçti

Gazprom'un iştiraki Gazprom Neft Middle East Genel Müdürü Sergey Petrov, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Halepçe petrol kuyusunu açma projesinden vazgeçtiklerini söyledi. Rus basınına konuşan Petrov, petrol kuy..

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüyolar! 01:16

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüy

Saçın iyi veya hem iyi hem de seyrek olması sizin hangi seçimi tercih etmeniz gerektiğini belirler. Genel kural olarak, saç kısa ise ve tek boyda ise, daha dolgun gözükür. Bu yüzden, her hangi bir iyi saç için en iyi 5 ..

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı 01:24

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. Erdoğan'ın Aslına bakarsanız bizim AB üyeliğine ihtiyacımız kalmamıştır sözleri s..

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..